Το Ναυάγιο (12/11): «Ήταν η γυναίκα του στο Φοίνιξ;» - Το σχέδιο του Ιπποκράτη για τη δολοφονία της συζύγου του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (12/11): «Ήταν η γυναίκα του στο Φοίνιξ;» - Το σχέδιο του Ιπποκράτη για τη δολοφονία της συζύγου του

Νέο επεισόδιο της σειράς Το Ναυάγιο, βγάζει σήμερα 12/11 στον αέρα το MEGA. Η σειρά που έχει συγκινήσει τους τηλεθεατές συνεχίσει από εκεί που έμεινε με τα νέα επεισόδια να είναι ένα προς ένα συγκλονιστικό - δείτε τα εδώ πριν προβληθούν στην τηλεόραση.

Οι σημερινές 12/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 21

Ο Μάκης και η Λίνα βγαίνουν επιτέλους το ραντεβού που είχαν υποσχεθεί ο ένας στον άλλον, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα τα ήθελε ο Μάκης. «Γιατί πρέπει δηλαδή να φύγεις τόσο νωρίς; Είδαμε και πάθαμε να βρεθούμε και θέλεις να γυρίσεις στην αδελφή σου;», θα τη ρωτήσει και η Λίνα θα του εξηγήσει ο πόσο περιορισμένη είναι από τη στιγμή που οι γονείς τους έφυγαν για την Κρήτη. Του δίνει όμως την υπόσχεση πως θα τα πουν σύντομα.

Στο μεταξύ, η Λαμπρινή πιστεύει ότι ο γιος της Πέτρος ζει και αρνείται να φορέσει μαύρα ρούχα, γεγονός που όχι μόνο θα στρέψει όλο το χωριό εναντίον της αλλά και θα φέρει τον άντρα της σε πολύ δύσκολη θέση. «Δεν ζει ο Πέτρος μας, Λαμπρινή. Δέξου το και έλα να δούμε τι θα κάνουμε με όλους εκείνους τους συγχωριανούς μας που γυρεύουν εκδίκηση για τον θάνατο του Γιάννη», της επισημαίνει.

Ο Πέτρος, από την άλλη πλευρά, βλέποντας τους διώκτες του να καραδοκούν, κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να βρει την κλεμμένη εικόνα στις αποθήκες του λιμενικού, ρισκάροντας όμως έτσι να αποκαλυφθεί το μεγάλο του μυστικό. Δυστυχώς θα απογοητευτεί για μια ακόμη φορά.

Η αδελφή της Λίνας δεν φεύγει από το πλευρό της, αλλά την ίδια στιγμή δεν σταματά να σκέφτεται τον αρραβωνιαστικό της. Η επικοινωνία με τη μητέρα της Πολυξένη θα είναι καθημερινή για να μάθει νέα του, όμως όταν η Πολυξένη της αποκαλύψει πως εκείνος την απατά, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Παράλληλα, μια τυχαία αποκάλυψη της Ειρήνης στον Ιπποκράτη εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Δήμητρα, η οποία καλείται να του δώσει εξηγήσεις.

Δείτε εδώ το σατανικό σχέδιο του Ιπποκράτη για να καλύψει τη δολοφονία της γυναίκας του!