Το προξενιό της Ιουλίας: «Τον αγαπούσα και με αγαπούσε! Ο πατέρας του...» - Αποκαλύπτεται η κρυφή σχέση Σάσας και Ραζίνη

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας: «Τον αγαπούσα και με αγαπούσε! Ο πατέρας του...» - Αποκαλύπτεται η κρυφή σχέση Σάσας και Ραζίνη

Σύμφωνα με τα νέα επεισόδια της σειράς, Το προξενιό της Ιουλίας, τα πράγματα όλο και δυσκολεύουν για το ερωτευμένο ζευγάρι και στον δρόμο της Ιουλίας και του Γρηγόρη μπαίνουν συνεχώς καινούρια εμπόδια καθώς πολλοί έχουν συμφέρον να μην είναι οι δυο τους μαζί.

Τα νέα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας, πριν προβληθούν στον ALPHA

Τρίτη 14/11 Επεισόδιο 18

Ο Γιωργίκης, μετά την απροσδόκητη συνάντηση του Χρήστου με την Ιουλία, γυρνά στο αρχοντικό όπου διαπληκτίζεται με τη Χάδω, που συνεχίζει να του ασκεί κριτική για τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα του Χρήστου. «Θα δεις ότι αυτά που κάνεις δεν θα βγουν σε καλό. Του δημιουργείς ελπίδες. Πες του την αλήθεια. Είναι που είναι ζαβό αυτό, θα απογίνει», του τονίζει, αλλά εκείνος της βάζει τις φωνές και φεύγει. Στο μεταξύ η Στάσα ζητά από τον Στασινόπουλο να βρει την εξαφανισμένη Ιουλία. Εκείνος, βλέποντας το αδιέξοδο στην υπόθεση της δολοφονίας του Σκούταρη, τη συμβουλεύει να αλλάξουν τακτική.

Κι ενώ η Αλεξάνδρα αποχαιρετά τον Δημητρό για να επιστρέψει στην πρωτεύουσα, η Στεφανία προσπαθεί να καθησυχάσει τον αναστατωμένο Χρήστο, προκαλώντας όμως το αντίθετο αποτέλεσμα. Η έντονη αντίδρασή του οδηγεί τη Χάδω σε μια ακραία απόφαση, για την οποία ζητά τη στήριξη του Στασινόπουλου. Ομως η παρέμβασή της αυτή, οδηγεί τον Χρήστο σε ένα νέο βίαιο ξέσπασμα. Την ίδια ώρα, ο Στράτος πιεσμένος από παντού, το ρίχνει στο πιοτό, ανησυχώντας την Κυριακούλα. «Πού πάει αυτό; Μόνο κακό κάνει στον εαυτό του αλλά δεν ακούει κανέναν», λέει του Γρηγόρη. Κι ενώ η οικογένεια Σκούταρη επιστρέφει στον Τύρναβο για το μνημόσυνο του Νικόλα, η πίεση που ασκεί στη Στάσα ο Ρήγας, την οδηγεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι τρεις σειρές του ALPHA που σταματούν

Τετάρτη 15/11 Επεισόδιο 19

Τα όνειρα κυκλώνουν τη ζωή του Χρήστου που αρχίζει να έχει έμμονες ιδέες ότι ο πατέρας του κακοποιούσε βάναυσα τη μητέρα του. Στο μεταξύ το μνημόσυνο του Νικόλα Σκούταρη τελείται στον Τύρναβο και ο Γρηγόρης αποφασισμένος να μιλήσει με την Ιουλία, της γράφει ένα γράμμα και πηγαίνει να της το δώσει εκεί, παρά τις αντιρρήσεις και τους φόβους της Αλεξάνδρας. «Πρέπει να μάθει ότι την αγαπάω και τίποτα δεν έχει τελειώσει μεταξύ μας», της εξηγεί.

Το γράμμα καταλήγει στα χέρια του Ζήση, που αναλαμβάνει να το δώσει στην Ιουλία, μιας και το μνημόσυνο είναι κατακλυσμένο από κόσμο που δεν πρέπει να δουν τον Γρηγόρη. Ομως η Φιλιώ που τον εντοπίζει, τρέχει να τον συναντήσει. Εκεί ο Γρηγόρης για άλλη μια φορά δεν ανταποκρίνεται στον έρωτά της. «Πάρ’ το απόφαση. Δεν σε θέλω. Δεν σε αγαπώ. Ποτέ δεν θα σε αγαπήσω. Είμαι ερωτευμένος με την Ιουλία», της ξεκαθαρίζει. Το γράμμα φτάνει στα χέρια της Ιουλίας, η οποία το διαβάζει αργά το βράδυ. Την ίδια στιγμή, η μητέρα της με τον αδελφό της αδειάζουν το σπίτι τους στον Τύρναβο και από ένα παιχνίδι της μοίρας, τα καλά κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στο φως και αποκαλύπτεται η αλήθεια που κρατούσε τις δύο οικογένειες, της Στάσας και του Στράτου, μακριά.

Δείτε επίσης: Η Χάδω σκότωσε την γυναίκα του Γιωργίκη - Τα μανιτάρια που την "έστειλαν" στο θάνατο

Πέμπτη 16/11 Επεισόδιο 20

Στο παλιό μπαούλο της Στάσας, φωτογραφίες του Στράτου κι ένα παλιό ραβασάκι του είναι η απόδειξη ότι μεταξύ τους κάποτε υπήρχε κάτι πολύ περισσότερο από μια γνωριμία. «Εσύ και ο Ραζίνης αγαπιόσασταν;», τη ρωτάει όλο έκπληξη. Αυτή η αιφνιδιαστική αποκάλυψη, δίνει τη δυνατότητα στην Ιουλία να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και ν’ ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό της μάνας της. Η Στάσα αναγκάζεται να το παραδεχτεί. «Πάνε πολλά χρόνια από τότε. Εχουν συμβεί πολλά μεταξύ μας. Κάποτε όμως, ναι, τον αγαπούσα και με αγαπούσε. Αν ο πατέρας του δεν μας είχε κλέψει τα χωράφια και δεν είχε στείλει τον πατέρα μου στον θάνατο, τώρα ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ομως ό,τι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Αυτό δεν θα του το συγχωρήσω ποτέ όσο ζω. Ο πατέρας του σκότωσε τον πατέρα μου και τώρα εκείνος σκότωσε τον δικό σου πατέρα», της απαντάει και της κόβει την κουβέντα. Η Ιουλία συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πόσο η μάνα της έχει πληγωθεί και όλα όσα θυσίασε για να κάνει το σωστό για την οικογένειά της.

Στον Τύρναβο, η συνάντηση Στράτου-Κωστή οδηγεί τον τελευταίο σε επίμονες ερωτήσεις σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας Σκούταρη, αφήνοντας υπόνοιες για τον πραγματικό λόγο της έχθρας μεταξύ των δύο αντρών. Ο Κωστής τού ζητά ν’αφήσουν πίσω τα παλιά και του προτείνει κάτι που τον βάζει σε σκέψεις για το μέλλον της οικογένειάς του. Κι ενώ μια νέα άγνωστη πτυχή της Χάδως έρχεται να καταρρίψει τη μέχρι στιγμής εικόνα της, η Κερασίνα «σερβίρει» στην Κατερίνη ένα αναπάντεχο προξενιό μ’ έναν νέο υποψήφιο μνηστήρα, πρόταση που αρέσει στον Κωστή. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ιουλία που έχει γράψει ένα γράμμα που δεν θα φτάσει ποτέ στον αποστολέα του, δέχεται μια επίσκεψη που θα της κόψει τα πόδια, ενώ η Αλεξάνδρα μαθαίνει από ένα κουτσομπολιό, κάτι που ως τώρα αγνοούσε.