Ηλέκτρα (6/11): «Ηλέκτρα κατέβασε το όπλο» - Πυροβολεί και η κραυγή του ανατριχιάζει

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ηλέκτρα (6/11): «Ηλέκτρα κατέβασε το όπλο» - Πυροβολεί και η κραυγή του ανατριχιάζει

Την Δευτέρα 6/11 στο κανάλι της ΕΡΤ έρχεται νέο επεισόδιο της σειράς Ηλέκτρα, η οποία έχει αποκτήσει το δικό της κοινό πια, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν να μάθουν τη συνέχεια. Σήμερα, λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε την πρωταγωνίστρια σε μία στιγμή παραφροσύνης, να σημαδεύει με το όπλο και να πυροβολεί...

Τι θα δούμε σήμερα (6/11) στην Ηλέκτρα

Επεισόδιο 21

Ο Παύλος χαρίζει ένα ερωτικό δώρο στην Ηλέκτρα που θα της αλλάξει τη ζωή. Ο Νικόλας με την Κατερίνα ανακοινώνουν πως θα παντρευτούν, κάτι που φέρνει απίστευτες αναταράξεις σε όλους. Ο Βασίλης, θέλοντας να επισπεύσει τον γάμο με την Ουρανία, θα ψάξει λεφτά για να κλεφτούν. Όμως θα κάνει μια παρανομία, με τον κίνδυνο του θανάτου να παραμονεύει.

Δείτε επίσης στην ΕΡΤ: Η Παραλία (6/11): «Μπορεί να είναι ήδη αργά» - Νεκρός ο Νικήτας;

Τα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας

Επεισόδιο 22

Την ίδια στιγμή ο Παύλος συγκρούεται με τον Περλεπέ, κινδυνεύοντας να χάσει περισσότερα από τη θέση του στο σχολείο. Ο τελευταίος, μαζί με τον Σωτήρη θα προσπαθήσουν να τον ξεσκεπάσουν. Ο Νικόλας πιέζει την Κατερίνα να φύγουν από το νησί.

Ηλέκτρα ΕΡΤ εξελίξεις

Τετάρτη 8/11 Επεισόδιο 23

Η Ηλέκτρα αισθάνεται ενοχές για όλα, για τον έρωτά της με τον Παύλο, για τις κόρες της και για τον Σωτήρη. Ταυτόχρονα, ο Βρεττός απειλεί πως θα αποκληρώσει τον Νικόλα εάν παντρευτεί την Κατερίνα. Εκείνος όμως δεν φαίνεται να δίνει σημασία στα λόγια του.

Πέμπτη 8/11 Επεισόδιο 24

Το παρελθόν του Παύλου βγαίνει στο φως και είναι γεμάτο με προδοσίες, ψέματα, μέχρι και φόνο! Δεν είναι μόνο εκείνος που θα συγκλονιστεί αλλά και η Ηλέκτρα που έχει κάνει τόσα όνειρα να βρεθεί στο πλευρό του. Ο Βασίλης, θέλοντας να τον βοηθήσει, ενώνει τα κομμάτια του παζλ, καταλαβαίνοντας πως έχει παράνομη σχέση με την Ηλέκτρα.