Το Ναυάγιο (15/11): «Την γυναίκα σου την κοπανούσαν τα κύματα» - Η σκηνή Ειρήνης με Ιπποκράτη που θα εξοργίσει τους τηλεθεατές

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (15/11): «Την γυναίκα σου την κοπανούσαν τα κύματα» - Η σκηνή Ειρήνης με Ιπποκράτη που θα εξοργίσει τους τηλεθεατές

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 15/11 επεισόδιο της νέας σειράς, Το Ναυάγιο, που προβάλλεται με επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του MEGΑ. Πως εξελιχθούν οι ιστορίες των ηρώων;

Οι σημερινές 15/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 24

Ο Μάκης αναρωτιέται αν πρέπει να εγκαταλείψει κάθε ελπίδα για τη σχέση του με τη Λίνα, ενώ εκείνη κάνει μια ειλικρινή κουβέντα με τον Στέφανο. Μια νέα γραμματέας πιάνει δουλειά στην εφημερίδα που δουλεύει ο Γιώργης και αναλαμβάνει δυναμικά πρωτοβουλίες. Τέλος, ο Βασίλης μαθαίνει πως χάθηκε ο άντρας της Στέλλας και την επισκέπτεται για να της ζητήσει συγγνώμη.

Μπορεί να άλλαξε ταυτότητα και όλοι πλέον να τον φωνάζουν Αντώνη, στην πραγματικότητα όμως ο Πέτρος δεν έχει ησυχάσει. Και αυτό γιατί οι αρχαιοκάπηλοι συνεχίζουν να τον κυνηγούν και να του ζητούν αφενός την εικόνα και αφετέρου τα χρήματα που είχαν δώσει στον Αντώνη. Ο Πέτρος τα βρίσκει σκούρα και προσπαθεί να μην κινήσει υποψίες στους φίλους του στην αυλή, όμως τελικά δεν τα καταφέρνει αφού οι αρχαιοκάπηλοι του κάνουν έφοδο τη στιγμή που στην αυλή βρίσκεται ο Αγγελος και ζητά να μάθει περισσότερα για τη ζωή του νέου του φίλου και τις σχέσεις του με τους συγκεκριμένους άντρες. Ο Πέτρος, αν και θα σκεφτεί αρχικά να αποκαλύψει την αλήθεια στον Αγγελο, τελικά θα βρει μια δικαιολογία για να καλύψει την επίσκεψή τους με την ελπίδα αυτή να είναι η τελευταία.

Μια σκηνή ανάμεσα στην Ειρήνη και τον Ιπποκράτη σχετικά με την σύζυγό του θα εξοργίσουν τους τηλεθεατές, καθώς ενώ όλοι δίνουν συλλυπητήρια, κανείς δεν γνωρίζει πως εκείνος την έχει δολοφονήσει.

Δείτε αποκλειστικό: Νέο χτύπημα της μοίρας για την Ειρήνη - «Θα την σκοτώσει αυτό το νέο»

Ο Γιώργης ερωτεύεται την Αλίκη!

Η νέα γραμματέας του Γιωργή έχει τον τρόπο να του αποσπάσει την προσοχή και να τον βγάλει από το πένθος που έχει κυριεύσει τη ζωή του. Η Αλίκη θα προσπαθήσει να γίνει όσα δεν πρόλαβε η Ασημίνα.

O Γιώργης Καννελάκης είναι βυθισμένος στην έρευνα του πολύκροτου ναυαγίου και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνει γνωστό τοις πάσι πως ο Βασιλείου πήρε στον λαιμό του δεκάδες αθώους ανθρώπους. Έτσι, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, όταν στο διπλανό γραφείο φτάσει μια νέα συνάδελφος, η Αλίκη, εκείνος με δυσκολία θα την προσέξει. Μόνο όταν εκείνη θα πάρει το θάρρος να μοιραστεί μαζί του προσωπικές της έρευνες σχετικά με το «Φοίνιξ», θα κερδίσει την εύνοιά του. Πιο συγκεκριμένα, η καθόλου τυχαία γνωριμία τους θα γίνει σε στιγμή που ο Γιώργης θα έχει αρχίσει να συγκεντρώνει ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του πλοιοκτήτη και η Αλίκη θα τον πλησιάσει αθώα για να του προσφέρει τη βοήθειά της.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: Σούπερ αποκλειστικό! Βασίλης και Στέλλα γίνονται ζευγάρι

«Με λένε Αλίκη και ήρθα για να σας βοηθήσω. Μου είπε ο διευθυντής πως αυτό το διάστημα έχετε πολλή δουλειά και θέλω όσο μπορώ να σας διευκολύνω», θα του πει μεταξύ άλλων, αλλά ο Γιώργης θα είναι απόμακρος. «Δεν ξέρω αν κάνετε γι’ αυτή τη δουλειά. Η προκάτοχός σας ήταν εξαιρετική στην εργασία της και δύσκολα θα καταφέρετε να την αντικαταστήσετε. Εγώ προσωπικά δεν χρειάζομαι καμία βοήθεια. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως», θα της απαντήσει με πικρία καθώς βλέπει για πρώτη φορά άλλη γυναίκα να κάθεται στην καρέκλα της αγαπημένης του Ασημίνας. Εκείνη που καταλαβαίνει πόσο δεμένος ήταν με την προηγούμενη γραμματέα, αλλάζει το ύφος της και αμέσως τον κερδίζει:

«Δεν θέλω να πάρω τη θέση κανενός. Τη δουλειά μου θέλω απλά να κάνω. Πριν ακόμα προσληφθώ εδώ είχα ξεκινήσει μόνη κάποιες έρευνες για το Φοίνιξ που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, γιατί εσείς έχετε τα μέσα να εξερευνήσετε τα στοιχεία που έχω στην κατοχή μου». Ενα χαμόγελο θα αρχίσει να αχνοφαίνεται, που θα μεταφραστεί αρχικά σε συμπάθεια. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν άμεσα να συνεργάζονται στενά με έναν στόχο. Να δουν τον Βασιλείου στη φυλακή.

Το ναυάγιο: «Από την στιγμή που ήρθες όλα έγιναν πιο φωτεινά!» - Ο Γιώργης ερωτεύεται την Αλίκη!

Είναι γοητευτική, έξυπνη, παρά το νεαρό της ηλικίας της και από τις πρώτες ημέρες που θα βρεθεί στην εφημερίδα, θα κερδίσει τους συναδέλφους με τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες που θα παίρνει. Πρώτος από όλους θα γοητευτεί ο Γιώργης που έχει ανάγκη από μια νέα φιλία στη ζωή του. Μόνο που χωρίς να το καταλάβει, θα αρχίσει να την ερωτεύεται και κατά συνέπεια να την εμπιστεύεται. «Από τη στιγμή που ήρθες στην εφημερίδα, όλα έγιναν πιο φωτεινά. Ακόμα και οι έρευνες έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον», θα της αποκαλύψει και εκείνη θα κολακευτεί. Οι συζητήσεις τους δεν θα έχουν τέλος, οι ώρες που θα δουλεύουν στα σκοτεινά γραφεία της εφημερίδας θα είναι ατελείωτες και σύντομα αυτοί οι δύο θα συνειδητοποιήσουν πως δεν μπορεί ο ένας χωρίς την παρουσία του άλλου στη ζωή του. Είναι όμως η Αλίκη αυτό που δείχνει;

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TiViSirial