Οι Πανθέοι (21/11): Ο Ισίδωρος γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της παράνομης σχέσης του Κίτσου και της Μάρμως

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΪ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (21/11): Ο Ισίδωρος γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της παράνομης σχέσης του Κίτσου και της Μάρμως

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Oι Πανθέοι. Απόψε, θα παρακολουθήσουμε ότι ο Ισίδωρος θα γίνει αυτόπτης μάρτυρας της παράνομης σχέσης του Κίτσου και της Μάρμως (δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Τι θα δούμε απόψε (21/11) στους Πανθέους

Επεισόδιο 40

Αφού γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της παράνομης σχέσης του Κίτσου και της Μάρμως, ο Ισίδωρος αποφασίζει να μην αντιδράσει. Η Μάρμω πανικόβλητη διώχνει ξανά τον Κίτσο και αποφασίζει να αποκαλύψει στον Ανδρέα όλη την αλήθεια. Η Χρυσοστόμη μαθαίνει πως ο Ισίδωρος βρίσκεται μόνος του στην Κηφισιά και τρέχει να τον προλάβει πριν πέσει το ημερολόγιο του Βλάση στα χέρια του. Ομως, είναι αργά, καθώς εκείνος έχει ήδη μάθει την ταυτότητα του νόθου παιδιού της οικογένειας Πανθέου.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Τι θα δούμε αύριο 22/11

Ο Ανδρέας είναι πια σχεδόν πεπεισμένος για την απιστία της Μάρμως και γι’ αυτό ζητάει από τον Ισίδωρο να μάθει ποια είναι η διαδικασία για να προχωρήσει κάποιος σε διαζύγιο. Η Μάρμω, παράλληλα, δέχεται την επίσκεψη της Δέσποινας, η οποία την κατηγορεί ευθέως πως έχει σχέση με τον γιο της και της ζητάει να τη διακόψει αμέσως. Ο Κίτσος όμως σχεδιάζει ήδη τις επόμενες κινήσεις του για να τη διεκδικήσει από τον Ανδρέα. Ο Ισίδωρος μοιράζεται όλη την αλήθεια με τη Μιρέλλα και αποκαλύπτει και σ’ αυτήν τόσο την ταυτότητα του νόθου όσο και την κρυφή σχέση του ανιψιού του Κίτσου με τη Μάρμω.