Κάνε ότι κοιμάσαι (21/11): Δεν θυμόταν ότι η Δέσποινα ήταν νεκρή - Της έστελνε μηνύματα δύο ώρες μετά τον θάνατό της

Χαμός απόψε στην ΕΡΤ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (21/11): Δεν θυμόταν ότι η Δέσποινα ήταν νεκρή - Της έστελνε μηνύματα δύο ώρες μετά τον θάνατό της

Το βράδυ της Τρίτης 21/11 στο κανάλι της ΕΡΤ θα προβληθεί το νέο επεισόδιο της σειράς "Κάνε ότι κοιμάσαι", το τελευταίο της εβδομάδας, αμέσως μετά την Ηλέκτρα (δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις). Σε αυτό θα συμβούν σοκαριστικά γεγονότα, με την κατάθεση του Κάσδαγλη να προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Τι θα δούμε απόψε (21/11) στη σειρά της ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι

Επεισόδιο 22

Η Χρύσα επιμένει με τις ιατροδικαστικές εξετάσεις και εντοπίζει τις αντιφάσεις στην κατάθεση του Κάσδαγλη, ο οποίος δεν θυμόταν αν η Δέσποινα ήταν ήδη νεκρή. Εκείνος επιμένει ότι του έστειλε μήνυμα να τη συναντήσει, αλλά ο ιατροδικαστής αποδεικνύει ότι το θύμα ήταν ήδη νεκρό ώρες νωρίτερα και δεν υπήρχε καμία λογική περίπτωση να του έχει στείλει μήνυμα.

Η Αννα επιμένει στην έρευνά της, για να υπερασπιστεί τον Κάσδαγλη, κάτι που αρχίζει και δημιουργεί τριβή στη σχέση της με τη Χρύσα. Ο Κάσδαγλης έχει καταρρεύσει και ο Νικόλας κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει.

Η Δάφνη αναλαμβάνει να πάρει τη Λέτα στο σπίτι της, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες και να συνέλθει ο πατέρας της, ο οποίος δείχνει ακόμα συντετριμμένος από τον χαμό της Δέσποινας. Η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα κλονίζεται από την απόφασή της να καταθέσει πληροφορίες που ενδυναμώνουν την εκδοχή του Σταματάκη για τον φόνο. Η Πέρσα του ζητάει να αναλογιστεί την πιθανότητα να την έχει σκοτώσει ο Κάσδαγλης. Η έρευνα έχει αρχίσει, άλλωστε, να ανασύρει άσχημες πληροφορίες σε βάρος του από το παρελθόν, που ενισχύουν τα προβλήματα με τη βία.

Η αστυνομία έχει ένταλμα για τον Κάσδαγλη, αλλά αδυνατεί να τον εντοπίσει. Ο Νικόλας τον ψάχνει πανικόβλητος.

Ακολουθεί η Παραλία

Επεισόδιο 50

Διονύσης, Υπατία και Παύλος πηγαίνουν τον τάφο της Αντιγόνης και τα συναισθήματα τούς κατακλύζουν. «Είναι στιγμές που νιώθω πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ τον χαμό της. Είναι και άλλες όμως που χαίρομαι συνειδητοποιώντας πως εκείνη μου χάρισε τα παιδιά μου. Εσάς τους δύο», τονίζει ο Διονύσης. Η ανησυχία της Νικολίνας για τη σχέση του Δημητρού και της Ναταλί έχει οξυνθεί, οπότε και αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Δείτε επίσης: Αλλαγή καριέρας για γνωστό τραγουδιστή; Εμφανίζεται στη σειρά της ΕΡΤ "Η Παραλία"