Ηλέκτρα: Γάμος "βόμβα" - Στη φόρα η παράνομη σχέση της

Οι εβδομαδιαίες (6-8/11) εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ηλέκτρα: Γάμος

Νέα εβδομάδα με σοκαριστικές εξελίξεις έρχεται από τη Δευτέρα 6/11 για τους πρωταγωνιστές, αλλά και τους τηλεθεατές της σειράς της ΕΡΤ, Ηλέκτρα. Ο Νικόλας και η Κατερίνα λένε σε όλους πως θα παντρευτούν, τη στιγμή που το κρυφό παρελθόν του Παύλου απειλεί τη σχέση του με την Ηλέκτρα.

Οι εβδομαδιαίες (6-8/11) εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Ηλέκτρα

Δευτέρα 6/11 Επεισόδιο 21

Ο Παύλος χαρίζει ένα ερωτικό δώρο στην Ηλέκτρα που θα της αλλάξει τη ζωή. Ο Νικόλας με την Κατερίνα ανακοινώνουν πως θα παντρευτούν, κάτι που φέρνει απίστευτες αναταράξεις σε όλους. Ο Βασίλης, θέλοντας να επισπεύσει τον γάμο με την Ουρανία, θα ψάξει λεφτά για να κλεφτούν. Ομως θα κάνει μια παρανομία, με τον κίνδυνο του θανάτου να παραμονεύει.

Τρίτη 7/11 Επεισόδιο 22

Την ίδια στιγμή ο Παύλος συγκρούεται με τον Περλεπέ, κινδυνεύοντας να χάσει περισσότερα από τη θέση του στο σχολείο. Ο τελευταίος, μαζί με τον Σωτήρη θα προσπαθήσουν να τον ξεσκεπάσουν. Ο Νικόλας πιέζει την Κατερίνα να φύγουν από το νησί.

Δείτε επίσης: Η Παραλία: Νέος έρωτας στα Μάταλα - "Σκάνδαλο" στο κοινόβιο των χίπηδων

Ηλέκτρα ΕΡΤ εξελίξεις

Τετάρτη 8/11 Επεισόδιο 23

Η Ηλέκτρα αισθάνεται ενοχές για όλα, για τον έρωτά της με τον Παύλο, για τις κόρες της και για τον Σωτήρη. Ταυτόχρονα, ο Βρεττός απειλεί πως θα αποκληρώσει τον Νικόλα εάν παντρευτεί την Κατερίνα. Εκείνος όμως δεν φαίνεται να δίνει σημασία στα λόγια του.

Πέμπτη 8/11 Επεισόδιο 24

Το παρελθόν του Παύλου βγαίνει στο φως και είναι γεμάτο με προδοσίες, ψέματα, μέχρι και φόνο! Δεν είναι μόνο εκείνος που θα συγκλονιστεί αλλά και η Ηλέκτρα που έχει κάνει τόσα όνειρα να βρεθεί στο πλευρό του. Ο Βασίλης, θέλοντας να τον βοηθήσει, ενώνει τα κομμάτια του παζλ, καταλαβαίνοντας πως έχει παράνομη σχέση με την Ηλέκτρα.