Το προξενιό της Ιουλίας (3/11): Ο Γιωργίκης μάρτυρας ενός σοκαριστικού περιστατικού με πρωταγωνιστή το γιο του, Χρήστο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (3/11): Ο Γιωργίκης μάρτυρας ενός σοκαριστικού περιστατικού με πρωταγωνιστή το γιο του, Χρήστο

Μετά την προσπάθεια της Ιουλίας να αποβάλει το μωρό που περιμένει από τον Γρηγόρη, ο Προβιός την σώζει μαζί και το αγέννητο παιδί της. Όλα λοιπόν αλλάζουν μετά από αυτό το γεγονός στη νέα σειρά του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας.

Οι 3/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 14

Η παρέμβαση Προβιού αποδεικνύεται καθοριστική για τη σωτηρία της κοπέλας, που μεταφέρεται εκ νέου στο νοσοκομείο. Η Στάσα αγωνιά για τη ζωή της κόρης της, η οποία για μια ακόμη φορά βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού. Τελικά καταφέρνει να σωθεί όπως και το μωρό της.

Ο Γρηγόρης και η Ιουλία υποφέρουν χώρια ο ένας από τον άλλον, όμως αυτή τη φορά ο Γιωργίκης εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να περάσει λίγο χρόνο μαζί με την νεαρή κοπέλα. «Να ξέρεις πως ό,τι χρειαστείς θα είμαι δίπλα σου. Μπορώ να σου προσφέρω ό,τι ποθεί η καρδιά σου», της λέει, ενώ η Στάσα καταριέται τους Ραζίνηδες ως υπεύθυνους για την κακοτυχία που κατατρέχει την κόρη της το τελευταίο διάστημα.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Χάδω σκότωσε την γυναίκα του Γιωργίκη - Τα μανιτάρια που την "έστειλαν" στο θάνατο

Και ενώ η Κατερίνη προσπαθεί να πείσει την Κυριακούλα να παντρευτούν η Φιλιώ με τον Γρηγόρη και να κάνουν έτσι ανακωχή οι δύο οικογένειες, ο Στράτος απαιτεί να επιστρέψει στο πατρικό της η Αλεξάνδρα, κάτι που αφήνει την Κυριακούλα άναυδη.

Την ίδια ώρα, η Κερασίνα μαθαίνει κάτι για τον Δημητρό, που η Αλεξάνδρα αγνοεί και ο Γιωργίκης συγκρούεται με τη Χάδω, καθώς η αδελφή του προσπαθεί να πείσει τον ψυχίατρο Νικολαΐδη πως ο Χρήστος πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. «Δεν έχει να πάει πουθενά», της αντιγυρίζει ο Προβιός. Ομως σύντομα γίνονται όλοι μάρτυρες ενός σοκαριστικού περιστατικού, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο.