Η Γη της Ελιάς: «Πρέπει να κρατήσεις το μωρό, είναι αμαρτία», «Θα κάνω ότι θέλω» - Μένει έγκυος και θέλει να κάνει έκτρωση

Τι θα συμβεί τελικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: «Πρέπει να κρατήσεις το μωρό, είναι αμαρτία», «Θα κάνω ότι θέλω» - Μένει έγκυος και θέλει να κάνει έκτρωση

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς που παίζει για τρίτη σεζόν φέτος στο MEGA. Εκτός της εγκυμοσύνης της Ιουλίας, ακόμη μια πρωταγωνίστρια θα υποπτευθεί πως είναι έγκυος, ωστόσο, είναι σίγουρη πως δεν θέλει να προχωρήσει με την κύηση.

Μάλιστα, θα το ξεκαθαρίσει σε όλους! Συγκεκριμένα, θα ανακοινώσει πως δεν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα, παρόλο που όλος ο περίγυρος της θα της πει πως πρέπει να το κρατήσει και όλοι θα κάνουν ότι μπορούν για να την πείσουν.

Αυτή μένει έγκυος στην σειρά, Η Γη της Ελιάς

Όπως γράφει το TiViSirial, η Αννα αρχίζει να έχει κάποια συμπτώματα τα οποία την κάνουν να υποψιάζεται ότι είναι έγκυος, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τη γεμίζει χαρά και δηλώνει στον Πότη: «Αν είμαι πάντως, να ξέρεις ότι δεν σκοπεύω να το κρατήσω». Εκείνος όμως στενοχωριέται γιατί το θέλει το μωρό και προσπαθεί να την πείσει: «Γιατί κορονίτσα μου; Δεν θα ήταν ωραίο να έχουμε το παιδάκι μας;», της λέει και η Αννα του το ξεκόβει: «Οχι, δεν θα ήταν ωραίο γιατί δεν θέλω ακόμα να σκλαβωθώ».

Λίγο αργότερα η Αννα εξομολογείται στην Αναστασία και τον Αποστόλη την πιθανή εγκυμοσύνη της κι εκείνοι τη συμβουλεύουν: «Μην κάνεις καμία βλακεία. Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις το μωρό, είναι αμαρτία», της τονίζουν, προκαλώντας την αντίδρασή της: «Θα κάνω ό,τι θέλω εγώ. Αν θέλετε παιδί να κάνετε δικό σας», τους απαντάει.

Δείτε επίσης εδώ το σημερινό 17/11 επεισόδιο πριν αυτό προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του MEGA!

Η Γη της Ελιάς Άννα Πότης

Ο χωρισμός

Η σχέση της Χάιδως και του Λυκούργου περνά κρίση, κι αυτό γιατί ο δικηγόρος έμαθε για την δολοφονία της καλής του. Την στήριξε και έμεινε δίπλα της, όμως της ζήτησε να χωρίσουν, κάτι που η Χάιδω δεν μπορεί να ξεπεράσει και σίγουρα δεν έχει μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Μία νέα εισβολή στη σειρά, παρόλα αυτά, θα ταράξει ακόμη περισσότερο τη σχέση τους. Στη Μάνη, λοιπόν, θα φτάσει η Λουκία, η οποία ήταν παντρεμένη με έναν καπετάνιο, αλλά στη πορεία χώρισε και πλέον είναι μόνη στη ζωή. Η γυναίκα αυτή είναι παλιά γνώριμη του Λυκούργου. Θα τον επισκεφθεί στο γραφείο του και χωρίς να χάσει χρόνο, θα αρχίσει να τον φλερτάρει. Δεν θα διστάσει να φτάσει στα άκρα για να του δείξει πόσο θέλει να κάνει σχέση μαζί του.

Δείτε επίσης: «Δεν με εξαγοράζεις με τα λεφτά!» - Η Αριάδνη αρνείται την κληρονομιά της Ιουλίας

Σύμφωνα με την Μαρία Μεταξητινού και το περιοδικό Tv24, λοιπόν, θα κάνει την εμφάνισή της λίγο πριν τον γάμο του Χρήστου και της Αφροδίτης. Μόλις η Χάιδω ανακαλύπτει ότι η Λουκία γύρισε στο χωριό γίνεται έξαλλη: «Δεν το πιστεύω. Τι θέλει τώρα αυτή; Έμαθε ότι χωρίσαμε με τον Λυκούργο και ήρθε να τον γραπώσει;», μονολογεί.

Η μέρα του γάμου φτάνει και ο Λυκούργος παραδίδει την Αφροδίτη στον Χρήστο με δόξα και τιμή. Την ίδια ώρα, η εμφάνιση της Λουκίας στον γάμο θορυβεί πολύ τη Χάιδω, η οποία είναι πολύ ενοχλημένη που η Λουκία καθόταν δίπλα στον Λυκούργο: «Δεν προλάβαμε να χωρίσουμε και αμέσως βρήκε άλλη και την έφερε για να την καμαρώσουμε. Θα σκάσω, αλήθεια. Μου έχει ανέβει η πίεση. Έτσι μου ’ρχεται...», λέει και η Αθηνά με τη Μαργαρίτα προσπαθούν να την καθησυχάσουν: «Χάιδω, σε παρακαλώ ηρέμησε. Το ότι είναι δίπλα του δεν σημαίνει τίποτα. Ο Λυκούργος είναι σοβαρός άνθρωπος, δεν θα έκανε κάτι τέτοιο ποτέ», την παρηγορεί η Μαργαρίτα.