Γη της Ελιάς: Η κατάρα των χωρισμών συνεχίζεται – Τον παρατάει και φεύγει από το σπίτι

Δραματικές εξελίξεις με τον Δημοσθένη και την Ασπασία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Η κατάρα των χωρισμών συνεχίζεται – Τον παρατάει και φεύγει από το σπίτι

Κανένα ζευγάρι δεν έχει γλιτώσει τους τελευταίους μήνες στη «Γη της Ελιάς», αφού μετά το διαζύγιο του Λυκούργου με την Χάιδω, ακόμα ένας χωρισμός έρχεται να συγκλονίσει την Μάνη. Ο λόγος για τον Δημοσθένη και την Ασπασία, που μπορεί να είχαν γερούς κλυδωνισμούς αυτά τα χρόνια, αλλά δεν είχαν φτάσει ποτέ σε σημείο να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Τουλάχιστον μέχρι τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του MEGA.

Η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι φαίνεται πως είναι τελικά το μεγάλο μυστικό του Δημοσθένη, το οποίο έρχεται στην επιφάνεια. Από την αρχή της σχέσης τους, εκείνος της είχε κρύψει πολλές παρανομίες του άλλωστε, με την Ασπασία να ανακαλύπτει σιγά-σιγά την πραγματική του φύση αλλά να ανέχεται πολλά και να κρατάει καλά κρυμμένα όσα γνωρίζει, για χάρη της οικογένειας που έχουν δημιουργήσει. Αυτό που δεν θα αντέξει, θα είναι όταν μάθει ότι εκείνος την πρόδωσε σε πολλά επίπεδα αφού ετοιμάζεται να γίνει πατέρας από την ερωμένη του, την Ξένια.

Ασπασία Δημοσθένης

Δημοσθένης και Ασπασία χωρίζουν στη Γη της Ελιάς

Το σοκ είναι τόσο ισχυρό για την Ασπασία, που τελικά δεν μπορεί να το αντέξει, και μετά από έναν έντονο τσακωμό αποφασίζει να πάρει τα πράγματα της και να φύγει από το σπίτι τους. Τουλάχιστον το πρώτο διάστημα, και μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, η Αρετή συμφωνεί να την φιλοξενήσει, και να την παρηγορήσει σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Και παρά τις συμβουλές να επιστρέψει στο σπίτι τους, η Ασπασία είναι αμετάπειστη.

Αυτό που θα επισημοποιήσει τον χωρισμό θα είναι η σφραγίδα του δικηγόρου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες βάζει μπροστά τις διαδικασίες του διαζυγίου, με τελικό σκοπό να απαλλαγεί οριστικά από τον Δημοσθένη. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει και πώς θα αντιδράσει εκείνος στην δική της επανάσταση. Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τις επόμενες εξελίξεις στη Γη της Ελιάς.