Ο πρώτος από εμάς: «Θέλω να μου πεις την αλήθεια» - Αποκαλύπτεται το μυστικό της Κάτιας για την εγκυμοσύνη

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς: «Θέλω να μου πεις την αλήθεια» - Αποκαλύπτεται το μυστικό της Κάτιας για την εγκυμοσύνη

Πολλά τα μέτωπα που έχουν ανοιχτά οι φίλοι αυτής της παρέας του ΑΝΤ1 και της σειράς "Ο πρώτος από εμάς" και όλα ζητούν διευθέτηση. Ευτυχώς έχουν ο ένας τον άλλον και στα δύσκολα, αφού ακόμη κι όταν είναι τσακωμένοι, αυτό δεν κρατάει για πολύ.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Τετάρτη 6/12 Επεισόδιο 22

Η Κάτια και ο Aλκης έχουν χαρμόσυνα νέα για την εγκυμοσύνη της Κάτιας, την ώρα που ο Eβαν λείπει ακόμη στο εξωτερικό. Κι ενώ εκείνοι ζουν στιγμές ευτυχίας, ο αναπάντεχος χωρισμός της Eλενας θα την ταρακουνήσει. Και το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα ξαναπέσει στην αγκαλιά του Νικόλα. Ο Κοσμάς με τη σειρά του προσπαθεί να κρύψει την απόλυσή του από την τράπεζα, ενώ οι προσπάθειες του Φίλιππου να έρθει πιο κοντά με τους γιους του, φαίνεται να βρίσκουν εμπόδια. Ο Μάριος και η Eλσα ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί, με τον Aλκη να τους κάνει τσακωτούς. Μέσα σε όλα η Eλσα αρχίζει να ψυλλιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την εγκυμοσύνη της Κάτιας.

Πέμπτη 7/12 Επεισόδιο 23

Οσο η Σοφία συμφιλιώνεται με την Ελενα και την Κάτια, μετά το μυστικό που της κράτησαν κρυφό, η Ελσα μαθαίνει πια τη μεγάλη αλήθεια, σχετικά με την εγκυμοσύνη της Κάτιας. Ενώ ο Αλέξης ψάχνει συμμάχους μετά την απομάκρυνση του Φίλιππου, ο Φίλιππος φαίνεται να γεφυρώνει το χάσμα με τα παιδιά του, γεγονός που τον κάνει πολύ χαρούμενο κι αισιόδοξο. Παράλληλα, η ξαφνική επίσκεψη της Αθηνάς και του Στέφανου, θα αιφνιδιάσει τον Αλκη, την ώρα που η εμφάνιση της Χαράς θα κάνει τον Νικόλα να ενθουσιαστεί. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Κοσμάς είναι αποφασισμένος να πει στη Σοφία την αλήθεια για την απόλυσή του. Στο μεταξύ, μια άβολη συνάντηση, θα φέρει αντιμέτωπους για ακόμη μια φορά τον Νικόλα με την Ελενα, όσο η Ελσα, που έχει μάθει τι συμβαίνει, ζητά σθεναρά από τον Αλκη να λάβει αποφάσεις σχετικά με το μωρό που έρχεται.

Δείτε επίσης: Η gay σκηνή ανάμεσα σε Αθανασίου & Γιαννάκο που κόπηκε το μοντάζ - Η απόφαση του ΑΝΤ1