Η Παραλία (8/11): Η πρωτοχρονιάτικη περιπέτεια του Γράντου και του Σήφη τούς φέρνει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις

Όλα όσα θα δούμε απόψε στη σειρά της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Παραλία (8/11): Η πρωτοχρονιάτικη περιπέτεια του Γράντου και του Σήφη τούς φέρνει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές θα παρακολουθήσουμε και σήμερα 8/11, στην καθημερινή σειρά Η Παραλία, που προβάλλεται από τη συχνότητα της ΕΡΤ, με τις εξελίξεις να είναι για ακόμη μια φορά καταιγίστικες, στην παραλία των χίπηδων (δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις).

Τι θα δούμε απόψε (8/11) στη σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδιο 43

Η Υπατία επισκέπτεται μαζί με τον Παύλο το Ηράκλειο, προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια σχετικά με τα οικονομικά της. Στο μεταξύ, η σχέση της με τον Διονύση παραμένει φορτισμένη - πατέρας και κόρη αδυνατούν να επικοινωνήσουν. «Θα ήθελα να κάνουμε μια νέα αρχή. Η μητέρα σου, είμαι σίγουρος, πως θα το ήθελε πολύ αυτό», θα της πει αλλά εκείνη δεν θα δώσει σημασία στα λόγια του. Η πρωτοχρονιάτικη περιπέτεια του Γράντου και του Σήφη τούς φέρνει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις και προκλήσεις που θα πρέπει να ξεπεράσουν.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Τι θα δούμε την Πέμπτη 9/11

Η επίσκεψη δύο αντρών στο καφενείο του Σήφη δημιουργεί υποψίες στον Καραχάλιο, σχετικά με τις παράνομες υποθέσεις που είναι μπλεγμένοι ο Σήφης και ο Γράντος. Οταν τους πει να περάσουν από το τμήμα για μια συζήτηση, εκείνοι θα απαντήσουν: «Μην ψάχνεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, Καραχάλιο. Ρώτα όπου θες για εμάς. Τίποτα στραβό δεν θα ανακαλύψεις». Το κοινόβιο των χίπηδων βρίσκεται αντιμέτωπο με μια σοβαρή κρίση επιβίωσης, γεγονός που τους οδηγεί σε σύγκρουση με τον αρχηγό τους, τον Χάρι, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τα προβλήματα της κοινότητας από τη στιγμή που κατοικεί στην πανσιόν και δείχνει πλήρως αφοσιωμένος στον έρωτά του με την Υπατία.