Το Ναυάγιο (27/11): Ένα τηλεφώνημα τα ανατρέπει όλα - Σοκαρισμένοι Ιπποκράτης και Ειρήνη

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (27/11): Ένα τηλεφώνημα τα ανατρέπει όλα - Σοκαρισμένοι Ιπποκράτης και Ειρήνη

Τη Δευτέρα (27/11) θα προβληθεί το νέο επεισόδιο για τη σειρά ''Το Ναυάγιο'' με τις εξελίξεις να είναι πολύ ενδιαφέρουσες λίγο μετά τις σκηνές, που η Ειρήνη με τον Ιπποκράτη έρχονται ολοένα και πιο κοντά.

Δείτε επίσης: «Θα υπάρξει συμπλοκή με...» - Οι αποκαλύψεις του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για το "Ναυάγιο"

Οι σημερινές (27/11) εξελίξεις για τη σειρά ''Το Ναυάγιο''

Η τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη ολοένα και πλησιάζει και η Ειρήνη δεν ξέρει αν έχει την ψυχική αντοχή να είναι παρούσα, γεγονός που τον βάζει σε δεύτερες σκέψεις και της το λέει. «Δεν θέλω να κάνεις πράγματα που δεν σε ευχαριστούν ή που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Αν δεν θέλεις να μην πάμε. Είναι σημαντική στιγμή για μένα και μόνο εσένα ήθελα δίπλα μου αλλά θα το καταλάβω αν δεν νιώθεις έτοιμη να εκτεθείς μπροστά σε τόσο κόσμο», της εξηγεί.

Η Λίνα λέει στον Μάκη για την πρόταση του Διονύση και εκείνος που καταλαβαίνει πως ο τελευταίος θέλει μόνο να την εκμεταλλευτεί, αντιδρά. Το ζευγάρι καταλήγει να κάνει τον πρώτο του σοβαρό καβγά. Ο Πέτρος δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ακόμα το απαιτούμενο ποσό που ζητούν οι διώκτες του και τότε τους προτείνει να τους εξοφλήσει με ένα άλλο, επικίνδυνο τρόπο. Στο μεταξύ, η Στέλλα μαθαίνει ποιος είναι ο Γιώργης και τι σχέση έχει με τον Βασίλη αλλά δεν μπορεί να του το πει.

Ο Βλάσης και η Μαρία έχουν επέτειο και η αναδρομή στο παρελθόν φέρνει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό μυστικό. Μια αποκάλυψη για την Αλίκη, απειλεί να τινάξει στον αέρα το σχέδιό της, ενώ την ίδια ώρα ο Αγγελος γνωρίζει τη Βάσω και της αποκαλύπτει ότι υπάρχει κάτι στο παρελθόν τους που τους ενώνει.

Τρίτη 28/11 Επεισόδιο 31

Η Ειρήνη καταρρέει όταν σε μια έξοδό της μυρίζει το άρωμα που έφτιαξαν με τον Απόστολο και αναρωτιέται πώς μπορεί να είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. «Μήπως είναι της φαντασίας μου; Μήπως είναι απλά η επιθυμία μου να βρεθώ ξανά δίπλα στον Απόστολο;», ρωτάει τον Ιπποκράτη αλλά εκείνος δεν ξέρει τι να της απαντήσει. Το άρωμα έχει βρει ο Μάκης στην αποθήκη του Λιμενικού, στα απολεσθέντα αντικείμενα του ναυαγίου και το χαρίζει στην αγαπημένη του, η οποία δεν σταματά να το φορά.

Η Λίνα λίγο αργότερα θα δηλώσει ενθουσιασμένη που ετοιμάζεται για την πρώτη της μέρα στο πλατό, έχει όμως να αντιμετωπίσει έναν ιδιαίτερα πιεστικό Διονύση. Η Στέλλα αποφεύγει τον Βασίλη, ο οποίος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει μεταξύ τους. Το όπλο που βρήκε η Χριστίνα στην κάμαρα του Πέτρου, φέρνει αναστάτωση στην αυλή. Ο Αγγελος δεν πείθεται από τις δικαιολογίες του Πέτρου και τον στριμώχνει να του πει την αλήθεια. «Δεν πιστεύω πως είσαι εγκληματίας. Πιστεύω όμως πως έχεις μπλέξει κάπου και χρειάζεσαι άμεσα τη βοήθειά μου», θα του πει. Την ίδια ώρα, ο Γιώργης ετοιμάζεται να πάει στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη με την Αλίκη, η οποία δεν υποπτεύεται ότι το ένοχο μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί άμεσα και αυτό είναι ότι συνεργάζεται με τον Παντελίδη, για την ακρίβεια, εκείνος την πήγε στο γραφείο του γνωστού δημοσιογράφου. Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη γραμματέας τού δίνει τις πληροφορίες που βρίσκει ο Γιώργης σχετικά με το ναυάγιο και εκείνος τις διαστρεβλώνει.