Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία πίνει βότανο για να σκοτώσει το αγέννητο παιδί της - Μεταφέρεται στο νοσοκομείο!

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία πίνει βότανο για να σκοτώσει το αγέννητο παιδί της - Μεταφέρεται στο νοσοκομείο!

Πλέον η Ιουλία και ο Γρηγόρης στο Προξενιό της Ιουλίας, όπως όλα δείχνουν, δεν μπορούν να είναι μαζί και η κοπέλα αποφασίζει να βάλει οριστικό τέλος σε ό,τι έχει απομείνει μέσα της να τη συνδέει μαζί του, το ίδιο τους το παιδί. Ομως, για μια ακόμη φορά, βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Τετάρτη 1/11 Επεισόδιο 12

Η Ιουλία, απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Γρηγόρη στην ανάκριση, δεν μπορεί να του συγχωρήσει που φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων. «Εγώ έκανα τα πάντα για να σώσω τη σχέση μας κι αυτός να με προδώσει έτσι», μονολογεί. Παράλληλα, ένα δημοσίευμα της εφημερίδας στην οποία δουλεύει η Αλεξάνδρα ταράζει τα νερά και ανησυχεί την οικογένεια Σκούταρη για το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει την πορεία της υπόθεσης. Την ίδια στιγμή, προσπαθώντας να της δείξει πως είναι η ευκαιρία της, η Κατερίνη τονίζει στη Φιλιώ την αξία που έχουν οι συμμαχίες, δίνοντάς της το παράδειγμα της ίδιας με την Κυριακούλα που έχουν ενώσει τις δυνάμεις του για να επιτευχθεί ένα προξενιό της με τον Γρηγόρη.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η άφιξη του ψυχίατρου Νικολαΐδη στο αρχοντικό του Γιωργίκη Προβιού δείχνει να έχει ευεργετική επίδραση στον Χρήστο, καθώς ο ψυχίατρος προσπαθεί να τον προσεγγίσει και φαίνεται να τα καταφέρνει. Ιουλία και Στάσα μετακομίζουν στο ανακαινισμένο από τον Γιωργίκη σπίτι της θείας Ευτέρπης, στη Λάρισα. «Να είναι καλά ο άνθρωπος που μας έχει σταθεί τόσο πολύ. Καλύτερη τύχη δεν θα μπορούσε να σου τύχει», λέει στην κόρη της η Στάσα. Μέσα σε όλα, μια έκπληξη στην εξέλιξη της υπόθεσης Ραζίνη θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τα δεδομένα. Ο Στράτος αφήνεται ελεύθερος αφού δεν έχει βρεθεί το όπλο του φόνου.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Χάδω σκότωσε την γυναίκα του Γιωργίκη - Τα μανιτάρια που την "έστειλαν" στο θάνατο

Το προξενιό της Ιουλίας

Πέμπτη 2/11 Επεισόδιο 13

Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση Ραζίνη, κάνουν τη Στάσα να πάρει μια θανάσιμη απόφαση. «Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», φωνάζει. Μάταια η Ιουλία προσπαθεί να την ανακόψει και μόνο η παρέμβαση Στασινόπουλου φαίνεται να μπορεί να λογικέψει τη Στάσα. Η κατάσταση αυτή οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση την Ιουλία, που βουλιάζοντας στα αδιέξοδά της, βιώνει τους δικούς της εφιάλτες.

Την ίδια στιγμή ο Χρήστος ζητά, μετά την επίσκεψη του γιατρού Νικολαΐδη, αυτό που του υποσχέθηκαν. «Θέλω η Ιουλία θα έρθει επιτέλους στο σπίτι μας. Εγώ τον δέχτηκα τον γιατρό. Τώρα να κρατήσετε κι εσείς τον λόγο σας», τους φωνάζει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Κατερίνη με τη Φιλιώ συνειδητοποιούν πως η αντιπαράθεση Στράτου και Στασινόπουλου που κορυφώνεται, καθιστά απαγορευτική την πιθανότητα ενός συμπεθεριού με τους Ραζίνηδες. «Τι θα κάνουμε, μαμά; Ο μπαμπάς δεν θα συμφωνήσει ποτέ σε αυτόν τον γάμο», λέει η κοπέλα απελπισμένη, αλλά η μητέρα της την καθησυχάσει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τα καταφέρει.

Η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται, προς μεγάλη απογοήτευση του Ατζαλίνα, να εγκαταλείψει το ξενοδοχείο που μένει για να γυρίσει στην Αθήνα, ενώ η Κυριακούλα ετοιμάζει στο σπίτι της οικογενειακό τραπέζι. Η Ιουλία πάλι αποφασίζει να βάλει οριστικό τέλος σε ό,τι έχει απομείνει μέσα της να τη συνδέει με τον Γρηγόρη, το ίδιο τους το παιδί. Ετσι προσπαθήσει να αποβάλλει πίνοντας ένα βότανο, αλλά βάζει σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή.

Παρασκευή 3/11 Επεισόδιο 14

Η παρέμβαση Προβιού αποδεικνύεται καθοριστική για τη σωτηρία της κοπέλας, που μεταφέρεται εκ νέου στο νοσοκομείο. Η Στάσα αγωνιά για τη ζωή της κόρης της, η οποία για μια ακόμη φορά βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού. Τελικά καταφέρνει να σωθεί όπως και το μωρό της.

Ο Γρηγόρης και η Ιουλία υποφέρουν χώρια ο ένας από τον άλλον, όμως αυτή τη φορά ο Γιωργίκης εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να περάσει λίγο χρόνο μαζί με την νεαρή κοπέλα. «Να ξέρεις πως ό,τι χρειαστείς θα είμαι δίπλα σου. Μπορώ να σου προσφέρω ό,τι ποθεί η καρδιά σου», της λέει, ενώ η Στάσα καταριέται τους Ραζίνηδες ως υπεύθυνους για την κακοτυχία που κατατρέχει την κόρη της το τελευταίο διάστημα.

Και ενώ η Κατερίνη προσπαθεί να πείσει την Κυριακούλα να παντρευτούν η Φιλιώ με τον Γρηγόρη και να κάνουν έτσι ανακωχή οι δύο οικογένειες, ο Στράτος απαιτεί να επιστρέψει στο πατρικό της η Αλεξάνδρα, κάτι που αφήνει την Κυριακούλα άναυδη. Την ίδια ώρα, η Κερασίνα μαθαίνει κάτι για τον Δημητρό, που η Αλεξάνδρα αγνοεί και ο Γιωργίκης συγκρούεται με τη Χάδω, καθώς η αδελφή του προσπαθεί να πείσει τον ψυχίατρο Νικολαΐδη πως ο Χρήστος πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. «Δεν έχει να πάει πουθενά», της αντιγυρίζει ο Προβιός. Ομως σύντομα γίνονται όλοι μάρτυρες ενός σοκαριστικού περιστατικού, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο.