Η Παραλία (6/11): «Μπορεί να είναι ήδη αργά» - Νεκρός ο Νικήτας;

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Παραλία (6/11): «Μπορεί να είναι ήδη αργά» - Νεκρός ο Νικήτας;

Το βράδυ της Δευτέρας 6/11 στο κανάλι της ΕΡΤ θα προβληθεί ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς "Η Παραλία" και αυτό η ανησυχία θα είναι μεγάλη. Ο Νικήτας βρίσκεται πολύ άσχημη κατάσταση όσον αφορά στην υγεία του και οι φόβοι της συζύγου του μεγαλώνουν.

Τι θα δούμε απόψε (6/11) στη σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδιο 41

Η πρώτη μέρα του νέου έτους ξεκινάει για τους κατοίκους στα Μάταλα με χαρούμενη διάθεση, για μια νέα αρχή. Ο Διονύσης αρχίζει να ανακτά τη χαμένη του αισιοδοξία και πιέζει τον Παύλο για αποτελέσματα όσον αφορά την άδεια του ξενοδοχείου. Παράλληλα, προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον Γράντο, μετά από την πρόσφατη ένταση ανάμεσά τους. Η υγεία του Νικήτα ανησυχεί τη γυναίκα του και τη Νικολίνα, καθώς εμφανίζει τα πρώτα σημάδια άνοιας και δεν γνωρίζουν πώς να τον βοηθήσουν. Η Υπατία και ο Χάρι επιστρέφουν στις ιατρικές τους επισκέψεις και τη φροντίδα των κατοίκων των γειτονικών χωριών, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Δείτε τα υπόλοιπα επεισόδια της εβδομάδας πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την συγκινητική στιγμή του Αρχοντάκη

Ένα συγκινητικό επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2/11 στην ΕΡΤ για τη σειρά "Η Παραλία". Σε αυτό παρουσιάστηκε η αρχή της νέας χρονιάς στα Μάταλα, το 1970, την οποία οι πρωταγωνιστές βιώσαν πολύ δύσκολα, αφού οι απώλειες που προηγήθηκαν τους έχουν "διαλύσει" ψυχολογικά.

Από τη μία η Κερασία πενθεί για το παιδί που έχασε και, από την άλλη, ο Αρχοντάκης βρίσκεται σε συναισθηματικό αδιέξοδο μετά τον θάνατο της αγαπημένης του Αντιγόνης. Κυρίως στη σκηνή του δεύτερου στάθηκαν οι τηλεθεατές, οι οποίοι αποθέωσαν τον Αλέξανδρο Λογοθέτη για την ερμηνεία του.

Δείτε επίσης: Έχουν μαζί κι ένα παιδί - Με αυτή την ηθοποιό της σειράς είναι παντρεμένος ο Αλέξανδρος Λογοθέτης ή αλλιώς «Διονύσης Αρχοντάκης»