Έκπληξη στην Γη της Ελιάς: Έγκυος η Ιουλίας - Περιμένει το δεύτερο παιδί του Στάθη

Γίνεται πατέρας για 4η φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκπληξη στην Γη της Ελιάς: Έγκυος η Ιουλίας - Περιμένει το δεύτερο παιδί του Στάθη

Το αποκλειστικό spoil του Youweekly.gr για την επιτυχημένη σειρά Η Γη τη ελιάς, επιβεβαίωσε το ίδιο το MEGA, και πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Μίχας το πρωί της Τετάρτης 15/11 στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη.

Έγκυος η Ιουλία στην σειρά Η Γη της ελιάς

Ας ξεκινήσουμε με το πιο καταιγιστικό γεγονός που είναι η εγκυμοσύνη της Ιουλίας. Μετά την επανασύνδεση με τον Στάθη θα μείνει έγκυος και θα το ανακοινώσει στον αγαπημένο της, αφού θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Από την άλλη, υποψίες πως είναι έγκυος έχει η Άννα, με τον Πότη να λάμπει από χαρά, ωστόσο η γυναίκα του θα τον ενημερώσει πως δεν είναι έτοιμη και δεν θέλει να προχωρήσουν με αυτή την εγκυμοσύνη.

Και ο Μάνος είναι έτοιμος ξανά για να προσπαθήσει να γίνει πατέρας και θα το δηλώσει ανοιχτά στην Μαρίνα, η οποία δεν θέλει και παίρνει αντισυλληπτικά.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Προσοχή δεν τον θέλω νεκρό!» - Ο Δημοσθένης βάζει φωτιά στον Ορέστη!

Το σημερινό 15/11 επεισόδιο

Επεισόδιο 44

Παράλληλα η Βασιλική καλεί σε τραπέζι τον Στάθη με τη Αριάδνη και ο Παρασκευάς προσπαθεί να καταλάβει αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους, ενώ δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον προς τη νεαρή κοπέλα. Ο Αποστόλης κάνει μια κίνηση προς τη Φιλιώ και η αντίδρασή της τον σοκάρει, ενώ η Ασπασία βάζει φιτιλιές στον Γιώργη λέγοντάς του: «Ωραία περάσαμε χθες, είχα τραπέζι στον Ορέστη με τη Δήμητρα».

Ο Στάθης βρίσκει μια ευκαιρία για να αγοράσει κάποια ελαιόδεντρα και, αφού κάνει κουβέντα με τον Μάνο γι’ αυτό, αποφασίζει να προχωρήσει με την επένδυση. Μετά από πολύ κόπο, η Αμαλία καταφέρνει να «τουμπάρει» την Αγγελική κι επιτέλους το κλίμα στο σπίτι φτιάχνει. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος ενημερώνει τον Μάνο: «Κοίταξε, Μάνο, θέλω να ξέρεις ότι έχω κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο με την Αμαλία και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα περιουσιακά».

Δείτε επίσης: Όλο το παρασκήνιο της συμμετοχής της Μπαρμπαρίγου στη Γη της Ελιάς - Η μεγάλη δυσκολία της στα γυρίσματα