Ο Παράδεισος των Κυριών (13/11): «Όπως κατάλαβες, είναι λίγες οι μέρες σου» - Χαμός στο αποψινό επεισόδιο

Η Μιράντα αποκαλύπτει στην Αμαλία το μυστικό για την συνάντηση με την κόρη της και...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών (13/11): «Όπως κατάλαβες, είναι λίγες οι μέρες σου» - Χαμός στο αποψινό επεισόδιο

Νέο επεισόδιο περιμένει τους τηλεθεατές του ALPHA που έχουν λατρέψει τη σειρά "Ο Παράδεισος των Κυριών", παρά τις δυσάρεστες εξελίξεις (δείτε εδώ τι έχει συμβεί), το βράδυ της Δευτέρας 13/11. Σε αυτό η Μιράντα θα αποκαλύψει το μυστικό για την κόρη της στην Αμαλία και η ταραχή της θα χτυπήσει κόκκινο.

Τι θα δούμε απόψε (13/11) στον Παράδεισο των Κυριών

Επεισόδιο 36

Η Γεωργία ανακοινώνει ένα ευχάριστο για εκείνη νέο: «Πήρα το πτυχίο μου και μπορώ πλέον να διδάξω σαν δασκάλα», λέει, αλλά η Πιπίτσα και πάλι της «χτυπάει» την κατάστασή της: «Βέβαια, τώρα θα πας σαν ανύπαντρη μητέρα και θα σε δεχτούν. Πώς θα σταθείς στην κοινωνία;», την αποπαίρνει. Ωστόσο, η Γεωργία ήδη δρομολογεί τον γάμο της με τον Πάρη. Στο μεταξύ η Αμαλία βρίσκεται αντιμέτωπη με το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να φανταστεί, καθώς μαθαίνει ότι η Μιράντα γνώρισε την κόρη της και αρχίζει να πιστεύει ότι η Βικτώρια της έχει πει ψέματα πως η Μιράντα είναι η πραγματική της μητέρα.

Η Ολγα δεν προλαβαίνει να απολαύσει τη χαρά της, καθώς μια νέα εξέλιξη στην υπόθεση της περιουσίας της θα της δημιουργήσει καινούρια προβλήματα, όταν μαθαίνει ότι ο Χρήστος έχει αγοράσει όλα της τα ακίνητα. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος ταλαντεύεται ανάμεσα στο αν πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί με τη Δωροθέα ή να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον εαυτό του και να προσπαθήσει να την πείσει: «Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να με πιστέψεις. Η Πιπίτσα βρίσκεται στο σπίτι μόνο για τη Γεωργία και το μωρό», της εξηγεί. Στο μεταξύ η Πολυξένη στην προσπάθειά της να βρει δουλειά, κινδυνεύει να πέσει σε μια πολύ επικίνδυνη παγίδα, καθώς, ενώ η Μάγια της λέει «μπορείς να δουλέψεις εδώ και να καθαρίζεις», ο Φώτης που δείχνει να καλοβλέπει την κοπέλα, έχει άλλα σχέδια.

Δείτε εδώ τα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας πριν παιχτούν στην τηλεόραση.