Ο γιατρός 13/11: «Συγχώρα με αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ!» - Η Σοφία μιλάει στον Αντρέα για την σχέση τους

«Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ο γιατρός 13/11: «Συγχώρα με αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ!» - Η Σοφία μιλάει στον Αντρέα για την σχέση τους

Ο Γιατρός, η νέα σειρά του ALPHA, μετά το επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας που είχε συνταράξει το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τι είχε συμβεί) επιστρέφει σήμερα 13/11 με νέες καταιγιστικές εξελίξεις κι εννοείται πως το Youweekly.gr έχει μέχρι και αποκλειστικούς διαλόγους για το τι θα δούμε σήμερα...

Ο Γιατρός: «Είχαμε σχέση εμείς οι δυο;»

Ο Ανδρέας καταφέρνει να βρει ένα στοιχείο για την υπόθεση του Παπαδόπουλου και ο Μάρκος τους βάζει εμπόδια, ενώ ο Μιχάλης προσπαθεί να αποφύγει τη Σοφία μετά την ερωτική εξομολόγηση που της έκανε.

Το καθαριστήριο βρίσκει στο κρυφό τσεπάκι του χαρτοφύλακα του Ανδρέα το χαρτί θεραπείας του Παπαδόπουλου. Ο Ανδρέας μην μπορώντας να πιστέψει ότι ο ίδιος ως διευθυντής συγκάλυψε κάτι τέτοιο, πάει στον Μάρκο και του λέει να πουν την αλήθεια, καθώς το χαρτί έχει και τη δική του υπογραφή πάνω. «Δεν γίνεται να το αφήσουμε αυτό να περάσει έτσι, αλλά αναρωτιέμαι πώς υπέγραψα κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να θυμηθώ», του λέει και ο Μάρκος του απαντάει: «Δώσε μου λίγο χρόνο και θα τα τακτοποιήσουμε όλα! Θα μάθουμε τι συνέβη» και ο Ανδρέας φεύγει από το γραφείο του. Ο Μάρκος, στην πραγματικότητα, κάνει τα πάντα για να εξαφανίσει αυτό το χαρτί. Την ίδια στιγμή, η Σοφία αποφασίζει ότι πρέπει να μιλήσει στον Αντρέα για τη σχέση τους αλλά τελικά η συζήτησή τους δεν πάει καθόλου όπως την είχε σχεδιάσει.

Ο γιατρός 13/11: «Συγχώρα με αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ!» - Η Σοφία μιλάει στον Αντρέα για την σχέση τους

«Είχαμε σχέση εμείς οι δύο; Συγχώρεσέ με, δεν μπορώ να το θυμηθώ», της λέει και εκείνη κάνει να τον φιλήσει. Εκείνος κάνει ένα βήμα πίσω: «Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ! Δεν ξέρω τι σου είχα πει ή υποσχεθεί, αλλά είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου», της τονίζει. Η Εύα και ο Λεωνίδας αποφασίζουν να είναι κανονικά μαζί περνώντας ρομαντικές βραδιές με ταινίες, αλλά όταν ο αδελφός της μέλλουσας αρραβωνιαστικιάς του φτάνει στην Αθήνα για να τον γνωρίσει, τα πράγματα μπερδεύονται. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης είναι ψυχρός με τη Δανάη μετά την αποκάλυψή του για το πόδι του, πράγμα που τους επηρεάζει στη δουλειά, ενώ ο Μιχάλης μην μπορώντας να αντικρίσει τη Σοφία μετά την ερωτική του εξομολόγηση, παίρνει άδεια και πάει σε μια παλιά του φίλη και πρώην του, προκειμένου να «ξεχαστεί».

GUESTS:

Μαρίνα Καλογήρου (Βασιλική), Κώστας Κάππας (Διονύσης), Σίσσυ Τουμάση (Κατερίνα), Δήμος Αναστασιάδης (Στέφανος), Δημήτρης Ντανιάν (Αλί), Αλεξ Ντελέον (Ομάρ).