Ο Γιατρός (4/12): «Σε ικετεύω κάνε ό,τι μπορείς για να τη σώσουμε! Σε παρακαλώ» - Ο Μιχάλης ζητάει τη βοήθεια του Ανδρέα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ο Γιατρός (4/12): «Σε ικετεύω κάνε ό,τι μπορείς για να τη σώσουμε! Σε παρακαλώ» - Ο Μιχάλης ζητάει τη βοήθεια του Ανδρέα

Με ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς O Γιατρός στον Alpha, ξεκινά και αυτή η εβδομάδα. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές καθώς ο Ανδρέας συνεχίζει να κάνει έρευνες σχετικά με το χάπι που τον έβαλε σε μπελάδες, αλλά ο Μάρκος έχει άλλα σχέδια (δείτε εδώ τα σχόλια στο Twitter).

Οι σημερινές (4/12) εξελίξεις στον ''Γιατρό''

Ο Ανδρέας συνεχίζει να κάνει έρευνες σχετικά με το χάπι που τον έβαλε σε μπελάδες, αλλά ο Μάρκος έχει άλλα σχέδια. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης ζητάει από τον Ανδρέα να σώσει την Κατερίνα, που μπαίνει στο νοσοκομείο ύστερα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Ο Ανδρέας έχει στα χέρια του την έρευνα που είχε κάνει για το Satonal και τη δείχνει στον Μάρκο: «Κοίτα εδώ! Ηξερα πως υπήρχε πρόβλημα με το χάπι αυτό κι εγώ το χορήγησα στον Παπαδόπουλο! Γιατί; Πώς μπορεί να έκανα τέτοιο πράγμα;», τον ρωτάει και παράλληλα του ζητάει να βγει η αλήθεια στο φως. «Θέλω να βγει η αλήθεια στο φως, θέλω να δικαιωθεί ο θάνατός του, του το χρωστάω! Σε παρακαλώ θέλω να με βοηθήσεις. Σίγουρα έκανα κάποιο λάθος για το ποσοστό θνησιμότητας και θα πρέπει να ενημερώσουμε τη φαρμακευτική, προτού χαθούν κι άλλες ζωές άδικα», του λέει.

Ο Μάρκος του ζητάει λίγο χρόνο για να διπλοτσεκάρει τα στοιχεία: «Θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για να γίνει κάτι τέτοιο! Δώσε μου λίγο χρόνο να το ψάξω», του λέει και μαζί με την Ειρήνη προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να απομακρύνουν τον Αντρέα από το νοσοκομείο μια και καλή: «Πρέπει να φύγει άμεσα, όσο μένει μας κάνει κακό! Βρες τρόπο, έχεις τα μέσα», του λέει η Ειρήνη. Ο Λεωνίδας δέχεται πιέσεις.

Η Κατερίνα φτάνει στο νοσοκομείο έπειτα από overdose, αλλά στην πραγματικότητα το έπαθε επειδή μετέφερε ναρκωτικά και από λάθος πέρασαν στον οργανισμό της, μιας και δεν μπορούσε να βρει άλλο τρόπο να μαζέψει τα χρήματα που χρειαζόταν. Ο Μιχάλης ζητάει τη βοήθεια του Ανδρέα: «Σε ικετεύω κάνε ό,τι μπορείς για να τη σώσουμε! Σε παρακαλώ», του λέει και μαζί θα φτάσουν σε μια ανακάλυψη που εξηγεί την όλη συμπεριφορά της Κατερίνας αυτά τα χρόνια.

Ο Λεωνίδας αρχίζει να δέχεται όλο και περισσότερες πιέσεις από τους δικούς του για να φύγει από το νοσοκομείο, να γυρίσει στο χωριό του και να βοηθήσει τους συχωριανούς του. «Με πιέζουν να γυρίσω πίσω στην Αιθιοπία να βοηθήσω εκεί τον κόσμο. Δεν θέλω, όμως, να επιστρέψω ξανά εκεί», παραδέχεται. Μέσα σε όλα, η σχέση του με τη Εύα και η νέα του ζωή είναι κάτι που πλέον δεν μπορεί να αποχωριστεί εύκολα: «Εφτιαξα τη ζωή μου εδώ, έβαλα μια τάξη, ταλαιπωρήθηκα πολύ για να μπορέσω να φτάσω στο σημείο που έφτασα! Δεν μπορώ να τα τινάξω όλα στον αέρα και να τα κάνω όλα πάλι από την αρχή».

Δείτε εδώ το τρέιλερ: