Μετά τη Φωτιά (9/11): Ο Οδυσσέας σχεδιάζει να πάρει εκδίκηση από τον Αλέξανδρο που τον κατηγόρησε για τη φωτιά

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μετά τη Φωτιά (9/11): Ο Οδυσσέας σχεδιάζει να πάρει εκδίκηση από τον Αλέξανδρο που τον κατηγόρησε για τη φωτιά

Το πρώτο καθηλωτικό επεισόδιο αυτή της εβδομάδας, θα παρακολουθήσουμε σήμερα στη νέα δραματική σειρά Μετά τη Φωτιά, που προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τη συχνότητα του ANT1, με τις εξελίξεις αναμένονται για ακόμη μια φορά καταιγιστικές (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter με τη σκηνή ανάμεσα σε Οδυσσέα και Ειρήνη)

Οι σημερινές 9/11 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Μετά τη φωτιά

Επεισόδιο 11

Η Ιωάννα βρίσκεται για άλλη μια φορά στο μηδέν, καθώς ο Aρης είναι πάντα ένα βήμα μπροστά της. Νιώθει απελπισμένη καθώς πιστεύει ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από αυτόν. Ομως δεν το βάζει κάτω. Τώρα έχει γύρω της ανθρώπους που την πιστεύουν και της συμπαραστέκονται. Μια από αυτούς είναι και η Ειρήνη, η οποία προσπαθεί να τη βοηθήσει. Όμως κι εκείνη ανακαλύπτει κάτι που δεν περίμενε. Παράλληλα ο Οδυσσέας σχεδιάζει να πάρει εκδίκηση από τον Αλέξανδρο που τον κατηγόρησε για τη φωτιά. Αυτό δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι και γενικότερα έχει πολλά να του προσάψει. Ο Νίκος πάλι παραχωρεί στην Ιωάννα ένα μικρό διαμέρισμα που είχε για αποθήκη για να μείνει όσο διαρκεί η δικαστική διαμάχη με τον Αρη. Εκείνη τον ευχαριστεί και δεν πιστεύει στην καλή της τύχη που βρέθηκε στον δρόμο της.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Τι θα δούμε αύριο 10/11

Η Ιωάννα καταθέτει την αίτηση διαζυγίου και την παραδίδει προσωπικά στον Αρη, ο οποίος εξοργίζεται και ξεσπάει παντού τον θυμό του. Στο μεταξύ ο Κώστας καταλαβαίνει πως οι Βενιέρηδες σκοπεύουν να τον καταστρέψουν κι επισκέπτεται τον Οδυσσέα για να σώσει ό,τι μπορεί. Ο Τάσος πάλι θα βρεθεί να δουλεύει στο σπίτι της Φαίδρας και η Ανθή καταρρέει ψυχολογικά. Είναι κάτι που δεν μπορεί να το αντέξει. Παράλληλα ο Οδυσσέας βρίσκει τη Μαρία, μάρτυρα της νύχτας της πυρκαγιάς, και την πείθει να καταθέσει ποιος τους κλείδωσε στην κουζίνα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Θάνος προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις έρευνες που τον πιέζουν και τη μικρή Νεφέλη που περνά τη μέρα της μαζί του στο τμήμα. Ο Νίκος με τον Οδυσσέα και τα κορίτσια βάζουν σε εφαρμογή σχέδιο για να βρουν αποδείξεις εναντίον των Βενιέρηδων.