Μετά τη φωτιά: Στο νοσοκομείο ο Οδυσσέας - Αγωνία για την Ειρήνη

Οι εβδομαδιαίες (23-24/11) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μετά τη φωτιά: Στο νοσοκομείο ο Οδυσσέας - Αγωνία για την Ειρήνη

Μία συγκλονιστική εβδομάδα γεμάτη καταιγιστικές εξελίξεις θα είναι η επόμενη για τους πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1, Μετά τη Φωτιά. Στα επόμενα δύο επεισόδια μετά το σημερινό 17/11 - δείτε εδώ τι θα γίνει πριν παιχτεί στην τηλεόραση - θα παρακολουθήσουμε πως τη στιγμή που η Φαίδρα προσπαθεί να αποτρέψει τον Αλέξανδρο από το να καταθέσει στην αστυνομία, ο Οδυσσέας πέφτει στα χέρια των αντρών του Βενιέρη, μεταξύ άλλων.

Οι εβδομαδιαίες (23-24/11) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Μετά τη φωτιά

Πέμπτη 23/11 Επεισόδιο 16

Η Ιωάννα αντιμετωπίζει την επιτροπή των γιατρών και προσπαθεί να τους αποδείξει πως δεν είναι ψυχικά ασθενής, ενώ ο Αρης περιμένει σίγουρος για την απόφαση. Θεωρεί ότι και αυτή τη φορά η κατάσταση είναι στα χέρια του και ότι η γυναίκα του δεν θα τα καταφέρει. Ο Οδυσσέας με τη σειρά του δέχεται επίθεση από τους άντρες του Βενιέρη και καταλήγει άσχημα χτυπημένος στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή η Φαίδρα προσπαθεί να αποτρέψει τον Αλέξανδρο από το να καταθέσει στην αστυνομία και η Ανθή αναγκάζεται να τον εκβιάσει. Η Ειρήνη πάλι συνειδητοποιεί πως έχει αισθήματα για τον Οδυσσέα, ενώ η Ιωάννα ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να αυτονομηθεί και να επιβιώσει.

Παρασκευή 24/11 Επεισόδιο 17

Ο Αρης προειδοποιεί την Ιωάννα για τον Νίκο. Ο μικρός Αχιλλέας έχει θυμώσει με την Ανθή που παλεύει να του δείξει την αγάπη της. Στο μεταξύ ο Απόστολος απειλεί τον Τάσο, ενώ ο Αρης καθησυχάζει τη Φαίδρα ότι με τον Αποστόλη στη φυλακή, η επιμέλεια του παιδιού περνάει στη μητέρα του. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Κώστας βάζει σε εφαρμογή το ριψοκίνδυνο σχέδιό του, μαζί με την Αλις, αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Παράλληλα ο Οδυσσέας ζηλεύει όταν η Ειρήνη επισκέπτεται τον Αλέξανδρο στο νοσοκομείο και δημιουργείται ένταση ανάμεσά τους. Η Ιωάννα μαθαίνει την απόφαση της επιτροπής, ενώ ο Αρης δημιουργεί έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω της για να την πάρει σπίτι μαζί του.