Φόνοι Στο Καμπαναριό (10/11): Οι συνεχόμενες απουσίες της ηγουμένης απ' τη μονή βάζουν σε υποψίες την αδερφή Αρσινόη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Φόνοι Στο Καμπαναριό (10/11): Οι συνεχόμενες απουσίες της ηγουμένης απ' τη μονή βάζουν σε υποψίες την αδερφή Αρσινόη

Η νέα κωμική αστυνομική σειρά "Φόνοι στο Καμπαναριό", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, έχει ήδη προκαλέσει σάλο με τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και μη τις αντιδράσεις που έχει ξεσηκώσει. Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, προβλέπονται επίσης άκρως ξεκαρδιστικές.

Όσα θα δούμε απόψε, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στην σειρά του ALPHA, Φόνοι στο Καμπαναριό

Επεισόδιο 4

Οι συνεχόμενες απουσίες της ηγουμένης απ' τη μονή βάζουν σε υποψίες την αδερφή Αρσινόη. Η ηγουμένη αναγκάζεται να της αποκαλύψει τη μυστική της έρευνα και την παίρνει μαζί της στην επόμενη αποστολή.

Σοφιανός και Τσακαλάκης αξιοποιούν τα ευρήματα του ιατροδικαστικού πορίσματος και μαθαίνουν σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή του Αγγέλου. Παράλληλα, ο Σταμάτης φοβάται ότι η αστυνομία θα φτάσει στα ίχνη τους και πιέζει τον Καραΐσκο να σταματήσουν να ασχολούνται με τον φόνο του Πέτρου. Λίγο αργότερα μία απ' τις μοναχές δέχεται επίθεση εντός της μονής.

Ποιοι ηθοποιοί θα "εισβάλλουν" στη σειρά

Ήδη από το τρέιλερ έχει προδοθεί η συμμετοχή τους, αλλά οι ρόλοι τους θα είναι σίγουρα απρόσμενοι και θα μας χαρίσουν πολλά γέλια. Ο πρώτος είναι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δεύτερη σεζόν της σειράς "Παράδεισος Των Κυριών", καθώς υποδύεται τον Σίμο Πολύζο. Στη νέα σειρά θα υποδυθεί τον ιδιοκτήτη ενός ινστιτούτου μεταμόσχευσης μαλλιών, από τον οποίο θα αναζητήσουν απαντήσεις Σοφιανός και Τσακαλάκης σχετικά με το θύμα της δολοφονίας στη Μονή.

Ο δεύτερος είναι ο Μιχάλης Αεράκης, ο αγαπημένος πάτερ Μιχάλης της επιτυχημένης σειράς "Σασμός", η οποία θα ρίξει αυλαία φέτος μετά από 3 κύκλους. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν γείτονα, τον οποίο συναντούν η Ηγουμένη Μαρία και η αδελφή Αρσινόη και θα εμφανιστεί κρατώντας ένα πριόνι.