Σασμός (29/11): Τον βρίσκουν να κείτεται νεκρός με ανοιχτά τα μάτια - «Ο Μαθιός είναι φονιάς!»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (29/11): Τον βρίσκουν να κείτεται νεκρός με ανοιχτά τα μάτια - «Ο Μαθιός είναι φονιάς!»

Στο σημερινό 29/11 επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, η Θοδώρα προσπαθεί να βοηθήσει τον Μανόλη να συνέλθει από την απώλεια του Νικηφόρου. Μια τυχαία συνάντησή της όμως με την Αργυρώ θα την κάνει να καταλάβει ότι η επιστροφή της στην Ανω Ποριά δεν θα γίνει εύκολα αποδεκτή.

Οι σημερινές 29/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 38

Οταν η Θοδώρα τρέξει να αγκαλιάσει την Αργυρώ, εκείνη θα την αποκρούσει και θα της πει: «Τι περίμενες; Πώς θα σε υποδεχτούμε και με ανοιχτές αγκάλες; Γιατί; Επειδή σκότωσες τον αδελφό μου πριν τρία χρόνια από ένα καπρίτσιο και τώρα προσπαθείς να μας πείσεις ότι το μετάνιωσες; Δεν ντρέπεσαι να εμφανίζεσαι τόσο προκλητικά μπροστά μας; Αλήθεια, τη μάνα μου που θα σε πάντρευε κιόλας, πώς την κοιτούσες στα μάτια; Πώς μπορούσες;».

Δείτε επίσης: Ένα τουφέκι θα του πάρει την ζωή - Αυτό είναι το σχέδιο δολοφονίας του Μαθιού από τον Αντρέα!

Στο μεταξύ, ο Μαθιός προσπαθεί να προσεγγίσει τον Αστέρη, εκείνος ωστόσο παραμένει άκαμπτος. «Δώσε μου μια υπόσχεση τουλάχιστον. Πως αν εγώ σε λίγο καιρό δεν είμαι εδώ, θα προσέχεις τη μάνα μας και τη Βασιλική», θα του πει και ο Αστέρης θα αναρωτηθεί τι ετοιμάζει πάλι ο αδελφός του. Παράλληλα, η γιαγιά αρχίζει να έχει ένα κακό προαίσθημα για τον Λάζαρο, όταν βλέπει την εικόνα του Αγίου Λάζαρου στον τοίχο πεσμένη κάτω. Αμέσως μιλά στη Μαρίνα. «Μάνα, από χθες προσπαθώ να μιλήσω στη γυναίκα του τη Μάγδα, την είχα στο μυαλό μου, όμως δεν μπορώ να τη βρω. Θα προσπαθήσω να την καλέσω ξανά και αν δεν τη βρω θα πάω από εκεί για να βεβαιωθώ πως όλα είναι καλά. Κι εγώ δεν έχω καλό προαίσθημα. Λες να βρήκαν τον Λάζαρο, μάνα; Αλλά αν ήταν έτσι θα μου είχε μιλήσει ήδη ο Αντώνης», της λέει.

Δείτε επίσης: «Τι γυρεύει πλέον από εμάς;», «Εκδίκηση!» - Ερωτεύτηκε τον αδερφό του πατέρα του και αυτοκτόνησε

Το προαίσθημα και των δύο γυναικών, δυστυχώς, θα επιβεβαιωθεί με τον χειρότερο τρόπο. Ο Παύλος θα είναι αυτός που θα τους μεταφέρει τα δυσάρεστα.

Την επόμενη μέρα, ο θάνατος του Λάζαρου σκάει σαν βόμβα στην αστυνομία, τη στιγμή που η Βασιλική θα μάθει μια αλήθεια που θα της αλλάξει ξανά τη ζωή. Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από εξετάσεις, θα μάθει πως είναι έγκυος, γεγονός που θα κλονίσει όλη την οικογένεια και κυρίως την ίδια που νιώθει πως ο θεός της δίνει μία ακόμα ευκαιρία.