Hλέκτρα: Ένας μυστικός γάμος και η απομάκρυνση της Ηλέκτρας από την Αρσινόη

Οι εβδομαδιαίες (4-7/12) εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Hλέκτρα: Ένας μυστικός γάμος και η απομάκρυνση της Ηλέκτρας από την Αρσινόη

Στα νέα επεισόδια της σειράς ''Η Ηλέκτρα'' ο Σωτήρης λίγο πριν μάθει για την σχέση του Παύλου με την γυναίκα του, παίρνει την Ηλέκτρα και φεύγουν μακριά από την Αρσινόη. Παράλληλα, ένας γάμος μυστικός γάμος είναι σε εξέλιξη (δείτε πως τα πηγαίνει σε νούμερα τηλεθέασης).

Οι εβδομαδιαίες (4-7/12) εξελίξεις της σειράς ''Ηλέκτρα''

Δευτέρα 4/12 επεισόδιο 37

Ο Σωτήρης μόλις έχει διώξει τα κορίτσια από το σπίτι και κλειδώνει την Ηλέκτρα στην κρεβατοκάμαρα και γίνεται απότομος και σκληρός απέναντί της. Ζητάει να του εξηγήσει την αλλαγή στη συμπεριφορά της καθώς δείχνει ότι «δεν είναι στον γάμο τους». Εκείνη του ζητάει να την αφήσει, αλλά εκείνος δεν πρόκειται να το κάνει μέχρι να του πει την αλήθεια. Παράλληλα, ο Νικόλας παίζει διπλό παιχνίδι με τον πατέρα και τον αδερφό του. Θέλοντας να κερδίσει την εύνοιά τους διαβάλλει τον έναν στον άλλο. Η Δόμνα προσπαθεί να τον ψαρέψει για τη σχέση του με την κόρη της και τον απειλεί έμμεσα. Ο Βασίλης με την Ουρανία, ενώ το παίζουν χωρισμένοι, ετοιμάζουν μυστικό γάμο. Ο Σωτήρης ανακοινώνει στην Ηλέκτρα πως θα πάνε για δέκα ημέρες ένα ταξίδι αναψυχής στην Αθήνα.

Τρίτη 5/12 επεισόδιο 38

Έφτασε η μέρα του κρυφού γάμου της Ουρανίας και του Βασίλη! Ομως, η Μερόπη που έχει βρει το γαμήλιο δαχτυλίδι, το δείχνει στη Δόμνα και καταλαβαίνουν ότι τα παιδιά τους ετοιμάζονται να παντρευτούν! Ο Παύλος τρελαίνεται μαθαίνοντας ότι η Ηλέκτρα θα λείψει για ημέρες με τον άντρα της και καταλαβαίνει πως ο ίδιος δε θα είναι ποτέ προτεραιότητά της. Σε μια συνάντησή τους, εκείνος της ζητάει να μην πάει, χαϊδεύοντας το πρόσωπό της, χωρίς να καταλάβουν πως εκείνη τη στιγμή κάποιος τους βλέπει.

Ηλέκτρα ΕΡΤ

Τετάρτη 6/12 επεισόδιο 39

Ο Περλεπές, αποφασισμένος να βρει στοιχεία εναντίον του Παύλου, ανοίγει την τσάντα του και βρίσκει το γράμμα που ετοιμάζεται να στείλει στην αδερφή του. Μέσα σε αυτό, μιλάει και για την σχέση του με την Ηλέκτρα.

Πέμπτη 7/12 επεισόδιο 40

Η Δόμνα ανακαλύπτει στα πράγματα του Βασίλη αρκετά χρήματα κι υποψιάζεται ότι προέρχονται από βρομοδουλειές.