Γη της Ελιάς (3/12): «Να τσεκάρεις και τη γυναίκα σου, μη τη ζεσταίνει κανένας άλλος τα βράδια» - Ο Φίλιππος πλακώνεται άγρια στο ξύλο μετά τα μαντάτα για τη Βασιλική

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς (3/12): «Να τσεκάρεις και τη γυναίκα σου, μη τη ζεσταίνει κανένας άλλος τα βράδια» - Ο Φίλιππος πλακώνεται άγρια στο ξύλο μετά τα μαντάτα για τη Βασιλική

Το βράδυ της Κυριακής 3/12 στο κανάλι του MEGA παίζει ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς "Γη της Ελιάς". Σε αυτό θα ανατραπούν όλα. Η Ιουλία λέει στον Στάθη πως θέλει να κρατήσει μόνη της το μωρό, ενώ ο Φίλιππος πλακώνεται στο ξύλο στο στρατό μετά τα σχόλια που ακούει για την Βασιλική. Η Ασπασία, από την άλλη πλευρά, μαθαίνει τα δυσάρεστα για τον άντρα της.

Τι θα δούμε απόψε (3/12) στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 59

Η Ιουλία μιλάει με τον Στάθη για την κατάστασή της και του εξηγεί: «Στάθη θέλω να ξέρεις ότι δεν έχω καμία απαίτηση από σένα σε σχέση με την εγκυμοσύνη», γεγονός που τον κάνει έξαλλο: «Πας καλά Ιουλία; Κοίτα μην τολμήσεις άλλη φορά να ξεστομίσεις κάτι τέτοιο, θα σκοτωθούμε». Στο μεταξύ, ο Μάνος και ο Ισίδωρος προσπαθούν να συμβιβάσουν την κατάσταση ανάμεσα στη Μαρίνα και την Αμαλία, αλλά οι δύο γυναίκες παραμένουν ψυχραμένες. Την ίδια ώρα, η Λουκία δείχνει ξεκάθαρα στον Λυκούργο πως ενδιαφέρεται για εκείνον και η Χάιδω ζηλεύει πάρα πολύ.

Ο Κουράκος πιο ερωτευμένος από ποτέ, ζητάει από τη Δήμητρα: «Θέλω να σταματήσουμε να κρυβόμαστε. Να γράψουμε όλους στα παλιά μας τα παπούτσια και να μείνουμε μαζί στο ίδιο σπίτι», της λέει και περιμένει με αγωνία την απάντησή της. Στο μεταξύ, μια νέα επαγγελματική πρόταση έρχεται να ταράξει τη ζωή της Βασιλικής, ενώ ο Φίλιππος μετράει αντίστροφα μέχρι την απόλυσή του από τον στρατό. Παράλληλα, ο Δημοσθένης πασχίζει να μάθει ποια είναι η σχέση ανάμεσα στον Ισίδωρο και την Ελένη Καραλή -τη γυναίκα που αναφέρεται στη διαθήκη-, ενώ η Ασπασία παίρνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, όπου την ενημερώνουν: «Ο άντρας σου έχει ερωμένη και μάλιστα την έχει αφήσει έγκυο», της λένε και η γυναίκα παθαίνει σοκ.

Δείτε επίσης τους τρεις χωρισμούς που θα ανακοινωθούν στη Μάνη στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας.