«Μου κόπηκε η αναπνοή...» - "Σπάραξε "το Twitter με τον θάνατο του Νικηφόρου στο Σασμό

Χαμός με τις ερμηνείες

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Μου κόπηκε η αναπνοή...» -

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε σήμερα 30/10 στη επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, με τις εξελίξεις να αφήνει άφωνο το τηλεοπτικό κοινό το οποίο παρακολουθούσε με "κομμένη" την ανάσα (δείτε εδώ τις εξελίξεις της εβδομάδας).

Σήμερα είδαμε τον ανατριχιαστικό θάνατο του Νικηφόρου. Η Βασιλική είδε τον μοναχογιό της, να ξεψυχά μπροστά στα μάτια της, στο νοσοκομείο και οι σκηνές που προβλήθηκαν καθήλωσαν το κοινό ενώ οι ερμηνείες ήταν συγκλονιστικές.

"Σπάραξε "το Twitter με τον θάνατο του Νικηφόρου

Το Twitter, έμεινε άφωνο από το σημερινό επεισόδιο και σχολίασε με πολύ θερμά λόγια τόσο τις σκηνές, όσο και τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Τι θα δούμε αύριο 31/10

Ο φόνος του Νικηφόρου από το χέρι του Λάζαρου, καθώς και το μήνυμα που κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατο του Βασίλη, 22 χρόνια πριν, δημιουργεί πάλι σχίσμα ανάμεσα στις δύο οικογένειες και ο σασμός φαίνεται να ματαιώνεται οριστικά. «Πάντα κάτι συμβαίνει. Φαίνεται, μαμά, πως δεν είναι γραφτό να γίνει σασμός. Κανείς δεν μας θέλει με τον Αστέρη μαζί και το σύμπαν μάς το δείχνει. Μέχρι και η Καλλιόπη είχε συμφωνήσει και τώρα δεν θέλει να μας βλέπει στα μάτια της», θα πει στη Μαρίνα που την ακούει πάντα με προσοχή. Ωστόσο και αυτή τη φορά η Μαρίνα θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει, όμως ταυτόχρονα θα τονίσει το πόσο την άγγιξε ο θάνατος του Νικηφόρου. «Είναι σαν να ζω ξανά τον θάνατο του Πετρή μας. Σαν να μου ξερίζωσαν και πάλι την καρδιά». Η Αργυρώ θα της απαντήσει με μια μεγάλη αγκαλιά.

Η Βασιλική κατηγορεί την Καλλιόπη ανοιχτά για τον θάνατο του γιου της. «Τι είναι αυτά που λες, νύφη μου; Είναι δυνατόν να ήθελα εγώ το κακό του εγγονού μου; Χίλιες φορές να ήμουν εγώ στη θέση του. Η καρδιά μου έχει σταματήσει να χτυπάει», της λέει και η γυναίκα του Μαθιού τη διώχνει από το σπίτι της. «Εσύ τόσα χρόνια τον πότιζες με το φαρμάκι σου για το μίσος που έχεις απέναντι στους Βρουλάκηδες. Το ίδιο έκανες και στα παιδιά σου. Και να το αποτέλεσμα. Ο Νικηφόρος εσένα άκουσε, τα δικά σου λόγια όπλισαν το χέρι του. Δεν θέλω να σε ξαναδώ στα μάτια μου μπροστά», της μηνύει και ο Μαθιός παρακαλεί τη μητέρα του να κάνει υπομονή μέχρι να της περάσει ο θυμός.