Το Ναυάγιο: «Φύγε σε σιχαίνομαι! Τι κάνεις;» - Ο Διονύσης αποπειράται να βιάσει την Λίνα!

«Τίποτα δεν είσαι κοριτσάκι»

Το Ναυάγιο: «Φύγε σε σιχαίνομαι! Τι κάνεις;» - Ο Διονύσης αποπειράται να βιάσει την Λίνα!

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στη νέα σειρά του Mega, Το Ναυάγιο σύμφωνα με το περιοδικό Tv24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου! Το τελευταίο διάστημα όλα πηγαίνουν καλά στη ζωή της. Mένει στην Αθήνα, κυνηγάει το όνειρό της στην υποκριτική, ενώ φαίνεται πως ο Μάκης τη λατρεύει. Υπάρχει όμως κάποιος που σκέφτεται πονηρά για εκείνη...

Ο Διονύσης έταξε μια μεγάλη καριέρα στη Λίνα και εκείνη από την πρώτη στιγμή τον πίστεψε. Αρχισε να φαντάζεται το όνομά της στις μεγάλες μαρκίζες των θεάτρων και των κινηματογράφων και όταν πια της πρότεινε έναν ρόλο στη σειρά που παίζει και η Στέλλα, κατάλαβε πως ο άντρας αυτός δεν την κορόιδευε τόσο καιρό. Οι εντάσεις με τον αγαπημένο της Μάκη δεν λείπουν από την καθημερινότητά τους, καθώς εκείνος δεν σταματά να της λέει με κάθε αφορμή ότι ο Διονύσης θέλει να την εκμεταλλευτεί, όμως η Λίνα με τον τρόπο της τον τουμπάρει και τελικά κάνει το δικό της. Αυτό όμως δεν θα συνεχιστεί για πολύ, αφού ο Διονύσης θα φανερώσει τον πραγματικό του εαυτό σύντομα. Πιο συγκεκριμένα, ο «κυνηγός ταλέντων» δίνει στη Λίνα τον ρόλο που της έταξε και εκείνη ξεκινά άμεσα τα γυρίσματα, ανυποψίαστη για το τι πρόκειται να συμβεί.

Διαβάστε επίσης: Το Ναυάγιο: Ανατινάζουν τον Παντελίδη - Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Το Ναυάγιο: Η συγκλονιστική σκηνή με τον Διονύση και την Λίνα

Ο Διονύσης αποπειράται να βιάσει την Λίνα! επόμενα επεισόδια ναυάγιο mega

Ετσι όταν μετά το γύρισμα της κάνει επίσκεψη στο καμαρίνι, εκείνη θα τον καλοδεχτεί. «Υπέροχη εμπειρία, Διονύση. Χαίρομαι πολύ που βρέθηκες στον δρόμο μου. Αισθάνομαι πως σου χρωστάω πολλά», θα του πει με ευγένεια και εκείνος λέγοντας «κι εγώ χαίρομαι που σε έχω γνωρίσει», θα προσπαθήσει να τη φιλήσει. Εκείνη θα αντιδράσει αλλά ο Διονύσης σίγουρος πως είναι μόνοι στο στούντιο, θα προσπαθήσει να της βγάλει τα ρούχα. «Φύγε, σε σιχαίνομαι.. Τι κάνεις;», θα του πει τσιρίζοντας και για καλή της τύχη τις φωνές της θα ακούσει η Στέλλα, η οποία και θα τη σώσει. «Ασε το κορίτσι ήσυχο επιτέλους», θα του φωνάξει.

Ο Μάκης χτυπάει τον Διονύση

Τα νέα δεν θα αργήσει να μάθει ο Μάκης. Για την ακρίβεια, θα καταλάβει μόνος του ότι κάτι έχει συμβεί όταν δει την αγαπημένη του κλαμένη και σε σοκ. «Τι σου έκανε ο αλήτης; Πες μου, Λίνα...», θα τη ρωτήσει αλλά, χωρίς εκείνη να έχει ανοίξει το στόμα της, θα καταλάβει. Ο Μάκης θα πάει να τον βρει και δίχως έλεος θα αρχίσει να τον χτυπάει. Ο Διονύσης θα αντισταθεί και στη συνέχεια θα επιτεθεί και εκείνος στον νεαρό άντρα που θέλει να υπερασπιστεί την τιμή της κοπέλας του. Συνάδελφοι του Διονύση θα τους χωρίσουν αλλά ο Μάκης θα του πει πως θα πάει στην αστυνομία να τον καταγγείλει.

Ο Διονύσης από τον φόβο του θα πάει λίγο αργότερα στο σπίτι της Λίνας, η οποία θα προσπαθεί να ηρεμήσει στο πλευρό της αδελφής της. «Δεν γεννήθηκε ακόμα ο άνθρωπος που θα με απειλήσει. Ή νομίζεις ότι είσαι τόσο μεγάλο αστέρι που θα κάνεις καριέρα χωρίς τη βοήθειά μου. Τίποτα δεν είσαι, κοριτσάκι μου. Και πες στον φίλο σου να μην τολμήσει να πάει στην αστυνομία γιατί θα τον στείλω στο νησί του μια ώρα γρηγορότερα». Η Βάσω θα τον διώξει αλλά το επεισόδιο δεν θα λήξει για κανέναν.