Το προξενιό της Ιουλίας (6/12): «Τώρα κάνω κουμάντο εγώ» - Η Ιουλία θυσιάζεται για να ζήσει ο Γρηγόρης

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (6/12): «Τώρα κάνω κουμάντο εγώ» - Η Ιουλία θυσιάζεται για να ζήσει ο Γρηγόρης

Στο σημερινό 6/12 επεισόδιο της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας, θα δούμε την Ιουλία να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς ο χρόνος που της είχε δοθεί για να απαντήσει στον γάμο του Προβιού, έφτασε στο τέλος του. Ακόμη, δεν έχει πει στον Γρηγόρη πως είναι έγκυος με αποτέλεσμα τα πράγματα να παίρνουν άσχημη τροπή.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 27

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, προκαλεί έντονη σύγκρουση μεταξύ εκείνης και του Ρήγα και αυτό την αναγκάζει να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή της, παρά τη θέληση της. Επειδή ο αδελφός της απειλεί να σκοτώσει τον Γρηγόρη, δέχεται να παντρευτεί τον Προβιό προκειμένου να σώσει τη ζωή του αγαπημένου της. Μέσα σε όλα η Κυριακούλα καταρρακωμένη τα βάζει με την Ιουλία, προκαλώντας τον θυμό του Γρηγόρη. «Σταμάτα πια. Δεν φταίει σε τίποτα η Ιουλία για ό,τι συνέβη στην οικογένειά μας. Ισα-ίσα που εκείνη επειδή με αγαπάει στάθηκε στο πλάι μου και ποτέ δεν με πρόδωσε», της λέει.

Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα συναντά τον Απόστολο για να συζητήσουν τη σχέσης τους, με βάση τα νέα δεδομένα και μαζί, ενημερώνονται από τον Δημητρό για τα καθέκαστα. Από την άλλη, ο Στράτος λέει στον Στασινόπουλο ότι θα του δώσει αυτό που ζητάει, αρκεί να μην ανακατέψει κανέναν από τους δικούς του. Η οικογένεια Στασινόπουλου, ενοχλημένη από την συμπεριφορά του, τον κρατά σε απόσταση.

Στο αρχοντικό Προβιού, η Κερασίνα ενημερώνει για τις εξελίξεις στο θέμα του φόνου, που χαροποιούν τον Γιωργίκη, ενώ παράλληλα τον οδηγούν να πάρει μια σημαντική απόφαση για το θέμα του Χρήστου. Η Χάδω επιμένει να τον πάνε σε ψυχιατρική κλινική, αλλά ο Λεοντίου του έχει μιλήσει για ένα μοναστήρι, όπου ο μοναχός Επιφάνειος είναι πολύ καλός και μιλάει στις καρδιές των ανθρώπων. Παράλληλα, η Στάσα ανησυχεί για την κόρη της και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση της Φρόσως, να την πάει στο ίδιο μοναστήρι για να τη βοηθήσει να σκεφτεί καλύτερα.

Δείτε επίσης: Ιουλία και Χρήστος κλείνονται σε μοναστήρι - δείτε τι θα συμβεί εκεί!