Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (3/12): Ένα ατύχημα φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Μηνά - Αναμπουμπούλα στο σπίτι του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του Alpha

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (3/12): Ένα ατύχημα φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Μηνά - Αναμπουμπούλα στο σπίτι του

Νωρίς το βράδυ της Κυριακής 3/12 στο νέο επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, θα παρακολουθήσουμε την Τούλα να παροτρύνει τον Ηλία να συνεχίσει τη ζωή του, την ώρα που ένα μικρό ατύχημα θα καθηλώσει τη Ζουζού στο σπίτι του Μηνά. Από την άλλη πλευρά, ο Φοίβος δεν θα τρώει και ο Μπάμπης θα ανακαλύψει μια νέα μέθοδο με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα (3/12) στη σειρά "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Ο Κανάτης αποφασίζει να πάρει στον Φάνη ένα δώρο, που τον φέρνει σε δύσκολη θέση, ενώ η Ζωή θέλει να το ξεφορτωθούν. Η Ζουζού μιλάει στον Μηνά για την οικογένεια της κι ο Μηνάς ανακαλύπτει ότι το καινούριο ενδιαφέρον του Βαγγέλη είναι η κόρη της η Σέβη. Παράλληλα, μια ευχάριστη είδηση από την Καίτη, μεγαλώνει τη μοναξιά του Ηλία, ενώ η Τούλα τον παροτρύνει να συνεχίσει τη ζωή του και να βγει ραντεβού με την Κοκκάλω. Ο Μπάμπης πάλι επιβάλλει στην Ξένια να κάνουν αυστηρή οικονομία. Η Σοφία όμως ανατρέπει το πρόγραμμά του.

Και ενώ ο Μηνάς προσπαθεί να συνετίσει για άλλη μια φορά τον Βαγγέλη, ένα μικρό ατύχημα, καθηλώνει τη Ζουζού στο σπίτι μαζί τους. Στο μεταξύ, ο Φοίβος δεν τρώει και ο Μπάμπης ανακαλύπτει μια νέα μέθοδο, που φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα για τον Φοίβο, αλλά και για την Ξένια. Ο Ηλίας με τη σειρά του είναι πολύ πιεσμένος και τα βάζει με όλους και όλα, γιατί του λείπει η κόρη του. Η Τούλα προσπαθεί να τον κάνει να νιώσει καλύτερα. Μέσα σε όλα ο Φάνης είναι ταραγμένος, γιατί το νυν αγόρι της πρώην κοπέλας του γράφτηκε στο γυμναστήριο που δουλεύει. Η Ζωή προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά εκείνος αρχίζει να τον ανταγωνίζεται.

Guests: Τόλης Παπαδημητρίου, Κώστας Μπάρας, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου και ο μικρός Βίκτωρας Νίνης.

Δείτε επίσης: «Η Παρθένα Χοροζίδου έχει την ίδια αφοσίωση με...» - Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τη "Μουρμούρα" και τη συμπρωταγωνίστριά του