Το Ναυάγιο: «Τι κάνεις εκεί;» - Δείτε την σκηνή του βιασμού της Λίνας από τον Διονύση πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

«Εξαφανίσου από μπροστά μου!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: «Τι κάνεις εκεί;» - Δείτε την σκηνή του βιασμού της Λίνας από τον Διονύση πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ναυάγιο! Η συνάντηση με τους συγγενείς των θυμάτων όχι μόνο δεν εξελίσσεται καλά αλλά βάζει και σε κίνδυνο τις ζωές όλων. Περισσότερο όμως από όλους κινδυνεύει ο Διονύσης, όταν ο Μάκης μαθαίνει πως προσπάθησε να βιάσει την Λίνα.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Κυριακή 3/12 Επεισόδιο 32

Η Λίνα δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της για τα πρώτα της γυρίσματα στη σειρά που παίζει και η Στέλλα. Εχει μάθει καλά τον ρόλο της και περιμένει υπομονετικά τη στιγμή που θα βρεθεί μπροστά από την κάμερα, παρόλο που γνωρίζει πως το αγόρι της, ο Μάκης, δεν είναι σύμφωνος με αυτήν την ενασχόληση της. Ομως η πρώτη της μέρα στο γύρισμα μόνο χαρά δεν θα της δώσει. Ο Διονύσης κάνει την κίνηση του, αλλά δεν έχει υπολογίσει τη Στέλλα που τον πιάνει στα πράσα τη στιγμή που προσπαθεί να βιάσει τη νέα κοπέλα.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικές εξελίξεις στο Ναυάγιο: Της κάνει πρόταση γάμου, εκείνη δέχεται και μετά μαθαίνει πως είναι φονιάς

«Τι κάνεις εκεί Διονύση; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να φέρεσαι έτσι στο κορίτσι; Σου είπε να σταματήσεις και πρέπει να το κάνεις αμέσως μην φωνάξω την αστυνομία», θα του πει και εκείνος θα τραπεί σε φυγή αφήνοντας πίσω του τη Λίνα που είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Τότε μόνο καταλαβαίνει πόσο δίκιο είχε ο αγαπημένος της. Στο μεταξύ, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να καθησυχάσει τους φόβους του Τρύφωνα ενώ η Δήμητρα καταλαβαίνει πως η Ειρήνη είναι έγκυος. «Αυτό και μόνο θα πρέπει να σας δίνει κουράγιο για να συνεχίσετε κυρία Ειρήνη», θα της πει η ευγενική γυναίκα, όμως τα σύννεφα δεν θα έχουν φύγει από τα μάτια της κοπέλας που είδε τη ζωή της να ανατρέπεται σε λίγες μόνο ώρες.

Το Ναυάγιο: «Τι κάνεις εκεί;» - Δείτε την σκηνή του βιασμού της Λίνας από τον Διονύση πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Ο Αγγελος μαθαίνει κάτι αναπάντεχο για το παρελθόν του Πέτρου, την ίδια ώρα που αυτός ψάχνει με κάθε τρόπο να βρει χρήματα για να σωθεί. Η Αλίκη και ο Γιώργης καταφθάνουν στο σπίτι του Καπετάν Στελή στην Κρήτη και η μυστική της ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στους δύο άντρες. Η Θοδώρα σκέφτεται να ζητήσει δουλειά από τον Δημήτρη, ενώ η Ελένη που ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό του Μιχάλη, παίρνει μια μεγάλη απόφαση που θα αλλάξει την οικογένεια τους.

Δευτέρα 4/12 Επεισόδιο 33

Ο Ιπποκράτης κάνει στον Τρύφωνα μία πρόταση που μπορεί να αλλάξει τις ζωές όλων τους για πάντα. Συντετριμμένη, η Λίνα βρίσκει παρηγοριά στη Στέλλα, αλλά διστάζει να πει στον Μάκη για να την επίθεση που δέχτηκε από τον Διονύση.

«Επρεπε να το περιμένω. Μου έδωσε ρόλο χωρίς να με ξέρει καν και εγώ πίστεψα πως έχω ταλέντο. Μου τα έλεγε ο Μάκης αλλά εγώ πίστευα πως με ζηλεύει. Που να φανταστώ τους σκοπούς που είχε αυτός ο άνθρωπος για εμένα», της λέει και η Στέλλα της υπόσχεται πως από εδώ και πέρα θα την έχει υπό την επίβλεψή της προκειμένου να μην της συμβεί τίποτα κακό στο μέλλον. Της υπόσχεται ακόμα πως θα την βοηθήσει να κάνει καριέρα. Η Αλίκη κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί το τρομερό μυστικό της στον Γιώργη, ενώ ο Τρύφωνας παροτρύνει την Ειρήνη να μιλήσει στον Ιπποκράτη για την εγκυμοσύνη της. Ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Θόδωρος χρειάζεται άμεσα εγχείρηση και καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση: Θα δώσει τα τελευταία του χρήματα για να σώσει τον εαυτό του ή τον πατέρα του Αντώνη; Ο Μιχάλης κανονίζει μια μυστική συνάντηση για να βρει νέους συμμάχους στη μάχη που ξεκινάει ενάντια στους υπαίτιους του ναυαγίου.

Τρίτη 5/12 Επεισόδιο 34

Ο Γιώργης αναλαμβάνει να μιλήσει στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη, αλλά η άφιξη ενός απρόσμενου επισκέπτη ανατρέπει τα πάντα. Κι αυτός είναι ο Μιλτιάδης Παντελίδης, η παρουσία του οποίου απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. «Τι θέλεις εσύ εδώ; Ποιος σου είπε να έρθεις;», θα τον ρωτήσει αρχικά ο Γιώργης και ο δαιμόνιος δικηγόρος θα του εξηγήσει πως ήρθε για να κάνουν όλοι μαζί μια κουβέντα φιλική. «Κανείς δεν θέλει να σε ακούσει, ούτε φυσικά θα δεχτεί κανείς τα λεφτά σου», θα συνεχίσει να του λέει ο δημοσιογράφος και ο Μιλτιάδης που βλέπει να μην έχει χρόνο στην διάθεση του θα αρχίσει να του μιλάει για την οικονομική στήριξη που θέλει να προσφέρει ο Βασιλείου στις οικογένειες των θυμάτων του ναυαγίου.

Την ίδια ο ώρα, ο Μιχάλης επανενώνει τον Πέτρο και την Ειρήνη και τους ζητά να ξεπεράσουν τους φόβους τους, σε μια συνάντηση που ξυπνά μνήμες και συναισθήματα. Ο Μάκης έρχεται αντιμέτωπος με τον Διονύση και είναι αποφασισμένος να τον τιμωρήσει γι’ αυτό που έκανε στη Λίνα, ενώ αυτή τρέχει να προλάβει το κακό. «Από την πρώτη στιγμή που σε είδα έξω από το σπίτι της Λίνας είχα καταλάβει πως θέλεις να την εκμεταλλευτείς, σίγουρα όμως δεν πίστεψες πως θα με βρεις μπροστά σου, έτσι δεν είναι; Γι αυτό τη βοήθησες; Για να τη βιάσεις. Αν δεν την αφήσεις ήσυχη, από αυτή τη στιγμή θα φροντίσω να μάθει, όχι μόνο η αστυνομία, αλλά και ο κόσμος όλος τι κουμάσι είσαι», του ξεκαθαρίζει. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης γνωρίζει τη Θοδώρα, γεγονός που δε χαροποιεί καθόλου τη Μαρία που δεν θέλει αυτός ο άνθρωπος να έχει επαφή με τα παιδιά της.

«Καλύτερα να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από αυτόν τον άνθρωπο. Δεν μιλάνε και με τα καλύτερα λόγια για εκείνον στην Κρήτη», της αποκαλύπτει. Η Ελένη βρίσκει δουλειά και φέρνει τον Μιχάλη προ τετελεσμένου, ενώ ο Πέτρος μαθαίνει νέα των γονιών του και μέσα στην απελπισία του παίρνει μια ολέθρια απόφαση.

Τετάρτη 6/12 Επεισόδιο 35

Η συνάντηση των θυμάτων του ναυαγίου εξελίσσεται όχι και τόσο ομαλά, με τον Παντελίδη να κάνει μια πολύ δελεαστική πρόταση στους συγγενείς των θυμάτων. Μόνο που πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πρότασή του, θα ακουστεί ένα μεγάλο «μπαμ» και ο πρώτος που θα κινδυνεύσει θα είναι ο ίδιος ο Παντελίδης.

Λίγο αργότερα και εφόσον καταλάβει τι του έχει συμβεί, θα αρχίσει να απειλεί Θεούς και δαίμονες, ενώ θα ετοιμάσει μόνος την εκδίκησή του, αποφασισμένος πλέον να σπείρει διχόνοια ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων. Ο Γιώργης και ο Στελής προσπαθούν να βρουν ποιος δίνει πληροφορίες στον Παντελίδη, κάτι που στριμώχνει την Αλίκη. «Μόνο εμείς ξέραμε για αυτή τη συνάντηση. Οι δυο μας το οργανώσαμε. Δεν θέλω να πιστέψω πως υπάρχει άνθρωπος από τις οικογένειες που καταστράφηκαν που χρηματίζεται από τον Βασιλείου και τον ενημερώνει για όλες μας τις κινήσεις γιατί θα τρελαθώ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι έχει γίνει;», θα πει ο Γιώργης στον Στελή και ο τελευταίος θα τονίσει: «Οποιος και αν είναι, θα πρέπει να τον βρούμε και να τον σταματήσουμε. Αλλιώς δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα».

Την ίδια στιγμή, ο Ιπποκράτης ταράζεται όταν μαθαίνει πως η Ειρήνη θέλει να κυνηγήσει τους υπεύθυνους του ναυαγίου και δείχνει μία σκοτεινή πλευρά του που δεν έχει αποκαλύψει ούτε στον ίδιο του τον εαυτό. Ο Πέτρος δηλώνει στους αρχαιοκάπηλους πως θα κάνει τη ληστεία που του ζήτησαν, στην αυλή όμως βρίσκεται πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Άγγελου. Η Λίνα και η Βάσω έρχονται αντιμέτωπες με την οργή του Διονύση ο οποίος εισβάλλει έξαλλος στο σπίτι τους και τις απειλεί. «Αν νομίζεις πως θα στέλνεις όποτε θέλεις τον αγαπητικό σου να με απειλεί είσαι γελασμένη κοριτσάκι μου. Δεν έχει βρεθεί ακόμα ο άνθρωπος που θα απειλήσει τον Διονύση. Εξαφανίσου από μπροστά μου γιατί θα δεις το κακό μου πρόσωπο και τότε θα δούμε ποιος απειλεί ποιον», της μηνύει και φεύγει.

Περισσότερα στο τεύχος του TiViSirial που κυκλοφορεί