Ο Γιατρός (30/10): «Είναι δική σας επιλογή αν θα του πείτε την αλήθεια» - Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιατρός (30/10): «Είναι δική σας επιλογή αν θα του πείτε την αλήθεια» - Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια

Στο σημερινό 30/10 επεισόδιο της σειράς, Ο Γιατρός, που παίζει στον ALPHA, Ανδρέας καταλαβαίνει πως αντί να πηγαίνει καλύτερα με τη θεραπεία, ολοένα και ξεχνάει και αποφασίζει να κόψει τα φάρμακα που παίρνει, ενώ ο Μιχάλης μοιράζεται με τη Σοφία τα συναισθήματά του.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, O Γιατρός

Επεισόδιο 9

Ο Ανδρέας βρίσκεται στον έβδομο ουρανό μετά τη βραδιά που πέρασε με την Αννα (δείτε πως πήρε αυτή τη σκηνή το twitter). Μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του, τής ζητάει να είναι ξανά μαζί, αλλά εκείνη επιμένει ότι η βραδιά τους ήταν ένα λάθος: «Καλύτερα να ξεχάσεις τη νύχτα αυτή! Ηταν μεγάλο λάθος. Με τον Θοδωρή έχουμε σκοπό να παντρευτούμε και να κάνουμε οικογένεια! Εχουμε κάνει ήδη αίτηση να υιοθετήσουμε παιδί». Στο μεταξύ, η Σοφία βλέποντας τον Ανδρέα σε αυτή την κατάσταση, πιστεύει ότι δεν έχει πλέον μέλλον μαζί του και καταλήγει να περάσει ένα βράδυ με τον Μιχάλη.

Οταν, όμως, το επόμενο πρωί ο Μιχάλης είναι άφαντος και η Σοφία του ζητάει τα ρέστα, εκείνος καταλήγει να μοιραστεί μαζί της κάποια πολύ κρυφά του συναισθήματα. Η Δανάη με τον Λεωνίδα πηγαίνουν μαζί μια βραδιά στην όπερα, πράγμα που προκαλεί την έντονη ζήλια του Δημήτρη και της Εύας. Τέλος, ο Ανδρέας συνειδητοποιεί ότι αντί με τον καιρό να θυμάται κομμάτια από το παρελθόν του, ξεχνάει ακόμα περισσότερα πράγματα και αρχίζει να ανησυχεί μήπως η φαρμακευτική αγωγή που παίρνει του κάνει κακό.

Προβληματισμός για τη μνήμη

Ο Ανδρέας φαίνεται προβληματισμένος που ξεχνάει όλο και περισσότερα πράγματα ακόμα και δεκαπέντε χρόνια πριν και αποφασίζει να σταματήσει τα φάρμακα. Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο φτάνει η αδελφή του Μιχάλη, η Στέλλα, την ύπαρξη της οποίας κρατούσε μυστική απ’ όλους. Με την αδελφή του είναι δίδυμα, αλλά αυτή έχει σύνδρομο Down, κάνοντας τον Μιχάλη να της φέρεται σαν να είναι μικρό παιδί.

Οταν ο Ανδρέας, στην προσπάθειά του να μάθει το μυστικό που κρύβει η Στέλλα, της προκαλεί λιποθυμικό επεισόδιο, ο Μιχάλης βγαίνει εκτός εαυτού και το λέει στον Μάρκο που έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ανδρέα από το νοσοκομείο: «Είναι καλύτερο για όλους να μείνεις μακριά, μόνο προβλήματα προκαλείς, δεν είσαι σε κατάσταση να δουλεύεις εδώ», του λέει.

Ο Δημήτρης δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του στη Δανάη και ο Ανδρέας αποφασίζει να τον βοηθήσει σκαρώνοντας μια «τυχαία» συνάντηση των δυο τους στο μπαράκι που συχνάζουν συνήθως μετά το νοσοκομείο ζητώντας και τη βοήθεια της Σοφίας. Ο Λεωνίδας με την Εύα αναλαμβάνουν έναν ασθενή με άνοια και της Εύας της ξυπνάνε μνήμες από τη μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια εδώ και μερικά χρόνια.

GUESTS: Μέμος Μπεγνής (Αντώνης), Στεφανία Γουλιώτη (Ελλη), Ιφιγένεια Καραμήτρου (Χριστίνα), Μαρία Μπαγανά (Αθηνά), Λωξάντρα Λούκας (Στέλλα), Κωνσταντίνος Αρνόκουρος (Χάρης), Αλέξανδρος Χάτσιος (Αλκης), Παντελής Παπαδόπουλος (Ανέστης)