Η Γη της ελιάς (20/11): Στιγμές αγωνίας για τον Πότη και την Άννα - «Λες να είναι ζωντανοί;»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της ελιάς (20/11): Στιγμές αγωνίας για τον Πότη και την Άννα - «Λες να είναι ζωντανοί;»

Συγκλονιστικά αναμένονται τα νέα επεισόδια της σειράς Γη της ελιάς (δείτε τα όλα εδώ). Απόψε χθες Κυριακή 19/11 οι εξελίξεις "τρέχουν" και όπως θα παρακολουθήσουμε η ζωή του Πότη και της Άννας θα κινδυνεύσει. Το τέλος αυτό όμως για το ζευγάρι, δεν θα το περιμένει κανείς.

Οι σημερινές 20/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της ελιάς

Επεισόδιο 26

Η Ειρήνη έχει αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα Κύθηρα, χωρίς όμως να έχει υπολογίσει ότι ο καιρός έχει άλλα σχέδια. Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στον Τρύφωνα κάποιες κρυμμένες πτυχές του παρελθόντος του, ενώ η Λίνα επισκέπτεται την αυλή για να κάνει δώρο στον Μάκη. Τελικά όμως κάνει μια αναπάντεχη γνωριμία.

Την ίδια ώρα στην Κρήτη, ο Δημήτρης και η Μαρία συναντιούνται για να κάνουν μια συζήτηση που καθυστέρησε πολλά χρόνια. Ο Βασίλης μιλάει στη Στέλλα για τον εραστή της Ασημίνας και την ίδια μέρα η Στέλλα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του, χωρίς να γνωρίζει πως πρόκειται για τον φίλο του Βασίλη, τον Γιώργη. «Ωστε εσύ είσαι ο μυστηριώδης άντρας που είχε μπει στη ζωή της. Με εσένα έκανε λοιπόν σχέδια για το μέλλον. Καλό θα ήταν να ξέρεις πως ο άντρας της υπέφερε και μόνο στη σκέψη ότι θα τον άφηνε», του εξηγεί και ο Γιώργης της λέει πως τώρα πια είναι αργά για συγγνώμες και απολογίες.

Ο Μιχάλης κουβαλά ένα μυστικό και αναγκάζεται να λέει ψέματα στην Ελένη, ενώ η έρευνα του Γιώργη έχει αρχίσει να φτάνει σε αδιέξοδο. Ο Μιλτιάδης Παντελίδης κερδίζει έδαφος, γεγονός που ενθαρρύνει τον Βασιλείου. Λίνα και Μάκης συναντιούνται ξανά σε ένα γύρισμα της τύχης και αυτό τους φέρνει αναπάντεχα κοντά.

Δείτε αποκλειστικό: Η κατάρα των χωρισμών συνεχίζεται – Τον παρατάει και φεύγει από το σπίτι