Σασμός (4/12): «Βρήκες και άλλο τρόπο για να δηλητηριάσεις τη σχέση μου;» - Η Αργυρώ μαθαίνει το μυστικό του Αστέρη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (4/12): «Βρήκες και άλλο τρόπο για να δηλητηριάσεις τη σχέση μου;» - Η Αργυρώ μαθαίνει το μυστικό του Αστέρη

Νέα εβδομάδα ξεκινάει από σήμερα Δευτέρα 4/12 και οι εξελίξεις στο Σασμό αναμένονται καταιγιστικές. Τα επεισόδια είναι ένα προς ένα συγκλονιστικά (δείτε τα εδώ πριν προβληθούν στον ALPHA), με την Αργυρώ να μαθαίνει από τον Αντρέα το μεγάλο μυστικό που της κρύβει ο Αστέρης για την οικογένεια του.

Οι σημερινές 4/12 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 40

Η Εύα κάνει όλο και περισσότερο υποχείριό της τον Αντρέα. Ο Βαγγέλης την προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχει η τακτική της, αυτή ωστόσο δε φαίνεται να σταματά πουθενά. «Ξέρω πολύ καλά τι κάνω, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για μένα. Θέλω να τον έχω από κοντά μέχρι να πετύχω τον σκοπό μου. Ο Αντρέας μου δίνει τις πληροφορίες που θέλω να συλλέξω για τον θάνατο του αδελφού μου. Οταν πλέον δεν θα τον έχω ανάγκη, θα βρω μια δικαιολογία και δεν θα με ξαναδεί», του λέει και του συνιστά να μην την έχει έγνοια.

Στο μεταξύ, η Καλλιόπη επιβεβαιώνει ότι ο άντρας που τη βρήκε δεν είναι ο αληθινός Κωστάκης, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την απαλλαγή του Παύλου από τις υποψίες. «Εγνοια σου Αντώνη και ξέρω πολύ καλά τι θα κάνω αν φανεί και επίσημα πως ο Παύλος είναι αθώος. Δεν περιμένω να μου πεις εσύ. Αρκεί όμως να αποδειχτεί. Μέχρι τότε άσε με να κρατήσω τις αποστάσεις μου από εκείνον», λέει στον διοικητή που την έχει επισκεφτεί με τον Γιώργο για να της μιλήσουν για τον Κωστάκη.

Δείτε επίσης: Το "στραβοπάτημα" του Γιώργου μετά τον χωρισμό με τη Θεοδώρα - Έρχεται μεγάλη συμφορά!

Λίγο αργότερα οι δυο τελευταίοι ξεκινούν τις έρευνες για τον θάνατο του Λάζαρου, γεγονός που φέρνει σε απόγνωση τη Βασιλική. «Θα πάω και θα παραδοθώ, Καλλιόπη, αν στο επίκεντρο μπει πάλι ο Μαθιός μου. Δεν θα τον αφήσω να πληρώσει τα κρίματά μου. Εγώ ήμουν στο κρησφύγετο, εγώ πρέπει να βρεθώ ενώπιον της δικαιοσύνης. Δεν θα αντέξω να τον δω πάλι στη φυλακή, να το ξέρεις», θα της πει με τρόμο και η πεθερά της θα την καθησυχάσει. «Ησύχασε νύφη μου και κανένας δεν θα χρειαστεί να πάει στην φυλακή. Εγνοια σου και έχω φροντίσει να έχει άλλοθι ο γιος μου».

Η Στέλλα και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αστέρη να κάνει ένα βήμα προς την οικογένειά του, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει. Ο Αντρέας από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής θα της πει, ότι θέλει να της αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια για την οικογένεια του άνδρα που θέλει να παντρευτεί, και εκείνη θα τρέξει. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα πάει το μυαλό της σε αυτό που θα ακούσει.

«Ηρθα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Τι είναι τόσο βιαστικό που δεν μπορούσε να περιμένει Αντρέα», θα τον ρωτήσει η Αργυρώ και αυτό που θα ακούσει θα την σοκάρει. «Ηθελα απλά να ξέρω αν γνωρίζεις οτι ο αδελφός του άνδρα σου έχει σκοτώσει τον ξάδελφο του για να παντρευτεί τη γυναίκα του». «Τι είναι αυτά που λες; Βρήκες και άλλο τρόπο για να δηλητηριάσεις τη σχέση μου; Που θα φτάσεις τελικά;», θα τον ρωτήσει η Αργυρώ έξαλλη και εκείνος θα της εξηγήσει δίχως ίχνος φόβου ή ντροπής πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή γιατί ήθελε να του πάρει την γυναίκα. Η Αργυρώ θα φύγει την ίδια στιγμή από το σπίτι του ταραγμένη όσο ποτέ.

Δείτε επίσης: Θα συζητηθεί περισσότερο και από το Στέλιο Μάινα: Αυτός είναι ο νέος ηθοποιός, που θα μπει στο "Σασμό"