Έρωτας Φυγάς (6/12): «Όχι αυτή τη φορά τέλος!» - «Οι αγκαλιές κομμένες»! Δύσκολες ώρες για Μάρκο και Αλεξάνδρα μετά την φυγή τους

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (6/12): «Όχι αυτή τη φορά τέλος!» - «Οι αγκαλιές κομμένες»! Δύσκολες ώρες για Μάρκο και Αλεξάνδρα μετά την φυγή τους

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 6/12 επεισόδιο της σειράς Έρωτας Φυγάς, η οποία έχει προκαλέσει τεράστιο σούσουρο στην τηλεόραση, μετά την είδηση πως κόβεται ξαφνικά και απρόοπτα από το OPEN, με τους ηθοποιούς να ειδοποιούνται μέσω ενός email (διαβάστε εδώ τι λέει).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 63

Ο Μάρκος μετά την αποτυχημένη τους απόπειρα να το σκάσουν με την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους απ’ το Κιάρι, συλλαμβάνεται και ανακρίνεται. «Πες μας που είναι η Αλεξάνδρα Δεμερτζή. Μαζί το σκάσατε», τον ρωτούν επίμονα. Ομως, εκείνος επιμένει ότι δεν ξέρει. Οι ώρες περνούν και η Αλεξάνδρα δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Αγνοείται κι εκείνος θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνισή της και παραμένει στη φυλακή. Παράλληλα, ο Στέφανος εμφανίζεται δημόσια στο Κιάρι και οι παρακρατικοί τον εντοπίζουν αμέσως.

«Πρέπει να ενημερώσουμε τον αρχηγό», είναι η πρώτη τους αντίδραση. Τα νέα φτάνουν στον αρχηγό τους και ετοιμάζονται να καταφθάσουν για το τελειωτικό χτύπημα. «Αυτή τη φορά πρέπει να ξεμπερδέψουμε με αυτόν μια και καλή», είναι η εντολή που παίρνουν. Η Γεωργία και ο Στρατής, πάλι, μπλέκονται άθελα τους στην υπόθεση δολοφονίας του Μίμη και πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους ώστε να μη βρεθούν μπλεγμένοι και κατηγορηθούν άδικα μιας και ο Στρατής είχε προηγούμενα με το θύμα.

Η τιμωρία

Έρωτας Φυγάς τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια 4-11-12

Ο Μάρκος παραμένει στη φυλακή όσο η Ευγενία και ο Ιάσονας ετοιμάζονται να του κάνουν μήνυση για την απαγωγή των παιδιών τους. «Επιτέλους να και κάτι στο οποίο συμφωνούμε», του λέει η γιατρός, η οποία κι εκείνη είναι έξαλλη με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Και οι δυο τους θέλουν να τιμωρήσουν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, τον Μάρκο. Τελικά η Αλεξάνδρα επιστρέφει πίσω στο αρχοντικό και μαθαίνει ότι μετά το μνημόσυνο της Μαργέτας φεύγουν με τον Ιάσονα για Αμερική. Μια απρόσμενη τροπή όμως στη συμφωνία του με τους Γερμανούς θα τους αλλάξουν τα σχέδια, αλλά όχι για πολύ. Απλά τα σχέδια του Δεμερτζή παίρνουν μια μικρή παράταση. Στο μεταξύ, ο Στέφανος βρίσκεται στη Μεσσηνία μακριά από την πολυαγαπημένη του Μαργέτα, η οποία επιστρέφοντας στο σπίτι της στην Κηφισιά δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη.