Σασμός (9/11): «Κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει τώρα» - Η Βασιλική σαν φάντασμα του εαυτού της, διψά για αίμα...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (9/11): «Κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει τώρα» - Η Βασιλική σαν φάντασμα του εαυτού της, διψά για αίμα...

Στο σημερινό 9/11 επεισόδιο του Σασμού, η δίψα της Βασιλικής για εκδίκηση φουντώνει όλο και περισσότερο και απειλεί τον Μαθιό με χωρισμό, αν δεν σκοτώσει το Λάζαρο. Οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές....

Οι σημερινές 9/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 28

«Εμένα ξέχνα με αν δεν πάρεις τη ζωή του Λάζαρου», θα του πει αφήνοντάς τον άφωνο. «Βασιλική, δεν γίνονται εύκολα αυτά. Ξέρεις τι μου ζητάς; Εσύ ήσουν αυτή που δεν μπορούσε να μου συγχωρέσεις τη δολοφονία του Στεφανή και τώρα θέλεις να κάνω ξανά το ίδιο;», της απαντά. «Τώρα είναι διαφορετικά. Πρέπει να τιμήσουμε το αίμα του παιδιού μας. Σκέψου το και πες μου τι αποφάσισες», θα του πει τελικά και θα φύγει. Ο Μαθιός μιλάει στη Καλλιόπη για τις σκοτεινές σκέψεις της γυναίκας του και εκείνη προτείνει να την αφήσουν για λίγο να ησυχάσει.

Δείτε επίσης: «Μαύρες μέρες τυλιγμένες στο σκοτάδι!» - Η σπαρακτική σκηνή που η Βασιλική σκοτώνει τον Λάζαρο

Η Θοδώρα θεωρεί πως όσα έζησε είναι τιμωρία από τον Θεό για τον θάνατο του Πετρή. Αντώνης και Γιώργος φοβούνται πως θα πει την αλήθεια στη Μαρίνα. «Μίλησέ της, Γιώργο. Δεν θέλω πάνω στη στενοχώρια της να κάνει κάτι που θα πονέσει τη Μαρίνα μου. Εκανε πολύ δρόμο μέχρι να ηρεμήσει από τον χαμό του Πετρή. Δεν θα ωφελήσει κανέναν να επιστρέψουμε ξανά στο ίδιο σημείο», θα πει στον συνάδελφό του και ο Γιώργος θα του υποσχεθεί πως θα κάνει το καλύτερο που μπορεί. Η Εύα συνεχίζει το παιχνίδι της σε όλα τα μέτωπα, ενώ ο Αντρέας φαίνεται να την ερωτεύεται όλο και πιο πολύ. Ολα δείχνουν πως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα στην Ανω Ποριά.

Λίγο αργότερα...

Από τη στιγμή που η Μαρίνα μαθαίνει πως ο ξάδελφός της, Λάζαρος, πυροβόλησε τον Νικηφόρο, ένα αθώο αγόρι, όπως θα το χαρακτηρίσει, ενημερώνει τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο πως δεν θέλει να τον δει ξανά στα

μάτια της. Εκτός και αν πάει να παραδοθεί και του αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο Αντρέας θα την κατηγορήσει πως για μια ακόμα φορά προδίδει την οικογένειά της και παίρνει το μέρος των Σταματάκηδων, όμως εκείνη δεν θα χάσει την ψυχραιμία της. «Εχεις δίκιο, Αντρέα. Μάλλον δεν πρέπει να λέγομαι κι εγώ Βρουλάκη, αν οι συγγενείς μου έχουν αποφασίσει να σκοτώνουν αθώα παιδιά. Ας λέγομαι καλύτερα Φραγκιαδάκη», θα του πει.