Η Γη της Ελιάς (22/11): «Να καταλάβω ότι είμαι παντρεμένος με μια φόνισσα;» - Η σκηνή ανάμεσα σε Χάιδω και Λυκούργο που θα "τσακίσει" τους τηλεθεατές

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (22/11): «Να καταλάβω ότι είμαι παντρεμένος με μια φόνισσα;» - Η σκηνή ανάμεσα σε Χάιδω και Λυκούργο που θα

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Η Ιουλία πάνω στην απόγνωση της κάνει κινήσεις που διώχνουν ακόμη πιο μακριά της την Αριάδνη. Από την άλλη η Άννα επιμένει πως θέλει να χωρίσει τον Πότη μετά την άσχημη περιπέτεια που πέρασαν.

Οι σημερινές 22/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 50

Η Ιουλία βρίσκεται σε απόγνωση και αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη έκπληξη στην Αριάδνη, σε μια προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση τους. Η Ασπασία εξηγεί στην Αρετή την αλήθεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει.

Την ίδια ώρα η Αφροδίτη συμβουλεύει την Ιουλία: «Ιουλία, πρόσεξε πολύ. Αυτό που πας να κάνεις δεν είναι σωστό. Μη μεταβιβάσεις την περιουσία στην Αριάδνη, γιατί θα είναι σαν να τη δωροδοκείς», της επισημαίνει. Η Ιουλία όμως το βλέπει σαν πράξη αγάπης: «Είναι η κόρη μου, θέλω να δει πόσο την αγαπάω και ότι δεν έχω τίποτα άλλο εκτός από αυτή», απαντάει.

Η Αννα επιμένει να χωρίσει τον Πότη, ενώ εκείνος προσπαθεί να την προσεγγίσει. Παράλληλα ο Χρήστος αρχίζει να έρχεται πιο κοντά με την Αριάδνη και τον Λυκούργο τον ζώνουν τα φίδια, ενώ η Μαργαρίτα προειδοποιεί τον Παρασκευά: «Κοίτα να διαλέξεις άμεσα με ποια κοπέλα θέλεις να συνεχίσεις να βγαίνεις, διαφορετικά θα μιλήσω και στις δύο».

Μένει έγκυος και θέλει να κάνει έκτρωση

Εκτός της εγκυμοσύνης της Ιουλίας, ακόμη μια πρωταγωνίστρια θα υποπτευθεί πως είναι έγκυος, ωστόσο, είναι σίγουρη πως δεν θέλει να προχωρήσει με την κύηση.

Μάλιστα, θα το ξεκαθαρίσει σε όλους! Συγκεκριμένα, θα ανακοινώσει πως δεν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα, παρόλο που όλος ο περίγυρος της θα της πει πως πρέπει να το κρατήσει και όλοι θα κάνουν ότι μπορούν για να την πείσουν.

Όπως γράφει το TiViSirial, η Αννα αρχίζει να έχει κάποια συμπτώματα τα οποία την κάνουν να υποψιάζεται ότι είναι έγκυος, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τη γεμίζει χαρά και δηλώνει στον Πότη: «Αν είμαι πάντως, να ξέρεις ότι δεν σκοπεύω να το κρατήσω». Εκείνος όμως στενοχωριέται γιατί το θέλει το μωρό και προσπαθεί να την πείσει: «Γιατί κορονίτσα μου; Δεν θα ήταν ωραίο να έχουμε το παιδάκι μας;», της λέει και η Αννα του το ξεκόβει: «Οχι, δεν θα ήταν ωραίο γιατί δεν θέλω ακόμα να σκλαβωθώ».

Λίγο αργότερα η Αννα εξομολογείται στην Αναστασία και τον Αποστόλη την πιθανή εγκυμοσύνη της κι εκείνοι τη συμβουλεύουν: «Μην κάνεις καμία βλακεία. Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις το μωρό, είναι αμαρτία», της τονίζουν, προκαλώντας την αντίδρασή της: «Θα κάνω ό,τι θέλω εγώ. Αν θέλετε παιδί να κάνετε δικό σας», τους απαντάει.

Η Γη της Ελιάς Άννα Πότης