ALPHA: Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές της σειράς, Ο Παράδεισος των κυριών

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ALPHA: Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές της σειράς, Ο Παράδεισος των κυριών

Μπορεί την πρώτη σεζόν, η σειρά του ALPHA, Παράδεισος των κυριών να έσκιζε σε νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο φέτος λόγω της δύσκολης μάχης στην prime time ζώνη, τα ποσοστά του έχουν πέσει δραματικά. Πολλές είναι οι νέες σειρές, με αποτέλεσμα η "πίτα" να έχει μοιραστεί και να έχουν γίνει πολλές ανατροπές (δείτε παράδειγμα).

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της Κατερίνας Θεοδωροπούλου στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, οι συντελεστές πήραν μια απόφαση που θα δυσαρεστήσεις τους τηλεθεατές της σειράς.

Τι συμβαίνει με τον Παράδεισο των κυριών

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, διαψεύδονται τα σενάρια που ήθελαν τον Παράδεισο των κυριών να πηγαίνει και για τρίτο κύκλο, ο οποίος θα έκανε πρεμιέρα τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της καθημερινής σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Δευτέρα 30/10 Επεισόδιο 26

Ολοι ανησυχούν μήπως πράγματι τελικά ο Αποστόλης είναι ζωντανός. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος έχει μια ακόμη πρωτοποριακή ιδέα για τον «Παράδεισο» που ενθουσιάζει τους πάντες! Στο μεταξύ ο Σωτήρης και ο Δημοσθένης επισκέπτονται το γραφείο του Σαρηγιάννη, ο οποίος εκείνη την ώρα βρίσκεται με κάποιον που δεν πρέπει να βρει εκεί η αστυνομία, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Αποστόλη.

Για μια ακόμα φορά ο Αποστόλης καταφέρνει να το σκάσει από την αστυνομία και πηγαίνει να κρυφτεί έξω από το σπίτι της Ολγας, με επικίνδυνες διαθέσεις…

Δείτε επίσης: «Ο Στέφανος θα...» - Αποκλειστικό spoil για τη νέα σεζόν της σειράς

Τρίτη 31/10 Επεισόδιο 27

Παράλληλα η Σύρμω, αποφασισμένη να πείσει τον Μεμά να επιστρέψει, βάζει τον Πασχάλη να κάνει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου: «Θα του πεις ότι αρρώστησα και είμαι στα τελευταία μου», του λέει. Η απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται η Δωροθέα από τον Αποστόλη την ταράζει, όμως στη συνέχεια ανακαλύπτει κάτι που μπορεί να τη βάλει σε θέση ισχύος, καθώς ο Αποστόλης της προτείνει να της δώσει χρήματα για το σπίτι και να εκβιάσουν τον Χρήστο. Την ίδια ώρα η Ολγα έχει μια σημαντική και ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή της: «Μπορείς να εργαστείς στην τράπεζα, στη θέση του Αγη», της προτείνει ο Χριστόφορος. Ο Σίμος κάνοντας μια κουβέντα με τον Μάρκο, τον φέρνει σε δύσκολη θέση σε σχέση με τη Δωροθέα: «Μην μπλέξετε μαζί της, δεν θα σας κάνει καλό, πιστέψτε με», του τονίζει. Η Πιπίτσα από την άλλη, προσπαθεί να βοηθήσει τη Γεωργία και το μωρό, όμως η Γεωργία μετά την ανακοίνωση που της έκανε ο Πάρης, φαίνεται σαν να έχει παραιτηθεί.

Η Ζηνοβία επιπλήττει τη Στέλλα για τις συνεχόμενες καθυστερήσεις, εκείνη όμως ρίχνει το βάρος στην Αμαλία: «Δεν φταίω εγώ. Η Αμαλία φταίει που καθυστερεί να ετοιμαστεί κάθε πρωί», δικαιολογείται. Ωστόσο όταν η Αμαλία το μαθαίνει στενοχωριέται: «Με πείραξε πολύ αυτό που έκανες. Σε παρακαλώ μην το ξαναπείς αυτό και στο κάτω-κάτω μεγάλη γυναίκα είσαι, μπορείς να έρχεσαι μόνη σου στη δουλειά», της ξεκαθαρίζει και αρχίζει να κρατάει αποστάσεις από την αδελφή της.

Τετάρτη 1/11 Επεισόδιο 28

Η Σύρμω έχει τύψεις για το ψέμα που είπε στον Μεμά και του τηλεφωνεί να μην ανησυχεί, ενώ ο Βύρωνας εμφανίζεται στον «Παράδεισο» ψάχνοντας αφορμή να φλερτάρει τη Ζαχαρούλα. Ωστόσο η Τζένη, που έχει άλλα σχέδια για τη μέλλουσα κουνιάδα της, προσπαθεί να τους εμποδίσει. Την ίδια στιγμή ο Σίμος ζει τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς βλέπει τον Αποστόλη ζωντανό και ζητά από τον Ρένο: «Ο Βασιλείου ζει. Το καλό που σου θέλω να τελειώσεις τη δουλειά που άφησες στη μέση».

Δείτε επίσης: Ανατροπή στον Παράδεισο των Κυριών - Ο Σίμος δεν είναι γιος της Δωροθέας

Στο μεταξύ, στη διάρκεια της κατάθεσης της Βικτώριας στην αστυνομία για την παρουσία του Χρήστου στο νοσοκομείο, αποκαλύπτεται ότι ο Σωτήρης έδωσε απόρρητες υπηρεσιακές πληροφορίες στην Ολγα. Ο Σωτήρης αναλαμβάνει τις ευθύνες του και υποβάλει την παραίτησή του. Ο Χριστόφορος ενοχλημένος και θορυβημένος από τα καμώματα της Στέλλας, προτείνει στη Ματούλα: «Ματούλα, δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να μείνετε άλλο εδώ. Θα σας νοικιάσω ένα σπίτι για να πάρεις την κόρη σου και να μείνετε μαζί», της λέει. Μόλις το μαθαίνει η Αμαλία θυμώνει με τον πατέρα της και δεν το δέχεται: «Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό; Κανείς δεν θα φύγει», υποστηρίζει. Και ενώ η έκρυθμη κατάσταση που δημιουργείται θα έπρεπε να συνετίσει τη Στέλλα, λίγες ώρες μετά αποδεικνύεται ότι το θράσος της δεν έχει όρια, καθώς πηγαίνει και κάθεται να φάει μαζί με την οικογένεια, δημιουργώντας μεγάλη ενόχληση στον Χριστόφορο, που για μια ακόμα φορά δέχεται την παρενόχλησή της: «Αχ, μη μου κρατάτε μούτρα», του λέει με νάζι.

Πέμπτη 2/11 Επεισόδιο 29

Στο μεταξύ η Σύρμω γίνεται έξαλλη με την κόρη της τη Ζαχαρούλα, γιατί ξεκινάει τα πάρε-δώσε με κάποιον άντρα ο οποίος είναι παντρεμένος… Ο Ντίνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει το παιδί της Μιράντας, μιλάει με τη Λιζέτα, η οποία δέχεται να τον βοηθήσει καταθέτοντας όσα ξέρει για τη Βικτώρια και τις παράνομες υιοθεσίες. Ο Σίμος μαθαίνει πως η μητέρα του είναι μπλεγμένη σε ιστορίες που δεν θα έπρεπε να έχει ανακατευτεί σχετικά με το σπίτι και τις συναντήσεις της με τον Αποστόλη.

Παρασκευή 3/11 Επεισόδιο 30

Η συνάντηση του Σίμου με τον Αποστολή βαίνει άκαρπη. Ο Σίμος δεν δέχεται πως η νονά του είναι πίσω από τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται ο Αποστόλης και ο Αποστολής αρνείται να του δώσει τα στοιχεία που κρατά εναντίον του πατέρα του. Η συνάντηση αυτή αναστατώνει επιπλέον τον Σίμο, καθώς φαίνεται ότι η μητέρα του έχει συμφωνήσει με τον Αποστόλη ενάντια στη Βικτώρια προκειμένου να περάσει στα χέρια της το πατρικό της σπίτι.

Στο μεταξύ ο Φώτης στέλνει τη Μάγια στον «Παράδεισο» να επιστρέψει το βραχιόλι στη Μιράντα και εκεί συναντά τυχαία μια συγχωριανή της, που είναι η Πολυξένη. Η Πολυξένη που έχει φύγει από το σπίτι των Μπουραντάδων, ψάχνει απεγνωσμένα δουλειά και η Μάγια της προτείνει να την πάρει μαζί της να δουλέψει στο «Μπραζίλ» (δείτε αποκλειστικό ρεπορτάζ). Η Αμαλία μετά από σκέψη και συζήτηση με τον Σίμο μοιάζει έτοιμη να αποκαλύψει στη Μιράντα πως είναι κόρη της, ενώ η Βικτώρια μαθαίνει ότι ο Αποστόλης είναι ζωντανός και η ιατροδικαστική έρευνα αποδεικνύει ότι στη θέση του είχε θαφτεί ο Δούβλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Παράδεισος των κυριών (9/11): «Το κοριτσάκι μου» - Η Μιράντα συναντάει την κόρη της!

Ο Παράδεισος των κυριών (8/11): «Με ενημέρωσε η μητέρα μου ότι με ψάχνει η αληθινή μου μάνα» - Το τραγικό σχέδιο της Βικτώριας κατά της Μιράντας

Ο Παράδεισος των κυριών (7/11): «Περίμενε...» - Η τρυφερή σκηνή ανάμεσα σε Αμαλία και Σίμο

Ο Παράδεισος των κυριών (6/11): Ο Σίμος δίνει εντολή θανάτου - Νέο φονικό στην σειρά;

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Η βιολογική σου μαμά θέλει να σε συναντήσει» - Το πανούργο σχέδιο της Βικτώριας κατά της Μιράντας

Ο Παράδεισος των Κυριών (3/11): Ξεκινά η κατρακύλα για την Πολυξένη στο Μπραζίλ - Ένα βήμα πριν ομολογήσει στη Μιράντα πως είναι κόρη της η Αμαλία

Ο παράδεισος των κυριών (2/11): Η νέα ζωή της Πολυξένης μετά το χωρισμό από τον Άγη

Ο Παράδεισος των Κυριών (1/11): «Θα πας και θα τον σκοτώσεις τώρα» - Το τελεσίγραφο του Σίμου για τον Αποστόλη

Θα «χτυπήσει» ρεκόρ σε νούμερα τηλεθέασης: Η πολυσυζητημένη ταινία που θα προβληθεί απόψε 31/10 στον ALPHA για πρώτη φορά

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Μπετίνα αποκαλύπτει στον Λάκη ότι γνώριζε για τη στρίπερ - Του πετάει τις φωτογραφίες