Ναυάγιο: Νέο χτύπημα της μοίρας για την Ειρήνη - «Θα την σκοτώσει αυτό το νέο»

«Θέλω να μου υποσχεθείς πως θα κρατήσεις το μυστικό μου»

Ναυάγιο: Νέο χτύπημα της μοίρας για την Ειρήνη - «Θα την σκοτώσει αυτό το νέο»

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στη συνέχεια της σειράς, Ναυάγιο! Ορφανή από μητέρα, έχασε λίγο καιρό πριν τον πολυαγαπημένο της άντρα, όμως η μοίρα τής επιφυλάσσει ακόμα ένα δυνατό χτύπημα. Η Ειρήνη θα δει τον πατέρα της Τρύφωνα να χαροπαλεύει. Στο πλευρό της και πάλι ο Ιπποκράτης.

Μια νέα αρχή θα προσπαθήσει να κάνει η Ειρήνη στα επόμενα επεισόδια του «Ναυαγίου», όμως, όπως όλα δείχνουν, η τύχη δεν θα είναι με το μέρος της. Ο Τρύφωνας που πλέον θα έχει επιστρέψει για τα καλά στα Κύθηρα και το ιατρείο του, θα χαίρεται με τις πρωτοβουλίες που αρχίζει να παίρνει στη ζωή της η μονάκριβη κόρη του, όπως να βρει ένα σπίτι δικό της για να μείνει, και δεν θα θελήσει να της μιλήσει. Ούτε όταν θα αρχίσει να έχει σοβαρές ενοχλήσεις στην υγεία του. Μάλιστα, χωρίς να το αποκαλύψει σε κανέναν για να μην προκαλέσει πρόωρη ανησυχία, θα υποβάλλει τον εαυτό του σε μια σειρά από σοβαρές εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα. Για την ακρίβεια, ο Τρύφωνας θα μάθει πως είναι πολύ άρρωστος και θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Δείτε επίσης: Το ναυάγιο: «Από την στιγμή που ήρθες όλα έγιναν πιο φωτεινά!» - Ο Γιώργης ερωτεύεται την Αλίκη!

Ακόμα και τότε όμως, δεν θα θελήσει να μιλήσει στην Ειρήνη καθώς δεν θα θέλει να την αναγκάσει να παρατήσει τη νέα της ζωή στην Αθήνα και να πάει να ζήσει μαζί του. Ετσι θα μοιραστεί τα νέα της υγείας του μόνο με τον Ιπποκράτη. «Επρεπε να μου είχες μιλήσει πιο νωρίς. Πες μου τι θέλεις να κάνω και με ποιο τρόπο να σε βοηθήσω», θα του πει.

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη μαθαίνει την αλήθεια

Ναυάγιο: Νέο χτύπημα της μοίρας για την Ειρήνη - «Θα την σκοτώσει αυτό το νέο»

Ο Τρύφωνας ένα πράγμα θα ζητήσει από τον νέο φίλο της Ειρήνης, όταν θα καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Να μη μάθει τίποτα η Ειρήνη, τουλάχιστον μέχρι να σιγουρευτεί πως τα δεδομένα δεν μπορούν να αλλάξουν. Στο μεταξύ, Ιπποκράτης και Ειρήνη έχουν αρχίσει να δένονται με έναν περίεργο τρόπο αφού παρατηρούν πως υπάρχουν πολλά κοινά σημεία που ενώνουν τις ζωές τους, ενώ οι συναντήσεις τους θα έχουν αρχίσει να πληθαίνουν. «Θα τη σκοτώσει αυτό το νέο. Δεν χρειάζεται να μάθει πώς είμαι, άλλωστε δεν με βλέπει πολύ συχνά για να καταλάβει κάτι. Θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα κρατήσεις το μυστικό μου.

Η Ειρήνη το μόνο που δεν χρειάζεται σε αυτή τη φάση είναι επιπλέον προβλήματα», θα ζητήσει ο Τρύφωνας από τον Ιπποκράτη και ο τελευταίος θα σεβαστεί την επιθυμία του. «Ξέρω πως δεν είναι σωστό και όταν μάθει την αλήθεια δεν θα μου μιλήσει ξανά, αλλά θα κάνω ό,τι μου πεις. Θέλω να με νιώθεις δικό σου άνθρωπο», θα απαντήσει στον γιατρό.

Οντως όμως ο αξιωματικός του Λιμενικού θα φανεί σωστός. Η στιγμή που η Ειρήνη θα μάθει όλη την αλήθεια δεν θα αργήσει και θα καταρρεύσει ολοκληρωτικά. «Γιατί, πατέρα; Γιατί έπρεπε να το περάσεις μόνος σου αυτό; Σήμερα κιόλας θα έρθω στα Κύθηρα και δεν θα φύγω από το πλευρό σου αν δεν σιγουρευτώ πως η υγεία σου δεν διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο», θα του πει μεταξύ άλλων. Προς απογοήτευση όλων όμως, η υγεία του άντρα δεν θα παρουσιάσει βελτίωση...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό Tv24