Το Ναυάγιο (29/10): «Μαριώ βοήθεια! Φωτιά» - Τραγικές εικόνες απόψε

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (29/10): «Μαριώ βοήθεια! Φωτιά» - Τραγικές εικόνες απόψε

Τραγικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Το Ναυάγιο, λίγες ημέρες μετά την βύθιση του Φοίνιξ. Η Ειρήνη την ώρα που προσπαθεί να πατήσει στα πόδια της, νέες αποκαλύψεις την ρίχνουν ξανά... Απόψε 29/10 το επεισόδιο είναι συγκλονιστικό.

Οι σημερινές 29/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 14

Ο Θόδωρος αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει τον Πέτρο ως γιο του φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση μπροστά στις νοσοκόμες. «Με συγχωρείς αγόρι μου, αλλά δεν ξέρω ποιος είσαι! Πρώτη φορά σε βλέπω στη ζωή μου και δεν ξέρω γιατί λες ότι είσαι ο Αντώνης μου. Αυτός δεν έχει καμία σχέση μαζί σου», λέει και ο κόσμος γύρω τους μένει σαστισμένος. Ο άντρας βάζει τα κλάματα και οι νοσοκόμες τον βγάζουν έξω από το δωμάτιο θεωρώντας πως δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο γιος του έφυγε τόσο αναπάντεχα και άδικα από τη ζωή.

Ο Αγγελος επισκέπτεται τον Ιπποκράτη στο γραφείο του και του ζητά βοήθεια. «Θέλω να μετατεθώ στο Λιμενικό. Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω στην αστυνομία. Οχι μετά από αυτό που έζησα. Θεωρώ πως στο πλευρό σας έχω να μάθω πολλά. Σας παρακαλώ δώστε μου την ευκαιρία που χρειάζομαι». Ο αξιωματικός του Λιμενικού θα δει με θετικό μάτι την πρόταση του νεαρού αλλά θα του απαντήσει πως για να αλλάξει σώμα θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσει με τις διοικήσεις. Ο Διονύσης καλεί έναν δημοσιογράφο στο στούντιο για να αποσπάσει δηλώσεις από τη Στέλλα, κάνοντάς τη να ξεσπάσει για τον χαμό του Κυριάκου της. Η εγκυμονούσα γυναίκα θα αναγκαστεί να φύγει άρον-άρον για το σπίτι της.

Οι δύο αρχαιοκάπηλοι ψάχνουν μανιωδώς τον Πέτρο για να του αποσπάσουν τη βυζαντινή εικόνα, ενώ ο Τρύφωνας αποφασίζει να αναχωρήσει για τα Κύθηρα όπου τον χρειάζονται οι ασθενείς του, αφήνοντας πίσω μόνη την Ειρήνη με τον Ιπποκράτη. «Συγγνώμη κορίτσι μου, αλλά δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ, ξέρεις πως οι ασθενείς μου με περιμένουν. Ομως χαίρομαι που θα είσαι σε καλά χέρια. Εμπιστεύομαι τον Ιπποκράτη, ξέρω πως ό,τι κι αν συμβεί θα σε φροντίσει. Θα είμαι γρήγορα πίσω», θα της υποσχεθεί και η Ειρήνη θα τον χαιρετήσει με την πιο ζεστή αγκαλιά της.

Ο Παντελίδης αναλαμβάνει να καλύψει το πρόβλημα του Βασιλείου με τη ληγμένη άδεια του πλοίου. Καλεί στο γραφείο του τον Μιχάλη και του κάνει μια δελεαστική προσφορά για να τον κρατήσει στην εταιρεία... «Δεν με νοιάζουν τα λεφτά σας ούτε οι τίτλοι σας. Το μόνο που θέλω είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να βρουν ηρεμία οι ψυχές των επιβατών που χάθηκαν. Δεν θέλω ούτε να σας δω ξανά στα μάτια μου», θα είναι η τελική του απάντηση και ο Μιλτιάδης θα καταλάβει πως ο Μιχάλης θα τους δυσκολέψει στο μέλλον με τη στάση του.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ο Ιπποκράτης φονιάς! Σκότωσε την γυναίκα του - «Είχε εραστή!»