Μετά τη Φωτιά (10/11): Η Ιωάννα καταθέτει την αίτηση διαζυγίου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Μετά τη Φωτιά (10/11): Η Ιωάννα καταθέτει την αίτηση διαζυγίου

Νέο καθηλωτικό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στη νέα δραματική σειρά "Μετά τη Φωτιά", που προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ANT1, με τις εξελίξεις αναμένονται για ακόμη μια φορά σοκαριστικές (δείτε εδώ τα σχόλια που συγκέντρωσε στο Twitter το χθεσινό επεισόδιο).

Οι σημερινές εξελίξεις, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου της σειράς του ΑΝΤ1, "Μετά τη Φωτιά"

Επεισόδιο 12

Η Ιωάννα καταθέτει την αίτηση διαζυγίου και την παραδίδει προσωπικά στον Αρη, ο οποίος εξοργίζεται και ξεσπάει παντού τον θυμό του. Στο μεταξύ ο Κώστας καταλαβαίνει πως οι Βενιέρηδες σκοπεύουν να τον καταστρέψουν κι επισκέπτεται τον Οδυσσέα για να σώσει ό,τι μπορεί. Ο Τάσος πάλι θα βρεθεί να δουλεύει στο σπίτι της Φαίδρας και η Ανθή καταρρέει ψυχολογικά. Είναι κάτι που δεν μπορεί να το αντέξει. Παράλληλα ο Οδυσσέας βρίσκει τη Μαρία, μάρτυρα της νύχτας της πυρκαγιάς, και την πείθει να καταθέσει ποιος τους κλείδωσε στην κουζίνα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Θάνος προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις έρευνες που τον πιέζουν και τη μικρή Νεφέλη που περνά τη μέρα της μαζί του στο τμήμα. Ο Νίκος με τον Οδυσσέα και τα κορίτσια βάζουν σε εφαρμογή σχέδιο για να βρουν αποδείξεις εναντίον των Βενιέρηδων.

Οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας

Tο παιχνίδι έχει σκληρύνει πολύ ανάμεσα στην Ιωάννα και τον Άρη. «Θα σε σκοτώσω στην καρδιά της Ιόλης», την απειλεί. Μόνο που τώρα πια εκείνη δεν τον φοβάται. Είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να πάρει την επιμέλεια της κόρης της.

Μαζί με την Ειρήνη επισκέπτονται μια έμπειρη νομικό, η οποία της εξηγεί ότι η δικαστική διαμάχη μαζί του θα είναι χρονοβόρα κι επίπονη, καθώς θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ψυχικά ασταθής για να διεκδικήσει την επιμέλεια.

Η Ιωάννα ξεκινά τις διαδικασίες για να περάσει από υγειονομική επιτροπή. Την ίδια στιγμή, ο Οδυσσέας και ο Νίκος καταφέρνουν να αποδείξουν ότι ο Άρης και ο Αλέξανδρος βρίσκονται πίσω από την πυρκαγιά και τα δύο αδέλφια συλλαμβάνονται.