Η Μάγισσα: «Σε βλέπω συνέχεια με τη Θεοφανώ, μήπως πρέπει να μάθω κάτι;» - "Μυρίζει" έρωτας στα νέα επεισόδια

«Σου το είπα κυρά μου, πρέπει να τη βγάλουμε από τη μέση», στιγμές αγωνίας για την πρωταγωνίστρια και το μωρό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: «Σε βλέπω συνέχεια με τη Θεοφανώ, μήπως πρέπει να μάθω κάτι;» -

Το μυστικό της Θεοφανώς ότι είναι έγκυος αποκαλύπτεται, ενώ ο Μάρκος ζηλεύει τη «φιλία» που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σ' εκείνη και τον Αντρέι. Την ίδια ώρα η Μεταξία αρχίζει να υποπτεύεται την Πολυξένη για τον φόνο του παιδιού της. Χαμός θα γίνει, λοιπόν, στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα.

Οι εβδομαδιαίες (4-6/12) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Δευτέρα 4/12 Επεισόδιο 32

Η Θεοφανώ αποφασίζει να επιστρέψει στον πύργο παρά τις αντιρρήσεις του Μάρκου, που της ζητάει να μείνει στο μοναστήρι προκειμένου τόσο η ίδια όσο και το μωρό να είναι ασφαλείς τώρα που ξεκινάει ο πόλεμος ενάντια στους Τούρκους. Ωστόσο, η επιστροφή της κοπέλας θα φέρει ξανά τα πάνω-κάτω καθώς το μυστικό της περί οραμάτων γίνεται γνωστό σε όλους και όπως είναι φυσικό η Δαμιανή με την Πολυξένη έχουν αναστατωθεί. «Σου το είπα κυρά μου, πρέπει να τη βγάλουμε από τη μέση», της λέει η Πολυξένη, αλλά η Δαμιανή επιμένει: «Θα τη βγάλουμε τρελή και θα τους κάνουμε όλους να πιστέψουν ότι είναι απατεώνισσα».

Φαίνεται πως η ανησυχία των δύο γυναικών δεν είναι άδικη, καθώς η Θεοφανώ αυτή τη φορά βλέπει σε όραμα τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους. Το σοκ της είναι τεράστιο. «Η Πολυξένη σκότωσε τον γιο του Μάρκου; Μα γιατί; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια, κάποιο λάθος θα έχει γίνει σ' αυτό που είδα», λέει στον Φρίξο, που είναι σίγουρος ότι αυτή είναι η αλήθεια: «Η Πολυξένη ίσως να μην έδρασε μόνη της. Ισως η Δαμιανή να την έβαλε! Μπορεί να αγαπάει τον Μάρκο, αλλά μην ξεχνάς ότι ο Τζανής είναι πραγματικός γιος της».

Την ίδια ώρα, το σχέδιο του Πετρούνη πετυχαίνει και καταφέρνει να ξεσκεπάσει τον Μαριόλη, ενώ το συμβούλιο των καπεταναίων αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό των υπόλοιπων Μανιατών, ένας νέος θάνατος θα προκαλέσει σεισμό. Η Θεοφανώ με τον Φρίξο αποφασίζουν να «ξεσκεπάσουν» την Πολυξένη και βρίσκουν ανέλπιστο σύμμαχο στο πρόσωπο του Αντρέι για να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους. Κι ενώ η Θεοφανώ θέλει να απαλλαγεί από το χάρισμά της, ο Αντρέι γίνεται μάρτυρας ενός νέου οράματός της με αποδέκτη τον ίδιο. «Είσαι Λάσκαρης», του λέει η ίδια ενώ βρίσκεται υπό την επιρροή του οράματος. Ο ίδιος συγκλονίζεται καθώς οι υποψίες του ότι ίσως είναι παιδί του Τζανέτου Λάσκαρη βγαίνουν αληθινές.

Τρίτη 5/12 Επεισόδιο 33

Η συμπεριφορά του Αντρέι προς τη Θεοφανώ, μετά το όραμά της που αφορά στο παρελθόν του, θ’ αλλάξει προκαλώντας την αντίδρασή της: «Κάτι σου έκανα γι’ αυτό με αποφεύγεις! Δεν καταλαβαίνω τι μου γίνεται εκείνη τη ώρα, δεν μπορώ να το εξηγήσω, σε παρακαλώ μη με αποφεύγεις κι εσύ», του λέει. Εκείνος την πιάνει από τους ώμους και της διαμηνύει: «Δεν θα πεις κουβέντα σε κανέναν γι’ αυτό! Σε κανέναν», και εκείνη του το υπόσχεται. Ο Μάρκος που βλέπει από μακριά την εικόνα την παρεξηγεί και πιστεύει πως κάτι τρέχει ανάμεσα σε Αντρέι και Θεοφανώ με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος από τη ζήλια του.

Πιάνει τον Αντρέι και του λέει: «Σε βλέπω συνέχεια με τη Θεοφανώ, μήπως πρέπει να μάθω κάτι;», τον ρωτάει και εκείνος με απορία του λέει: «Σαν τι να μάθεις; Δεν σε καταλαβαίνω». Ο Μάρκος συνεχίζει: «Μη σε δω ξανά κοντά της», βάζοντας τον Αντρέι σε υποψίες για το ενδιαφέρον του Μάρκου προς τη Θεοφανώ. Το ίδιο εριστικός και προσβλητικός είναι και με τη Θεοφανώ που της λέει: «Θέλεις να με τρελάνεις και τα κάνεις όλα αυτά; Να ζηλέψω; Δεν θα δεχτώ να γίνει κανένας άλλος πατέρας του παιδιού μου, το κατάλαβες;», της δηλώνει. Η σχέση τους βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο, ενώ το μυστικότης Θεοφανώς ότι είναι έγκυος γίνεται γνωστό σε όλο τον πύργο πυροδοτώντας νέες αντιδράσεις. Η Ποτούλα θα πάρει μια απόφαση που μπορεί να ξανακυλήσει τις οικογένειες των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων σε πόλεμο, ενώ ο ΑΑντρέι κι ο Κανέλλος θα βρεθούν μπροστά σε αποκαλύψεις για τον Τζανέτο, που θα τους συγκλονίσουν. Οι Γερακάρηδες προσπαθούν να βγάλουν απ’ τη μέση την Ποτούλα.

Δείτε επίσης: Τέλος «Η Μάγισσα» από τον ΑΝΤ1 - Γιατί δεν θα συνεχιστεί ενώ «χτύπησε» σε νούμερα τηλεθέασης τον Σασμό

Τετάρτη 6/12 Επεισόδιο 34

Κι ενώ ο Μιχαήλ αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Δαμιανή και οι δυο τους κοιμούνται ξανά μαζί μετά από καιρό, την ίδια ώρα η σχέση της Κερασίνας με τον Τζανή φτάνει στ’ άκρα λόγω της Μεταξίας. «Συναντιέσαι κρυφά με τη γυναίκα του αδελφού σου; Μην το αρνηθείς! Σας είδα», του λέει και εκείνος προσπαθεί να τη βγάλει ψεύτρα. Ομως, της προκαλεί μεγαλύτερο εκνευρισμό: «Δεν έχω κανένα λόγο να βγάλω κάτι από το μυαλό μου! Σας είδα, Τζανή!

Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί την υποστήριξες με τόση θέρμη όταν ο αδελφός σου δηλητηριάστηκε». Ο Τζανής επιμένει: «Σου τ’ ορκίζομαι, δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ μας». Η Κερασίνα δεν πιστεύει λέξη απ’ όσα λέει ο άντρας της, ενώ και η Ρηνιώ που το μαθαίνει παθαίνει σοκ και αποφασίζει να το ψάξει και η ίδια για να δει αν είναι σωστοί οι φόβοι της Κερασίνας για την παράνομη σχέση του Τζανή και της Μεταξίας. Στο μεταξύ, η Μεταξία υποπτεύεται για πρώτη φορά τον σωστό άνθρωπο που δολοφόνησε το μωρό της: Την Πολυξένη!