Ο Γιατρός (20/11): «Είναι νεκρός» - Θρήνος στους διαδρόμους του νοσοκομείου, σε σοκ ο Ανδρέας

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Γιατρός (20/11): «Είναι νεκρός» - Θρήνος στους διαδρόμους του νοσοκομείου, σε σοκ ο Ανδρέας

Στο αποψινό (20/11) επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Ο Γιατρός, ο Ανδρέας προσπαθεί να διαχειριστεί τη σχέση του με τη Σοφία, την ώρα που στο νοσοκομείο επικρατεί πανικός ύστερα από ένα σοβαρό ατύχημα με τρένο. Ο Μάρκος για άλλη μια φορά την ώρα της κρίσης αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων.

Τι θα δούμε απόψε (20/11) στον Γιατρό

Επεισόδιο 12

Η Σοφία αποφασισμένη πια να μιλήσει ανοιχτά, αποκαλύπτει στον Ανδρέα πως πριν το ατύχημα είχαν σχέση. Κάτι βέβαια που ο ίδιος δεν θυμάται! «Εμείς οι δύο;», αναρωτιέται και εκείνη του λέει: «Ναι, και μάλιστα ήμασταν και πολύ ερωτευμένοι». Ο Ανδρέας είναι σοκαρισμένος: «Με συγχωρείς, αλλά δεν το θυμάμαι! Είναι δύσκολο να το δεχτώ και δεν ξέρω ειλικρινά τι να πω». Ο Ανδρέας αρχίζει να μαθαίνει από τη Σοφία για το παρελθόν τους και τη σχέση τους και προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα τού πώς ήταν οι δυο τους.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ένας συρμός του ηλεκτρικού εκτροχιάζεται και όλοι οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο, πράγμα που μετατρέπει όλο τον τομέα σε θάλαμο επειγόντων περιστατικών. Ο καθένας αναλαμβάνει δύο και τρεις τραυματίες, με εξαίρεση τον Μιχάλη ο οποίος μετά τη βραδιά με την Κατερίνα δεν μπορεί να συνέλθει. «Είμαι χάλια και πρέπει να πάω στο νοσοκομείο, κάτι έγινε», της λέει και η Κατερίνα του προτείνει: «Πάρε αυτά και θα δεις αμέσως θα νιώσεις καλύτερα» και του δίνει ναρκωτικά.

Εκείνος τα παίρνει προκειμένου να νιώσει καλύτερα και να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο επείγον περιστατικό του νοσοκομείου. Στο νοσοκομείο, ο Μάρκος αναλώνεται στο να δει πώς θα λύσει το πρόβλημα με τον Παπαδόπουλο προκειμένου να μη βρεθεί κι εκείνος μπλεγμένος και τη στιγμή της κρίσης αποδεικνύεται πολύ κατώτερος του Ανδρέα ως διευθυντής.

Κι αυτό γιατί δεν μπορεί να εμπνεύσει και να δώσει κουράγιο σε κανέναν από τους γιατρούς της πτέρυγάς του, αφού συνεχώς τους διώχνει από το γραφείο του ή τους φωνάζει! Τέλος, ο Δημήτρης συναντάει ξανά τη Μαρία, την κόρη του συντρόφου της μητέρας του και πρώτο του έρωτα, κάνοντας άθελά του τη Δανάη να ζηλέψει.

GUESTS: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Βασίλης), Αλέξανδρος Πέρρος (Αγγελος), Κάτια Ταραμπάνκο (Τατιάνα), Σέυμουρ Σταθόπουλος (Στέλιος), Θοδωρής Σκυφτούλης (Αντώνης), Χριστίνα Ραφαήλου (Γεωργία), Μαρίνα Τσάρη (μητέρα Φοίβου), Δημήτρης Γεωργιάδης (πατέρας Φοίβου), Σίσσυ Τουμάση (Κατερίνα).

Δείτε επίσης: «Ναταλία, δεν κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις...» - Σοκαρισμένη η πρωταγωνίστρια, Δήμητρα Σιγάλα, με την Αργυράκη στο Καλύτερα Δε Γίνεται

Οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας

Η Δανάη αποφασίζει να μιλήσει στον Δημήτρη για το πώς νιώθει γι’ αυτόν, αλλά την προλαβαίνει η Μαρία η οποία του ζητάει να βγουν, θέλοντας να αναθερμάνει την παλιά τους σχέση. Στο νοσοκομείο έρχεται η Αγγελική, η έγκυος αδερφή της Εύας, που είναι γνωστή ηθοποιός. Επειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια γυρίσματος, η Αγγελική καταλήγει στο νοσοκομείο αλλά στην προσπάθεια να βρουν τι έχει θα αποκαλυφθούν κάποιες μεγαλύτερες αλήθειες για τη ζωή της. Ο Λεωνίδας παρατηρεί ότι η Εύα είναι πολύ ψυχρή μαζί της και την πιέζει να του πει τι συμβαίνει, αλλά η ίδια φαίνεται να προσπαθεί να τον πείσει πως όλα είναι μια χαρά.