Σασμός: Χωρίζουν και βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται - Θα είναι οριστικό το τέλος ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ;

Σημαντικές εξελίξεις στη σειρά του Alpha

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sasmos_alphatv_official - Instagram
sasmos_alphatv_official - Instagram

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού αναμένεται να αλλάξουν για μία ακόμη φορά οι ισορροπίες, καθώς όπως σας έχουμε μεταφέρει εδώ και λίγο καιρό η σχέση του Αστέρη και της Αργυρούς αναμένεται να περάσει μία ακόμα κρίση.

Το ζευγάρι αν και έχει βρει τα πατήματά του θα χωρίσει (δείτε εδώ). Η είδηση αυτή μετά από τόσους θανάτους, κρίσεις, χωρισμούς, που γέννησαν άσχημα συναισθήματα στο κοινό, ήταν η τελευταία, που θα ήθελαν να ακούσουν.

Οι αποκαλύψεις για το μέλλον του Αστέρη και της Αργυρούς στο Σασμό

Μέσα από τη συνέντευξη, που παραχώρησε ο Ορφέας Αυγουστίδης την Κυριακή (19/11) στο Καλύτερα δε γίνεται επιβεβαίωσε, πως όντως θα χωρίσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς με την Αργυρώ. Στη συνέχεια, όμως ο ηθοποιός αποκάλυψε, πως ο χωρισμός αυτός δε θα κρατήσει για πολύ, δε θα είναι οριστικός δηλαδή και το ζευγάρι θα σμίξει ξανά. Τέλος, όπως τόνισε ο Αυγουστίδης ο χωρισμός μπήκε στο σενάριο: «Είναι για να φουντώσει η ανάγκη για λίγο και να ξανά βρεθούνε».

Δευτέρα 20/11 Επεισόδιο 33

Η επιμονή του Αστέρη να κρατήσει την Αργυρώ και το παιδί μακριά από την οικογένειά του, βάζει εκείνη σε νέες υποψίες. «Εχω την εντύπωση πως γυρνάμε πάλι στην αρχή, Αστέρη. Δεν με εμπιστεύεσαι και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Μέχρι πριν λίγο καιρό προσπαθούσε ο θείος μου να κάνουν σασμό οι οικογένειές μας και τώρα εσύ με πετάς από τη ζωή σου λες και είμαστε ξένοι. Γιατί δεν μου μιλάς;», τον ρωτά ξανά και ξανά και εκείνος της υπόσχεται πως κάποια στιγμή θα της μιλήσει. «Θα το κάνω, Αργυρώ μου. Θα σου μιλήσω, όμως όχι τώρα. Είναι βαρύ αυτό που κουβαλάω μέσα μου και δεν λέγεται εύκολα. Εκτός από αυτό δεν θέλω να θέσω εσένα ή τον Πετράκη μας σε κίνδυνο, γι’ αυτό και δεν σου λέω κουβέντα προς το παρόν», της εξηγεί και τα λόγια του την κάνουν να ανησυχεί ακόμα περισσότερο.

Ο Αντρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό και ο τελευταίος αποφασίζει να μην τον προκαλέσει περισσότερο. Οχι πριν μάθει τον λόγο που έχει τέτοια εμμονή με την οικογένειά του. Με την πρώτη ευκαιρία ρωτά λοιπόν την Καλλιόπη και εκείνη αποφασίζει να του μιλήσει για τον έρωτα της μητέρας του, Μαρίας, με τον Τζανή Σταματάκη, αδελφό του πατέρα του, Βασίλη, που την έκανε να αυτοκτονήσει πριν χρόνια. Ο Μαθιός συγκλονίζεται και τα βάζει με τη μητέρα του που δεν του το είχε αποκαλύψει νωρίτερα. «Τώρα καταλαβαίνω το μένος του μαζί μας, μάνα. Ο Αντρέας δεν έχει άδικο που έχει αυτή τη στάση, όμως θα πρέπει να καταλάβει πως δεν φταίμε εμείς για ό,τι έγινε. Τα χρόνια έχουν περάσει. Τι γυρεύει πλέον από εμάς;», τη ρωτά και εκείνη του απαντά με μία λέξη μόνο. «Εκδίκηση!». Ο Μαθιός χαμηλώνει τα μάτια και σκέφτεται πώς να κινηθεί στη συνέχεια.