Οι Πανθέοι (6/11): «Σ' αγαπάω πολύ» - Η παθιασμένη ερωτική σκηνή του Κίτσου με την Μάρμω που θα συζητηθεί

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (6/11): «Σ' αγαπάω πολύ» - Η παθιασμένη ερωτική σκηνή του Κίτσου με την Μάρμω που θα συζητηθεί

Το βράδυ της Δευτέρας 6/11 στο κανάλι του ΣΚΑΙ θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς "Οι Πανθέοι". Η εβδομάδα, λοιπόν, ξεκινάει πολύ δυναμικά για τους πρωταγωνιστές, αλλά και τους τηλεθεατές, αφού η εγκυμοσύνη της Θάλειας έχει προκαλέσει πανικό και θα πρέπει να πάρει την απόφαση σχετικά με το αν θα κρατήσει το μωρό ή θα το ρίξει με τρόπο τρομακτικό (δείτε εδώ τα υπόλοιπα επεισόδια της εβδομάδας πριν προβληθούν στην τηλεόραση).

Τι θα δούμε απόψε (6/11) στη σειρά του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι

Επεισόδιο 31

Η Σεβαστή, αφού δει τον Κίτσο στην Κόρινθο, αρχίζει να υποπτεύεται πως και η Μάρμω είναι ενήμερη για την παρουσία του. Στο μεταξύ, ο Ανδρέας προσπαθεί να αποτρέψει τον Μεταξά να απομακρύνει τη Σοφία από τα Γιάννενα. Η Χρυσοστόμη στην προσπάθειά της να συμφιλιωθεί με τη Μιρέλλα της ζητά συγγνώμη και της εγγυάται πως θα στηρίξει τα σχέδιά της με τον Ισίδωρο. Ενα όραμα ωστόσο προειδοποιεί τη Μιρέλλα πως οι προθέσεις της Χρυσοστόμης ίσως να μην είναι τόσο αγαθές. Η εγκυμοσύνη της Θάλειας επιβεβαιώνεται και ο Στάθης αναγκάζεται να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Εχει στα χέρια του το σκεύασμα που του έδωσε ο Φάνης και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να το δώσει στην αδελφή του ώστε να «λυθεί» το πρόβλημα της εγκυμοσύνης της! Η Βέτα μιλάει ευθέως στη Λιάνα και της ζητά να διακόψει αμέσως τη σχέση της με τον Θωμά.

Όλη η αλήθεια για το μέλλον του σίριαλ

Η νέα σειρά Πανθέοι έκανε πρεμιέρα στις 19/9 και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ήταν συγκλονιστικά για την prime time ζώνη του ΣΚΑΙ, εκείνη την περίοδο. Λίγο αργότερα, βέβαια, κατά την επιστροφή του ανταγωνισμού στα απέναντι στρατόπεδα (βλέπε Μάγισσα, Σασμό, Φάρμα) τα ποσοστά που κατέγραφαν τα μηχανάκια της AGB ήταν άκρως απογοητευτικά (δείτε τα εδώ) πράγμα που ώθησε κάποιες φήμες να κυκλοφορήσουν...

Οι φήμες αυτές έκαναν λόγο για μετακίνηση της σειράς σε άλλη ώρα και μέρα, ώστε να μπορέσει να σταθεί καλύτερα σαν project αφού η prime time ζώνη της έδειξε την σκληρή πλευρά της... Τι ισχύει τελικά;

Το τοπίο για το μέλλον της σειράς ξεκαθάρισε μια ηθοποιός αυτού, και πιο συγκεκριμένα η Αθηνά Μαξίμου, με δηλώσεις που έκανε στις κάμερες του Breakfast At Star, πριν από λίγες μέρες.

«Τα γυρίσματα πάνε πολύ καλά, συνεχίζουμε δυναμικά, με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνουμε, πίστη και σεβασμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν τελικά μετακινείται ή όχι η σειρά το Σαββατοκύριακο εκείνη απάντησε «Δεν έχω ακούσει τίποτα, συνεχίζουμε... Αυτά νομίζω είναι απλά φήμες, το κανάλι δεν έχει βγάλει κάτι τέτοιο».