Το Ναυάγιο: Σούπερ αποκλειστικό - Η Θοδώρα είναι παιδί του Δημήτρη!

«Οι άνθρωποι αυτοί έζησαν τον ίδιο πόνο»

Το Ναυάγιο: Σούπερ αποκλειστικό - Η Θοδώρα είναι παιδί του Δημήτρη!

Ντόμινο εξελίξεων στη νέα καταιγιστική σειρά του Mega, Ναυάγιο! Η νεαρή κοπέλα θα αποφασίσει να πιάσει δουλειά στην επιχείρηση του Δημήτρη, γεγονός που θα φέρει τη Μαρία όχι απλά στα όριά της αλλά και αντιμέτωπη με το παρελθόν της.

H Mαρία τραυματίζεται σοβαρά μετά την επίθεση που κάνουν στον Παντελίδη, τη μέρα συνάντησης των οικογενειών των θυμάτων, όμως η μέρα που θα επιστρέψει στο σπίτι της δεν θα αργήσει. Ενθουσιασμένη θα γυρίσει στον χώρο της, μόνο που η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού η Θοδώρα θα της ανακοινώσει πως θέλει να πιάσει δουλειά στην επιχείρηση του Δημήτρη Γιαννακάκη.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Το Ναυάγιο: Τι θα δούμε στη συνέχεια της σειράς

«Τι δουλειά έχεις εσύ σε αυτόν τον άνθρωπο; Δεν έχεις καμία θέση στο γραφείο του. Δουλειές υπάρχουν και είσαι πολύ ικανή να βρεις κάτι πολύ καλύτερο», θα της πει αλλά δεν θα μπορεί να της εξηγήσει πιο συγκεκριμένα τους λόγους που δεν θέλει να είναι σε επαφή με εκείνον. Η Μαρία δεν θα μπορεί ούτε στον ίδιο της τον εαυτό να ομολογήσει πως όταν χώρισε με τον Δημήτρη, πριν χρόνια, ήταν ήδη έγκυος στη Θοδώρα, αλλά και ότι ο Βλάσης, εις γνώσιν του, την παντρεύτηκε σε αυτή τη κατάσταση, γνωρίζοντας απλά πως είχε μια αποτυχημένη σχέση πριν από εκείνον. Βλέποντας ωστόσο πως η κόρη της επιμένει στην απόφαση της, χάνει την ψυχραιμία της, τσακώνεται μαζί της και όταν ο άντρας της, τις βλέπει σε έξαλλη κατάσταση δεν ξέρει τι να υποθέσει αφού η σχέση των δυο γυναικών ήταν πάντα κάτι παραπάνω από αρμονικές.

Διαβάστε επίσης: «Μαρία και Δημήτρης θα...» - Αποκλειστικό spoil από την Μαρία Ζορμπά για το Ναυάγιο

Πρόσκληση σε δείπνο

Το Ναυάγιο: Σούπερ αποκλειστικό - Η Θοδώρα είναι παιδί του Δημήτρη!

Τα νέα για τη συνεργασία του Δημήτρη με την κόρη του Βλάση, τη Θοδώρα, μαθαίνει και η Πολυξένη που δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της αφού ξέρει ότι τα παιδιά των δυο οικογενειών, βρίσκονταν στο ναυάγιο. Νιώθοντας λοιπόν πως τους συνδέει κάτι βαθύτερο, καλεί σύσσωμη την οικογένεια Παπαδάκη για δείπνο και εκείνοι αναγκάζονται να δεχτούν.

Ο Δημήτρης θα της πει πως δεν ήταν ανάγκη να προβεί σε αυτή την κίνηση, αλλά εκείνη θα τον καθησυχάσει. «Γιατί όχι Δημήτρη μου; Οι άνθρωποι αυτοί έζησαν τον ίδιο πόνο με εμάς και σε λίγες ημέρες, η κόρη τους θα είναι βοηθός σου. Γιατί να μην έρθουμε λίγο πιο κοντά. Ο κύριος Βλάσης είναι εξαιρετικός άνθρωπος όπως και η γυναίκα του που τη γνώρισα στο νοσοκομείο στην Αθήνα. Είμαι σίγουρη πως έχουμε πολλά κοινά μαζί τους», θα παρατηρήσει και ο άνδρας της δεν θα αντιδράσει παραπάνω. Από τη μέρα του δείπνου όμως, τίποτα δεν θα είναι ίδιο στις δυο οικογένειες, αφού η παρουσία της Μαρίας, θα ξυπνήσει στον Δημήτρη, μνήμες του παρελθόντος. Συγκεκριμένα, θα φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που δεν θυμόταν πως έχει και θα θελήσει να της τα αποκαλύψει. Εκείνη από τη μεριά της με το ζόρι θα κρατιέται για να μην του ομολογήσει το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της: Οτι έχουν ένα παιδί μαζί!

Περισσότερα στο περιοδικό TiViSirial που κυκλοφορεί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Ναυάγιο (17/12): «Με βίασε», «Ποιος;» - Η Αλίκη "σπάει" τη σιωπή της γεμάτη κλάματα

Ανατροπή στο Ναυάγιο πριν το φινάλε: «Τι λες; Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;» - «Θα το σκεφτώ»

Το Ναυάγιο (6/12): Η Ειρήνη σοκάρεται όταν ανοίγει την βαλίτσα - «Που είναι τα...»

Το ναυάγιο: «Νιώθω να ξαναζώ δίπλα σου» - Νύχτα πάθους για Αλίκη και Γιώργη

Το Ναυάγιο (5/12): «Φύγετε από μπροστά του» - Πυροβολούν τον Παντελίδη

Το Ναυάγιο (3/12): «Σου είπε να σταματήσεις» - Τους πιάνει στα πράσα την ώρα του βιασμού!

Το Ναυάγιο: «Τι κάνεις εκεί;» - Δείτε την σκηνή του βιασμού της Λίνας από τον Διονύση πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Σοκαριστικές εξελίξεις στο Ναυάγιο: Της κάνει πρόταση γάμου, εκείνη δέχεται και μετά μαθαίνει πως είναι φονιάς

Το Ναυάγιο: «Μπορεί να έχει υπάρξει και ένα παιδί, που μπορεί να είναι η αδερφή...» - Αποκάλυψη "βόμβα" για τον Μάκη και τη Λίνα

«Θα υπάρξει συμπλοκή με...» - Οι αποκαλύψεις του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για το "Ναυάγιο"