Παγιδευμένοι (20/11): «Έτσι και σε ξαναδώ να πλησιάζεις τη γυναίκα μου δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει» - Το λάθος του Δημήτρη πριν τη σύλληψη του απαγωγέα της Άννας

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (20/11): «Έτσι και σε ξαναδώ να πλησιάζεις τη γυναίκα μου δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει» - Το λάθος του Δημήτρη πριν τη σύλληψη του απαγωγέα της Άννας

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, φαίνεται πως ο Δημήτρης έχει βρει τον πραγματικό ένοχο πίσω από την απαγωγή της Άννας και γι' αυτό δεν μπορεί να συγκρατηθεί και ανοίγει κατά κάποιο τρόπο τα χαρτιά του μπροστά του, καθώς του επιτίθεται λεκτικά. Οι φόβοι πως θα ξεφύγει στο εξωτερικό μεγαλώνουν.

Τι θα δούμε απόψε (20/11) στους Παγιδευμένους

Επεισόδιο 15

Το στοιχείο που βρήκε ο Δημήτρης για τον ύποπτο, αλλά και η οργή του, τον οδηγούν σε ένα μεγάλο λάθος καθώς επιτίθεται λεκτικά στον Παναγιώτη. Ο Βερβερίδης τηλεφωνεί στον Αλέκο και του λέει ότι ο εισαγγελέας απείλησε τον εγγονό του. «Τον χτύπησε;», τον ρωτάει ο δικηγόρος. «Λίγο», είναι η απάντηση. «Τότε να πάει στο νοσοκομείο και να βγάλει ένα ψεύτικο πόρισμα», τον συμβουλεύει ο Αλέκος. Παρ’ όλα αυτά, όλοι πλέον συμφωνούν με τον Δημήτρη για το ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος και σχεδιάζουν να ψάξουν για να βρουν επιπλέον στοιχεία.

Ο Νίκος μαθαίνει την αλήθεια για τον Περικλή και αποφασίζει να μιλήσει στη Χρύσα. Εκείνη όμως δεν θέλει να ακούσει τίποτα και ο Νίκος τότε λέει στην Αννα όλα όσα έχει μάθει. «Δεν είναι αυτός που λέει. Πήγα στο γραφείο του γιατρού που έχει αυτό το όνομα και είναι ένας άλλος, πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία», της αποκαλύπτει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Δημήτρης και η Aννα προσπαθούν να ξεπεράσουν τον φόβο που τους έχει προκαλέσει η απαγωγή της κοπέλας, γεγονός που δεν είναι καθόλου εύκολο.

Δείτε επίσης το επόμενο επεισόδιο της Τρίτης 21/11.

Ο Δημήτρης πεθαίνει και αυτός ο άνδρας είναι ο δολοφόνος του

Όπως γράφει το 7 μέρες tv, λίγα επεισόδια πριν από το φινάλε της δεύτερης σεζόν, θα δούμε τον Δημήτρη να πυροβολείται πισώπλατα από το νέο αρχιεισαγγελέα του Πειραιά, ο οποίος έχει διαδεχτεί στη συγκεκριμένη θέση τον Σταύρο. Ο άνθρωπος αυτός αναλαμβάνει να βγάλει τον Δημήτρη από τη μέση με αντάλλαγμα τα χρήματα που χρειάζεται για να χειρουργηθεί η μικρή του κόρη στο εξωτερικό. Στη συνέχεια ενοχοποιεί την Άννα για το φόνο του.

Όσον αφορά τα αίματα που θα δούμε να έχει πάνω της, καλύπτει τη Λίνα, την ανιψιά της, η οποία μαχαίρωσε τον απαγωγέα της και, νομίζοντας ότι τον σκότωσε, τηλεφωνεί έντρομη στη θεία της ζητώντας βοήθεια. Το μαχαίρι το κρύβει σε μια γλάστρα στο γραφείο της.

Όταν ο Ανδρέας πηγαίνει να τη συλλάβει και της λέει για το θάνατο του Δημήτρη, το πτώμα του οποίου έχει βρεθεί πεταμένο σε ένα σκουπιδοτενεκέ, χάνει τα λογικά της ουρλιάζοντας πως είναι αθώα.

Στην πραγματικότητα, η Αγγελική και ο Ανδρέας έχουν υποψιαστεί τον ύποπτο και ψάχνουν στοιχεία να τον ενοχοποιήσουν. Η Άννα ζητά να δει το άψυχο σώμα του Δημήτρη, όμως ο Ανδρέας της το αρνείται και εκείνη, μέσα στο κελί της, παραληρεί και βλέπει τον αγαπημένο της ζωντανό δίπλα της.

Τον Δημήτρη ωστόσο θα τον δει και στην πραγματικότητα! Όπως γράφει το ρεπορτάζ του 7 μέρες tv, όταν όλα θα τελειώσουν, ο Ανδρέας, θα πάει την Άννα στο θέρετρο που είχαν κλείσει με τον Δημήτρη για διακοπές. Όμως εκεί τον βλέπει μπροστά της. Κλείνει τα μάτια θεωρώντας ότι είναι ένα ακόμα όνειρο, όμως εκείνος την παίρνει αγκαλιά, τη βεβαιώνει πως είναι ζωντανός και, προφανώς, όλο αυτό ήταν ένα κόλπο που είχαν στήσει για να βρουν αυτούς που τον ήθελαν νεκρό.

Το ρεπορτάζ ωστόσο αναφέρει πς αυτά θα τα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς, η οποία συνεχίζεται από Οκτώβριο στην Τουρκία.