Σοκαριστικές εξελίξεις στο Ναυάγιο: Της κάνει πρόταση γάμου, εκείνη δέχεται και μετά μαθαίνει πως είναι φονιάς

«Είχε εραστή!»

Σοκαριστικές εξελίξεις στο Ναυάγιο: Της κάνει πρόταση γάμου, εκείνη δέχεται και μετά μαθαίνει πως είναι φονιάς

Η ζωή θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε Ιπποκράτη και Ειρήνη και μάλιστα με την συγκατάθεση του μικρού Ορφέα που έχει αρχίσει να δένεται με τη νεαρή κοπέλα. Όμως το τι μέλλει γενέσθαι στο Ναυάγιο, κανείς δεν το περιμένει...

Από τη στιγμή που βρέθηκε η βαλίτσα της Κλαίρης Πανοπούλου στην αποθήκη του Λιμενικού με τα απολεσθέντα αντικείμενα του ναυαγίου, όλοι είναι σίγουροι πως η γυναίκα του Ιπποκράτη ταξίδευε εκείνο το βράδυ από την Κρήτη, κρυφά από όλους. Ακόμα και η Ευγενία δείχνει να έχει δεχτεί το γεγονός αυτό, όσο και αν δεν της κολλάνε ακόμα ορισμένα κομμάτια του παζλ, όμως το δύσκολο θα είναι όταν και ο μικρός Ορφέας αντιληφθεί πως δεν θα δει ποτέ ξανά την μητέρα του.

«Είναι άδικο. Γιατί το έκανε αυτό; Εγώ φταίω μπαμπά που μπήκε σε αυτό το καράβι;», θα ρωτήσει τον Ιπποκράτη ξεσπώντας σε κλάματα και μάταια εκείνος θα προσπαθήσει να τον ηρεμήσει. Ετσι, θα ζητήσει τη βοήθεια της Ειρήνης που λατρεύει τα παιδιά και δη τον Ορφέα. «Σε παρακαλώ μίλησέ του. Εγώ ότι και να του πω, αντιδρά. Νομίζει ότι φταίω, τα βάζει με όλους μας. Εσένα από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισε σε ακούει», θα της πει και η Ειρήνη θα τρέξει στο δωμάτιο του όπου και θα τον βρει να κλαίει. Το μικρό αγόρι θα είναι απαρηγόρητο για τον χαμό της μητέρας του και θα ζητά απαντήσεις που μόνο η Ειρήνη θα καταφέρει να του δώσει.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: «Μπορεί να έχει υπάρξει και ένα παιδί, που μπορεί να είναι η αδερφή...» - Αποκάλυψη "βόμβα" για τον Μάκη και τη Λίνα

«Κανείς δεν φταίει για αυτό που συνέβη στη μαμά σου. Σε εσένα ερχόταν, να σε δει και να σε σφίξει στην αγκαλιά της, αλλά δεν φταις εσύ που πνίγηκε. Θα είμαι εγώ στο εξής κοντά σου. Θα σε προσέχω σαν να είμαι η μαμά σου, εντάξει;» θα του πει μεταξύ άλλων και θα τον ηρεμήσει.

Η πρόταση γάμου

Ναυάγιο ο Ιπποκράτης κάνει πρόταση γάμου στην Ειρήνη

Ο Ορφέας θα νιώσει καλύτερα μετά την κουβέντα του μαζί με την Ειρήνη, γεγονός που θα προσέξει και ο Ιπποκράτης. Ο αξιωματικός του Λιμενικού που ήδη έχει έντονα συναισθήματα για εκείνη, θα δεχτεί και μια απρόσμενη ερώτηση από τον γιο του. «Γιατί μπαμπά δεν παντρεύεσαι την Ειρήνη; Την αγαπάω πολύ και θα ήθελα να γίνει η μαμά μου. Είναι πολύ καλή και με προσέχει συνέχεια», του λέει και ο άνδρας μπαίνει σε σκέψεις για το πως θα ήταν η ζωή του αν γίνονταν όλοι και επίσημα οικογένεια.

«Ορφέα μου, και η Ειρήνη σε αγαπάει πολύ και είμαι σίγουρος πως θα ήθελε να γίνει μαμά σου. Όμως, ας μην βιαζόμαστε. Ο χρόνος θα δείξει...», του λέει και μπορεί το μικρό αγόρι να μην καταλαβαίνει πολύ τα λόγια του μπαμπά του, ωστόσο ένα μεγάλο χαμόγελο θα φωτίσει το πρόσωπο του. Η πρόταση πάντως δεν θα αργήσει να έρθει, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, γεμίζοντας όλη την οικογένεια με χαρά και ελπίδα για το μέλλον. Η Ειρήνη, ούσα έγκυος, θα δεχτεί με χαρά την πρόταση του γοητευτικού άνδρα που μπήκε στη ζωή της με τον πλέον απρόσμενο τρόπο και τη γέμισε με χαρά. Ομως η ευτυχία δεν θα κρατήσει για πολύ στο σπίτι Ιπποκράτη Πανόπουλου, αφού διάφορες πληροφορίες για το παρελθόν του θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ο Ιπποκράτης φονιάς! Σκότωσε την γυναίκα του - «Είχε εραστή!»

Ένας ευγενικός και γενναίος άντρας που θέλει να κάνει απλά τη δουλειά του σωστά φαίνεται να είναι ο Ιπποκράτης Πανόπουλος, ο αξιωματικός του Λιμενικού, ο οποίος βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, έπεσε στη θάλασσα για να σώσει τα θύματα του ναυαγίου. Κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί πως πίσω από το αυστηρό και άλλοτε τρυφερό προσωπείο κρύβεται ένας δολοφόνος, όμως αυτή είναι η τραγική αλήθεια.

Ο Ιπποκράτης είναι δολοφόνος της ίδιας του της συζύγου, Κλαίρης, και αυτό θα φανεί στα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης δραματικής σειράς του Μεγάλου Καναλιού. Αφορμή για την παραπάνω αποκάλυψη θα είναι η εμμονή της Ευγενίας, της αδελφής της γυναίκας του, να φτάσει τις έρευνες της αστυνομίας στα άκρα προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει. Ο Ιπποκράτης που θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, πολλές φορές θα προσπαθήσει να αποκρύψει στοιχεία, όμως κάποιο από όλα αυτά θα οδηγήσουν την αστυνομία στο προφανές.

«Είχε εραστή, μου το είχε πει ότι θα με άφηνε και παρόλο που με πόναγε, δεν της ζήτησα ποτέ να πάρουμε διαζύγιο», θα συνεχίσει να λέει ο ισχυρός άντρας τόσο στην Κλαίρη όσο και στον διοικητή της αστυνομίας που δεν θα σταματά να τον ανακρίνει. «Έχω και μια αξιοπρέπεια που δεν μου επιτρέπει να την ψάχνω», θα τους πει και σχεδόν θα τους πείσει. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που θα αρχίσει να πέφτει σε αντιφάσεις.

Η αποκάλυψη της δολοφονίας θα ταράξει την Ειρήνη που μάλιστα θα είναι και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Μετά το σοκ του ναυαγίου θα κληθεί να διαχειριστεί ακόμα ένα τραγικό γεγονός στη ζωή της αφού θα έχει ήδη ερωτευτεί σφόδρα έναν... δολοφόνο.