Το προξενιό της Ιουλίας: Δραματικές ώρες για τον Γιωργίκη! Έρχεται αντιμέτωπος με απόπειρα αυτοκτονίας

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας:  Δραματικές ώρες για τον Γιωργίκη! Έρχεται αντιμέτωπος με απόπειρα αυτοκτονίας

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Το προξενιό της Ιουλίας, ην ώρα που η Ιουλία αποφασίζει να καταθέσει στην αστυνομία, οι εξελίξεις την προλαβαίνουν και ο Στράτος εμφανίζεται και ομολογεί τα πάντα, προκειμένου να σώσει τον γιο του που έχει συλληφθεί.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Τρίτη 28/11 Επεισόδιο 23

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας στη μητέρα της προκαλεί την έκρηξη της Στάσας, η οποία εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία, την πιέζει για άλλη μια φορά να μιλήσει για τον φόνο. «Ξέρεις τέτοιο πράγμα και δεν έχεις βγάλει λέξη τόσο καιρό με τόσα κακά που μας έχουν βρει; Και καλύπτεις ποιον, τον δολοφόνο του πατέρα σου; Πήγαινε τώρα στον Στασινόπουλο να τα πεις όλα. Να τιμωρηθεί το κάθαρμα», φωνάζει. Εν τω μεταξύ, η συνάντηση στο σπίτι των Ραζίνηδων συνεχίζεται χωρίς τον Στασινόπουλο, ο οποίος αποχωρεί για υπηρεσιακό θέμα, προκαλώντας την ανησυχία του Στράτου. Την ίδια στιγμή η Φιλιώ μάταια προσπαθεί ν’ αποσπάσει την προσοχή του Γρηγόρη.

Υστερα από την αποχώρηση των Στασινόπουλων, ο Δημητρός που βρίσκεται έξω από το σπίτι πλησιάζει την Αλεξάνδρα και της αποκαλύπτει μια άσχημη εξέλιξη στο θέμα της δολοφονίας. «Συνέλαβαν τον Φώτη. Αν μιλήσει για το όπλο, τότε η υπόθεση θα πάρει άλλη τροπή», της τονίζει. Εκείνη με τη σειρά της ενημερώνει την οικογένειά της, προκαλώντας ανησυχία. Στο αρχοντικό Προβιού, ο Γιωργίκης με τη Στεφανία αποφασίζουν να αφήσουν πίσω το παρελθόν για το καλό του Χρήστου. Αυτό όμως της φέρνει στον νου μια ανάμνηση που υπήρξε μοιραία στη ζωή της. Τότε που όταν ήταν παιδιά, ο Γιωργίκης έκοψε επίτηδες το σχοινί από την κούνια, κι εκείνη έπεσε με αποτέλεσμα να μείνει για πάντα σακάτισσα και να καταστραφεί η ζωή της. Αργότερα, ο Γιωργίκης παρατηρεί τον κοιμισμένο Χρήστο, που ξυπνάει τρομαγμένος από έναν εφιάλτη, την ώρα που ο Στασινόπουλος μαθαίνει ότι ο κρατούμενός του είναι αποφασισμένος να μιλήσει.

Δείτε επίσης: Ιουλία και Χρήστος κλείνονται σε μοναστήρι!

Τετάρτη 29/11 Επεισόδιο 24

Η αιφνίδια άφιξη ενός επισκέπτη από την Αθήνα στη Λάρισα, δημιουργεί τρομερό εκνευρισμό τόσο στην Αλεξάνδρα όσο και στο Δημητρό. Δεν είναι άλλος από τον Απόστολο, τη σχέση της Αλεξάνδρας. Στο μεταξύ ο Γιωργίκης περνάει δύσκολες ώρες με τον Χρήστο, που απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει μέχρι που επεμβαίνει η Στεφανία και τους προτρέπει να μιλήσουν για το παρελθόν. Η Στάσα αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, πιέζει την Ιουλία να δεχτεί το προξενιό του Προβιού και να ομολογήσει στον Στασινόπουλο ότι ο φονιάς του πατέρα της είναι ο Στράτος. «Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις και για σένα αλλά και για να δικαιώσεις τη μνήμη του πατέρα σου και να ηρεμήσει η ψυχούλα του», της τονίζει. Η Ιουλία όμως δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει ό,τι της ζητάει.

Η βίαιη ανάκριση του Φώτη, φέρνει την ομολογία του. «Είδα τον Γρηγόρη, τον γιο του Ραζίνη εκείνη τη βραδιά να έχει στα χέρια του το όπλο που σκότωσε τον Σκούταρη», είναι τα λόγια του. Κι ενώ η Ιουλία είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει στον Γρηγόρη το μυστικό της για την εγκυμοσύνη της, το τζιπ της χωροφυλακής ξεκινάει από τη Λάρισα για να κάνει μια σύλληψη που θα αποβεί μοιραία. Ο Γρηγόρης συλλαμβάνεται.

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι τρεις σειρές του ALPHA που σταματούν

Πέμπτη 30/11 Επεισόδιο 25

Στο μεταξύ ο Γιωργίκης περνάει δραματικές ώρες καθώς ο Χρήστος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Φοβάται μήπως χάσει τον γιο του για πάντα.

Ο Στασινόπουλος εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον Ζαφείρη, ενώ ανακρίνει τον Γρηγόρη πιέζοντάς τον να του αποκαλύψει πού είναι κρυμμένο το όπλο του φόνου. Οι εξελίξεις οδηγούν την Αλεξάνδρα να ξαναζητήσει τη νομική βοήθεια του Δημητρού, όμως ο Γρηγόρης θα τον ξαφνιάσει και θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, όταν του αποκαλύπτει το σχέδιό του.

Την ίδια ώρα, η Κυριακούλα και ο Στράτος πιεσμένοι από τις καταστάσεις, παίρνουν μια απόφαση με πολύ μεγάλο κόστος. Ο Στράτος πρέπει να παραδοθεί για να σωθεί ο γιος τους. Κι ενώ η Αλεξάνδρα συγκρούεται με τον Απόστολο που ζηλεύει τον Δημητρό, η Στάσα από την πλευρά της εξακολουθεί να πιέζει την Ιουλία να πει την αλήθεια για τη βραδιά του φόνου και να προχωρήσει σε γάμο με τον Προβιό. Η Ιουλία αποφασίζει να πάει στη χωροφυλακή και να δώσει επίσημη κατάθεση, αλλά μια απρόσμενη εξέλιξη θα της αλλάξει τα σχέδια αφού ο Στράτος παραδίνεται.