Ο Παράδεισος των κυριών (20/11): «Είμαστε ζευγάρι» - Σίμος και Αμαλία ανακοινώνουν τη σχέση τους αλλά ο Ντίνος καταρρακώνεται

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (20/11): «Είμαστε ζευγάρι» - Σίμος και Αμαλία ανακοινώνουν τη σχέση τους αλλά ο Ντίνος καταρρακώνεται

Άκρως καταιγιστικά αναμένονται τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών (δείτε τα όλα εδώ πριν προβληθούν στην τηλεόραση). Σήμερα 20/11 θα παρακολουθήσουμε την Αμαλία να ανακοινώνει σε όλους τη σχέση της με τον Σίμο, ενώ από την άλλη την άλλη η Πολυξένη μεταφέρει ευχάριστα νέα για τον Άγη λίγο πριν τον δολοφονήσουν άγρια.

Οι σημερινές 20/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 40

Η εξαφάνιση της Λιζέτας για δεύτερη φορά και η κλοπή της μπομπίνας γίνεται πονοκέφαλος για την αστυνομία. Στο μεταξύ ο Φώτης βλέπει στη Λιζέτα την ευκαιρία της ζωής του να πιάσει την καλή και δεν φοβάται να ρισκάρει παίζοντας σε διπλό ταμπλό ανάμεσα στη Βικτώρια και τον Αποστόλη. Μένει να δούμε αν θα κερδίσει ή θα χάσει.

Τη στιγμή που ο Πάρης και η Γεωργία είναι ευτυχισμένοι μετά από καιρό και ονειρεύονται τη νέα τους ζωή, η Πιπίτσα πιέζει τον Πάρη να της κάνει μια χάρη, που θα πρέπει να την κρατήσει κρυφή, αναστατώνοντας και πάλι τα σχέδια και τη γαλήνη του ζευγαριού: «Σε παρακαλώ παιδί μου, κάντε όσο πιο νωρίς γίνεται τον γάμο, πριν προλάβει να βγει το διαζύγιο με τον Μάρκο. Θέλω να είμαστε μαζί στον γάμο και πού ξέρεις, ίσως αλλάξουν τα πράγματα και δεν χωρίσουμε», τον παρακαλεί.

Την ίδια στιγμή ο Σίμος δεν αντέχει την αινιγματική συμπεριφορά και τα μυστικά της Αμαλίας και της μιλάει ανοιχτά: «Μήπως θα ήταν καλύτερα να διακόψουμε, αν πρόκειται η σχέση μας να παραμείνει κρυφή;», τη ρωτάει. Ωστόσο η απόφαση της Αμαλίας θα τον ξαφνιάσει: «Τότε πρέπει να το πούμε σε όλους», του λέει και τον φιλάει μπροστά στη Μιράντα, τον Ντίνο και τον Μάρκο. Ολοι δείχνουν πολύ χαρούμενοι, εκτός από τον Ντίνο, κάτι που παρατηρεί μόνο ο Μάρκος.