Μετά τη φωτιά: «Σας είπε κανείς, ότι παντρευόμαστε;» - Ο κακός χαμός στο twitter με τα νέα πλάνα του γοητευτικού Οδυσσέα

''Λιώνουν'' για τον Αντρέα Κωνσταντίνου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μετά τη φωτιά: «Σας είπε κανείς, ότι παντρευόμαστε;» - Ο κακός χαμός στο twitter με τα νέα πλάνα του γοητευτικού Οδυσσέα

Οι εξελίξεις την Πέμπτη (9/11) στη σειρά ''Μετά τη Φωτιά'' ήταν έντονες για μία ακόμα φορά με τη σχέση της Ειρήνης και της Ιωάννας να φτιάχνει με αφορμή τις δυσκολίες, που περνάνε και οι δύο, με τη συγγένεια τους να αποκτάει άλλη υπόσταση.

Από την άλλη, ο Οδυσσέας είχε ήρθε σε συμπλοκή, με το φίλο του να τον βοηθάει κάτι, που εκτιμήθηκε πολύ από τους χρήστες του twitter, τόσο σε ότι αφορά την ανδρική φιλία, όσο και τα νέα πλάνα με τον Αντρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος φαίνεται, πως ασκεί μεγάλη γοητεία στο κοινό του (δείτε τον εδώ αγνώριστο με μούσια και μακριά μαλλιά).

Οι αντιδράσεις στο twitter για τον Οδυσσέα στο Μετά τη φωτιά

Τι θα δούμε αύριο 10/11

Η Ιωάννα καταθέτει την αίτηση διαζυγίου και την παραδίδει προσωπικά στον Αρη, ο οποίος εξοργίζεται και ξεσπάει παντού τον θυμό του. Στο μεταξύ ο Κώστας καταλαβαίνει πως οι Βενιέρηδες σκοπεύουν να τον καταστρέψουν κι επισκέπτεται τον Οδυσσέα για να σώσει ό,τι μπορεί. Ο Τάσος πάλι θα βρεθεί να δουλεύει στο σπίτι της Φαίδρας και η Ανθή καταρρέει ψυχολογικά. Είναι κάτι που δεν μπορεί να το αντέξει. Παράλληλα ο Οδυσσέας βρίσκει τη Μαρία, μάρτυρα της νύχτας της πυρκαγιάς, και την πείθει να καταθέσει ποιος τους κλείδωσε στην κουζίνα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Θάνος προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις έρευνες που τον πιέζουν και τη μικρή Νεφέλη που περνά τη μέρα της μαζί του στο τμήμα. Ο Νίκος με τον Οδυσσέα και τα κορίτσια βάζουν σε εφαρμογή σχέδιο για να βρουν αποδείξεις εναντίον των Βενιέρηδων.